Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 ianuarie 2017


Horoscop 14 ianuarie 2017, Berbec:

Iată că ziua de sâmbătă este una numai bună pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor dragi. Conjunctura astrală favorizează relaţiile sentimentale, aşa că dacă nu sunteţi încă într-o relaţie, staţi cu ochii în patru deoarece este posibil să faceţi o cucerire importantă!


Horoscop 14 ianuarie 2017, Taur:

După o perioadă mai dificilă şi destul de complicată, cu numeroase probleme, profitaţi de ziua de 14-01-2017 pentru a vă relaxa şi a vă pune în ordine gândurile. Seara se anunţă a fi cea mai liniştită perioadă deoarece este petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Gemeni:

Este indicat ca în primele ore ale zilei de sâmbătă să vă ocupaţi de problemele practice; sunteţi foarte concentraţi şi refuzaţi să renunţaţi până când nu rezolvaţi situaţiile neplăcute. După orele prânzului, atmosfera devine una liniştită; este momentul să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Rac:

În prima parte a zilei de azi vă ocupaţi de o problemă de familie; este posibil ca o persoană foarte dragă să aibă nevoie de toată atenţia voastră. Încercaţi să fiţi responsabili şi să daţi dovadă de maturitate în acţiunile pe care le faceţi! Spre seară, vă concentraţi asupra unor activităţi mai plăcute.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Leu:

După o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că proiectele la care lucraţi vin cu multe beneficii pentru voi; problemele încep să dispară, iar voi deja vă faceţi planuri pentru următoarea perioadă. S-ar putea să faceţi investiţii importante, urmate de achiziţii neaşteptate.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Fecioară:

Orice aţi face astăzi, arta conversaţiei vă ajută să ieşiţi din orice încurcătură sau problemă. Deţineţi foarte bine puterea cuvântului şi ştiţi cum să îi convingeţi pe cei din jurul vostru cu doar câteva fraze. Profitaţi de această zi pentru a rezolva un conflict sau a pune capăt unei situaţii complicate în familie!


Horoscop 14 ianuarie 2017, Balanţă:

Ziua de 14/01/2017 nu este potrivită pentru activităţi profesionale. Sunteţi destul de agitaţi şi se pare că vă este greu să vă puneţi gândurile în ordine. Ideile pe care le aveţi sunt foarte bune, însă nu în contextul în care le prezentaţi voi. Cel mai bine este să încercaţi să evitaţi negocierile importante şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Scorpion:

Cel mai probabil, majoritatea zilei de azi o petreceţi de unii singuri. Nu este un lucru rău, ci dimpotrivă; aveţi suficient timp pentru a vă pune în ordine gânduri, a face planuri cu privire la următoarele proiecte personale sau chiar pentru a lua decizii importante.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei pare să fie una foarte relaxantă pentru voi; acesta este un moment bun pentru a analiza evenimentele recente şi a lua deciziile importante. Spre seară, este posibil să fiţi invitaţi de o persoană foarte dragă la un eveniment important. Deşi nu aveţi starea necesară de dispoziţie, decideţi să mergeţi.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Capricorn:

Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru viaţa personală; sunteţi foarte ocupaţi, însă acordaţi o atenţie mult prea mare carierei. Este indicat să faceţi în aşa fel încât problemele profesionale să nu vă influenţeze în niciun fel relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Vărsător:

În prima parte a zilei de sâmbătă, vă veţi dori să vă ocupaţi de problemele de ieri. Este posibil să întâmpinaţi câteva obstacole, însă dacă rămâneţi perseverenţi veţi reuşi să treceţi peste ele. După orele prânzului, aveţi timp de relaxare şi chiar s-ar putea să revedeţi o persoană foarte dragă.


Horoscop 14 ianuarie 2017, Peşti:

Vă recomand să alegeţi primele ore ale zilei pentru a vă concentra asupra problemelor materiale. Sunteţi destul de liniştiţi şi reuşiţi cu uşurinţă să faceţi planuri şi să găsiţi soluţii foarte avantajoase, care vă vor ajuta în viitorul apropiat. Asiguraţi-vă că faceţi tot posibilul pentru a vă consolida situaţia financiară şi pentru a vă asigura progresul în carieră!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS