Horoscop Urania zilnic: joi, 12 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 ianuarie 2017


Horoscop 12 ianuarie 2017, Berbec:

Astrele vă pun la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a face din ziua de joi cea mai frumoasă zi a săptămânii. Pe plan profesional, aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort astfel încât să obţineţi tot ce vă doriţi.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; starea de spirit foarte bună şi relaţionarea cu oamenii din jurul vostru vă vor ajuta să rezolvaţi până şi cele mai complicate probleme. Pe plan sentimental, persoana iubită vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Gemeni:

Vă vedeţi nevoiţi să vă amânaţi planurile profesionale pentru a vă îndrepta atenţia asupra unei probleme de familie; un om drag trece printr-un moment mai greu şi are nevoie de sfaturile şi de sprijinul vostru. Încercaţi să îi fiţi alături fără a îl mustra pentru alegerile şi greşelile făcute în această perioadă!


Horoscop 12 ianuarie 2017, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; sunteţi felicitaţi de şefi şi de colegii de echipă pentru rezultatele minunate avute la un proiect la care aţi depus foarte mult efort. S-ar putea să fiţi surprinşi chiar şi cu un bonus substanţial. Ziua de 12-01-2017 se încheie cu o vizită surpriză.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Leu:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de o problemă de familie care nu vă dă pace de câteva seri; simţiţi că este timpul să vă asumaţi responsabilitatea şi să luaţi deciziile necesare pentru ca această situaţie să fie rezolvată cât mai repede cu putinţă. Spre surprinderea voastră, seara va fi mai liniştită.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Fecioară:

La cererea şefilor, vă amânaţi planurile pentru a pleca într-o scurtă călătorie de afaceri. Deşi nu aveţi tragere de inimă, astrele vă recomandă să profitaţi de această oportunitate pentru a vă face cunoscuţi. Persoanele cu care urmează să interacţionaţi vă pot deveni viitori colaboratori dacă ştiţi cum să vă prezentaţi proiectul.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Balanţă:

Ziua de joi se anunţă a fi una chiar foarte profitabilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi multă energie şi veniţi cu idei bune în discuţiile pe care le aveţi cu colegii de echipă. Seara vă poate aduce o întâlnire de gradul 0 cu o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Scorpion:

Astăzi reuşiţi să încheiaţi o colaborare destul de importantă pe plan profesional; acest parteneriat vă va aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte veniturile financiare. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Săgetător:

Încercaţi să comunicaţi mai eficient cu oamenii din jurul vostru chiar dacă vor fi momente în care nu veţi mai avea răbdare cu ei! Sunteţi uşor agitaţi şi vă pierdeţi răbdarea destul de repede; vă este greu să luaţi cele mai bune decizii, însă nu vă pierdeţi încrederea şi mergeţi mai departe indiferent de greutăţile care vă apar în cale!


Horoscop 12 ianuarie 2017, Capricorn:

Astăzi nu este o zi tocmai potrivită pentru a vă ocupa de problemele personale; vă este greu să aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru şi, oricât de mult aţi încerca să comunicaţi deschis cu ei, nu veţi reuşi aşa cum vă doriţi. De aceea, astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile contradictorii.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Vărsător:

Joi primiţi o veste nu tocmai plăcută; sunteţi anunţaţi de şefi că un proiect în care v-aţi pus mari speranţe, urmează să fie amânat. Sunteţi uşor dezamăgiţi, însă mergeţi mai departe; vor mai fi şi alte ocazii şi până atunci sunt multe alte lucruri de făcut.


Horoscop 12 ianuarie 2017, Peşti:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă eliberaţi programul astfel încât să petreceţi mai multe clipe în compania oamenilor dragi din viaţa voastră; de aceea încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de sarcinile profesionale astfel încât după orele prânzului să puteţi sta mai mult cu membrii familiei sau cu prietenii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS