Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 decembrie 2016


Horoscop 28 decembrie 2016, Berbec:

Deşi sunteţi nemulţumiţi că trebuie să plecaţi într-o călătorie neanunţată, aceasta se va dovedi a fi foarte benefică. Trebuie să profitaţi de această ocazie pentru că reprezintă un nou început în viaţa voastră sentimentală! Însă este nevoie de o atenţie suplimentară şi mai ales, este important să vă abţineţi de la speculaţii! Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi încercaţi să ajungeţi mai uşor la compromisuri!


Horoscop 28 decembrie 2016, Taur:

Vă simţiţi destul de obosiţi şi nu puteţi să vă concentraţi. Din această cauză, este foarte posibil ca în cursul zilei să apară mici dificultăţi de comunicare. Nu interpretaţi aşa cum trebuie sfaturile unei persoane din familie şi riscaţi să declanşaţi un conflict. Dacă aveţi răbdare să ascultaţi până la capăt ce are de spus, vă veţi da seama de sensul cuvintelor sale.


Horoscop 28 decembrie 2016, Gemeni:

Vă doriţi să faceţi foarte multe lucruri în acelaşi timp şi riscaţi să nu duceţi până la capăt niciuna dintre sarcinile pe care le-aţi început. Din fericire, un prieten bun vă va acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie dar trebuie să vă gestionaţi timpul mai bine! Dacă nu aveţi încă o relaţie, în cursul zilei apare posibilitatea să cunoaşteţi pe cineva nou cu care aţi putea începe o poveste de dragoste.


Horoscop 28 decembrie 2016, Rac:

Deşi v-aţi pus mari speranţe într-un proiect foarte complicat, veţi constata că aşteptările voastre sunt nerealiste. Nu vă descurajaţi! Tot ce aveţi de făcut este să cereţi sfatul unei persoane în care aveţi încredere pentru că vă poate oferi o soluţie alternativă pe care nu aţi luat-o în calcul până acum. Situaţia voastră financiară începe să se îmbunătăţească şi este o perioadă foarte bună pentru a vă face planuri de viitor.


Horoscop 28 decembrie 2016, Leu:

Deşi vă doriţi să duceţi până la capăt un proiect foarte complicat, nu vă puteţi concentra suficient şi nici nu aveţi foarte mult simţ practic. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile date de familie şi să evitaţi conflictele. Trebuie să fiţi foarte răbdători cu cei din jurul vostru şi să vă detaşaţi de problemele care au apărut în cursul săptămânii!


Horoscop 28 decembrie 2016, Fecioară:

Planurile voastre pentru această zi sunt foarte complexe şi este posibil ca aşteptările voastre să nu fie tocmai realiste. Evaluaţi-vă bine şansele de succes şi cereţi ajutorul unei persoane de încredere! În această după-amiază, partenerul de viaţă vă va face o surpriză foarte plăcută cu ajutorul familiei voastre. Dacă vreţi să vă bucuraţi din plin de această zi, trebuie doar să vă relaxaţi mai mult!


Horoscop 28 decembrie 2016, Balanţă:

Deşi proiectul pe care l-aţi început în urmă cu ceva timp este mai complex decât aţi crezut şi va dura mai mult decât aţi anticipat, va fi foarte productiv. Vă va aduce câteva avantaje materiale la care nu v-aţi aşteptat. Este foarte posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie alături de familie sau de partenerul/a de cuplu însă trebuie să vă planificaţi atent drumul!


Horoscop 28 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi veţi trece prin câteva dificultăţi de comunicare iar acest lucru vă poate afecta relaţiile cu cei din jur, în special cu familia. De asemenea, ar fi bine să amânaţi astăzi întâlnirile importante. Dacă reuşiţi să vă exprimaţi gândurile foarte clar, nu vă veţi lovi de nicio problemă însă trebuie să aveţi grijă cum vă susţineţi părerile!


Horoscop 28 decembrie 2016, Săgetător:

Toate gândurile voastre se vor îndrepta în acest moment către bugetul vostru. Căutaţi surse noi de îmbunătăţire a veniturilor şi nu vă mai concentraţi asupra vieţii sentimentale. Acest lucru poate duce la un conflict în viaţa de cuplu pentru că v-aţi neglijat partenerul/a. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să ajungeţi la un compromis!


Horoscop 28 decembrie 2016, Capricorn:

Deşi sunteţi destul de preocupaţi de situaţia voastră financiară, nu vă grăbiţi să acceptaţi prima ofertă care vă iese în cale! Aveţi puţină răbdare şi lucrurile se vor rezolva aproape de la sine. În urmă cu ceva timp, aţi ajutat o persoană din familie iar acum a venit momentul să vă întoarcă favoarea. Chiar dacă sunteţi tentaţi să speculaţi, nu faceţi astăzi nicio tranzacţie financiară!


Horoscop 28 decembrie 2016, Vărsător:

Chiar dacă nu şi-a ales cel mai bun moment, o rudă mai îndepărtată vă poate oferi un loc de muncă sau o colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi! Analizaţi-vă foarte bine toate opţiunile şi consultaţi-vă cu familia sau cu partenerul de viaţă! Aveţi tendinţa să fiţi foarte visători astăzi şi să vă imaginaţi tot soiul de scenarii dar acest lucru nu se va dovedi a fi foarte productiv.


Horoscop 28 decembrie 2016, Peşti:

În această dimineaţă, veţi fi foarte ocupaţi cu o mulţime de treburi mărunte pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi în cursul săptămânii. Din fericire, sunteţi foarte încrezători şi aveţi multă energie iar acest lucru vă va ajuta să duceţi până la capăt tot ce v-aţi propus. Trebuie să aveţi însă mai multă grijă de voi şi să nu vă epuizaţi resursele foarte repede pentru că veţi avea o seară plină!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS