Horoscop Urania săptămânal: 2-8 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 2-8 ianuarie 2017


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Berbec:

În zilele de 2 şi 3 este posibil să vă regăsiţi într-o dispoziție visătoare, ușor leneșă, poate chiar melancolică. Se prea poate că această stare de spirit să vi se tragă de la faptul că sunteţi cam nostalgici după anul trecut, chiar dacă nu v-a oferit doar momente frumoase. Căutaţi să priviţi cu optimism către anul 2017 și încercaţi să profitați de el la maximum!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Taur:

În zilele de 4 şi 5 ianuarie, Luna trece prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care mijlocul de săptămână v-ar putea surprinde nervoşi, gata-gata să explodeze butoiul cu pulbere pe care staţi. Ar fi bine să încercaţi câteva metode de relaxare și destresare pentru că altfel riscaţi să spuneţi ori să faceţi lucruri pe care le veţi regreta mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Gemeni:

În zilele de 6 şi 7 ianuarie, Luna trece prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn că aţi putea fi mai retraşi decât de obicei. Dacă v-aţi luat anumite angajamente sociale weekendul acesta, încercaţi să vă achitați de ele cât mai onorabil posibil. După aceea veţi dispune de timp din plin pentru a vi-l dedica vouă înşivă și restabilirii echilibrului vostru emoțional și fizic.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Rac:

În afara zilei de 8 ianuarie, se poate spune că astrele nu acordă prea multă atenție sănătăţii săptămâna aceasta. Cel mai probabil, vă vor preocupa unele gânduri care riscă să se dezvolte în scenarii neplăcute dacă le permiteți acest lucru. Căutaţi să vedeţi partea plină a paharului și să priviţi cu optimism la ocaziile pe care vi le promite anul 2017!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Leu:

În cursul zilei de 7 ianuarie, Soarele aderă la o conjuncție cu Pluto în casa sănătății voastre fizice, indiciu că ar putea reveni în peisaj afecțiuni pe care nu le-aţi tratat cum trebuie sau care par să fi trecut de la sine. Ideal ar fi să luaţi atitudine de data aceasta și să vă asiguraţi că nu vă vor mai supăra în viitor, cu atât mai mult dacă au legătură cu coloana vertebrală, dinții sau pielea. Aveţi grijă de voi!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Fecioară:

Din câte se pare, sănătatea nu figurează pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta, cel mai probabil pentru că aţi fost echilibraţi de sărbători și nu v-aţi dedat exceselor din niciun punct de vedere. Cu toate acestea, ar fi bine să cultivaţi această atitudine și să o menţineţi și pe parcursul anului 2017. În felul acesta, nu veţi avea parte de surprize pe acest plan.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Balanţă:

În zilele de 6 şi 7 ianuarie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că ar trebui să acordaţi mai multă atenției regiunii gâtului, cu atât mai mult dacă suferiţi de amigdalită cronică. Altfel, aţi putea ajunge în situația de a nu vă putea folosi vocea pentru câteva zile. Prevenția este mama sănătății, deci încercaţi să vă protejaţi cât de bine puteți zilele acelea!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Scorpion:

Luna tranzitează în zilele de 4 și 5 casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că lucrurile nu merg tocmai bine pe acest plan. Febra, inflamațiile și micile accidente fac parte din apanajul trecerii sale prin acest semn, deci încercaţi să vă îngrijiţi cât mai bine cu putință! Altfel, riscaţi să nu mai puteți controla evoluția problemei în timp util.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Săgetător:

În zilele de 6 şi 7 ianuarie, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că se recomandă să vă ţineţi departe de excese, mai ales de cele culinare. Altfel, fie riscă să vi se îmbolnăvească ficatul în urma lor, fie puneţi mai multe kilograme decât aţi fi crezut înaintea venirii sărbătorilor. Oricare ar fi situația, cert este că dacă aveţi voință, veţi rezista tentației cu succes.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Capricorn:

Din câte se pare, zilele de 4 și 8 se întrevăd a fi cele mai solicitante din punct de vedere fizic. Dacă la mijlocul săptămânii problema pare să o constituie faptul că vă cam lipsește echilibrul de care aveţi nevoie pe plan emoțional, la sfârşitul ei aţi putea avea ceva de pătimit fizic. Poate fi vorba de febră musculară sau alt disconfort la nivelul braţelor.


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Vărsător:

În cursul zilei de 7 ianuarie, Soarele i se alătură lui Pluto în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că v-aţi putea simți destul de bulversaţi din punct de vedere emoțional. De regulă, sunteţi nişte persoane pozitive, dar s-ar putea să cădeţi în cealaltă extremă la sfârşitul săptămânii, deci încercaţi să faceţi ceva din acest punct de vedere și să vă redresaţi! Căutaţi să luaţi atitudine!


Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Peşti:

În zilele de 2 şi 3 ianuarie, nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult, semn că s-ar dori să aplicaţi unele metode de stabilizare ale sale, astfel încât să vă puteți ține de programul pe care l-aţi conceput în urmă cu câteva zile. Poate dacă aţi acorda mai mult timp introspecției sau meditației cu scopul de a descoperi sursa acestor oscilații, v-aţi da seama cum anume aţi putea-o corecta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS