Horoscop Urania zilnic: marţi, 27 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 27 decembrie 2016


Horoscop 27 decembrie 2016, Berbec:

Nu este cea mai bună zi pentru a vă concentra asupra tranzacţiilor financiare sau a întâlnirilor de afaceri. Deşi aveţi foarte multă energie, nu vă puteţi focusa asupra bugetului sau planurilor de investiţii. Ar fi bine să amânaţi toate aceste activităţi pentru începutul săptămânii viitoare, atunci când conjunctura astrală va fi favorabilă domeniului financiar.


Horoscop 27 decembrie 2016, Taur:

Aveţi o stare de spirit foarte bună şi aveţi foarte multă energie. Chiar şi în aceste condiţii, astăzi ar fi bine să nu vă ocupaţi de tranzacţii financiare sau să faceţi achiziţii majore pentru că astrele nu sunt favorabile acestor activităţi. Concentraţi-vă mai bine atenţia asupra oamenilor dragi pentru că în această seară puteţi primi o vizită surpriză!


Horoscop 27 decembrie 2016, Gemeni:

În mod paradoxal, astăzi vă loviţi de mici probleme de comunicare şi nu vă puteţi exprima sentimentele aşa cum v-aţi dori. Acest lucru vă poate afecta negativ starea de spirit şi poate duce la tensiuni uşoare în familie sau în cuplu. Puteţi depăşi totuşi acest moment dacă daţi dovadă de mai multă înţelegere şi empatie.


Horoscop 27 decembrie 2016, Rac:

În ciuda aerului de sărbătoare, voi vă concentraţi asupra aspectelor materiale. Din fericire, astrele sunt generoase cu voi şi puteţi avea mult succes în domeniul financiar. Chiar şi în acest caz, nu vă afundaţi cu totul în muncă pentru că cei dragi se vor simţi neîndreptăţiţi, chiar dacă eforturile voastre au rezultate mai bune decât v-aţi aşteptat!


Horoscop 27 decembrie 2016, Leu:

În această dimineaţă, sunteţi nevoiţi să faceţi o scurtă călătorie neplanificată pentru a rezolva mici chestiuni de familie. Din fericire, veţi fi foarte eficienţi şi vă organizaţi foarte bine astfel încât acest lucru va dura mai puţin decât ar fi de aşteptat. Trebuie să fiţi foarte atenţi la relaţiile cu oamenii dragi, în special la felul în care vă exprimaţi pentru a nu agita spiritele!


Horoscop 27 decembrie 2016, Fecioară:

Vă puteţi lovi în această dimineaţă de mici probleme de comunicare pe care le veţi depăşi însă foarte repede. Trebuie doar să vă păstraţi calmul şi să întrebaţi pe ton potolit acolo unde simţiţi că apar nelămuriri! Astrele sunt generoase cu voi astăzi şi puteţi obţine un câştig financiar surprinzător fără să faceţi eforturi prea mari.


Horoscop 27 decembrie 2016, Balanţă:

În această dimineaţă puteţi întâmpina mici probleme de sănătate din cauza oboselii. Este un moment potrivit pentru a vă relaxa în compania persoanelor apropiate şi pentru a vă deschide mai mult în faţa acestora. Nu sunteţi chiar cei mai introvertiţi nativi ai zodiacului însă în ultima perioadă aţi căpătat obiceiul să vă închideţi în voi iar acest lucru poate deveni obişnuinţă.


Horoscop 27 decembrie 2016, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi nu favorizează călătoriile sau tranzacţiile financiare. Prin urmare, dacă aveaţi planificată o deplasare sau o întâlnire de afaceri, ar fi bine să le amânaţi până la începutul săptămânii viitoare. În această zi trebuie să vă îndreptaţi atenţia către familie pentru că o rudă apropiată are o veste importantă de împărtăşit.


Horoscop 27 decembrie 2016, Săgetător:

Oboseala îşi spune cuvântul asupra voastră şi sunteţi destul de irascibili. Din această cauză, riscaţi să declanşaţi un conflict în cuplu sau chiar în familie. Pe de cealaltă parte, pentru nativii singuri este o zi bună pentru a cunoaşte persoane noi deoarece au şansa să facă o cucerire care se poate transforma cu timpul într-o legătură stabilă.


Horoscop 27 decembrie 2016, Capricorn:

În această dimineaţă, preocuparea pentru sarcinile profesionale vă lipseşte cu desăvârşire şi nu vă simţiţi în stare să vă concentraţi. În acest caz, este recomandat să vă concentraţi asupra activităţilor de rutină. Din fericire, dispuneţi de o sursă inepuizabilă de creativitate iar acest lucru vă va ajuta să vă duceţi până la capăt toate responsabilităţile.


Horoscop 27 decembrie 2016, Vărsător:

Aveţi o stare de spirit excelentă şi dacă sunteţi nevoiţi să vă duceţi şi astăzi la muncă, veţi avea suficientă energie să vă duceţi până la capăt sarcinile. Sunteţi foarte creativi iar acest lucru se vede în rezultatele eforturilor voastre. În această seară, aveţi şansa să petreceţi câteva clipe în compania unor prieteni dragi pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi vă vor da o veste bună.


Horoscop 27 decembrie 2016, Peşti:

Viaţa voastră sentimentală nu decurge aşa cum v-aţi dori însă în această seară, un sfat bun dat de un prieten apropiat vă poate ajuta să luaţi o decizie. Dacă nu aveţi încă un/o partener/ă, acceptaţi invitaţiile la reuniunile sociale pentru că aveţi şansa să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi şi chiar să faceţi o cucerire importantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS