Horoscop Urania zilnic: joi, 1 Decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 Decembrie 2016


Horoscop 1 Decembrie 2016, Berbec:

Este zi liberă, dar voi sunteţi preocupaţi de muncă. Vă gândiţi la cum puteţi evolua şi cum puteţi câştiga puncte în plus în faţa şefului vostru, aşa că decideţi să profitaţi de această minivacanţă pentru a lucra. Oamenii din jur nu sunt deloc încântaţi de atitudinea voastră, dar voi nu vă lăsaţi.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Taur:

Sarcinile pe care le-aţi primit în ultima perioadă par să vă deschidă numeroase ferestre în viaţa profesională. Acesta este un moment bun pentru a ieşi din zona de confort şi a încerca să comunicaţi mai bine cu oamenii pe care îi întâlniţi. Aveţi şansa să începeţi un nou parteneriat.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Gemeni:

Familia şi prietenii voştri se află azi mai degrabă într-o dispoziţie întunecată, sumbră, dar voi veţi fi cei care vor infuza cu optimism aceste momente. Sunteţi plini de veselie şi de bucurie şi pur şi simplu vibraţi, cucerindu-i pe toţi şi determinându-i să îşi recapete pofta de viaţă.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Rac:

Azi sunteţi chinuiţi de gânduri negre, ceea ce vă strică aproape întreaga zi. Spre seară veţi avea însă parte de una dintre surprizele vieţii voastre, pentru că vă întâlniţi cu un bărbat pe care l-aţi plăcut în adolescenţă, dar despre care nu mai credeaţi că este în ţară. Vă va şterge supărarea cu buretele.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Leu:

Aflaţi noutăţi despre unul dintre membrii familiei voastre, care vă încântă peste măsură. Este vorba de o promovare profesională, de o sarcină sau de o căsătorie, care se ivesc în mod fericit la orizont. Spre seară veţi sărbători împreună în familie, bucurându-vă de această zi specială.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Fecioară:

Din păcate, veţi afla azi că una dintre rudele voastre este destul de bolnavă şi că va avea nevoie ca cineva din familie să se ocupe de ea mai mult timp. Deşi toţi sunt trişti, nimeni nu se oferă să se încarce cu o asemenea responsabilitate, aşa că până la urmă vă veţi asuma voi răspunderea.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Balanţă:

Nu reuşiţi deloc să vă bucuraţi de această zi, deoarece vă gândiţi intens la o discuţie pe care aţi avut-o cu jumătatea voastră. V-aţi ciondănit de dimineaţă şi, deşi nu a fost vorba de nimic serios, voi sunteţi siguri că vorbele sale au avut un înţeles ascuns, care va fi distructiv pentru viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Scorpion:

Azi veţi primi o veste importantă în ceea ce priveşte viitorul relaţiei voastre. Este posibil să fiţi cerute în căsătorie sau partenerul vostru să vă roage să vă mutaţi alături de el. Problema este că aveţi dubii şi nu sunteţi convinse că vreţi să vă luaţi un angajament atât de important.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Săgetător:

Predispoziţia voastră spre scandaluri este atât de puternică azi, încât nu va fi exclus să fiţi protagoniştii unor discuţii în contradictoriu care vor degenera. Din păcate, nici nu încercaţi să vă înfrânaţi această pornire, ci, dimpotrivă, vă face plăcere să vă certaţi. Vă veţi pierde câţiva prieteni azi.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi afla că un zvon groaznic a fost împrăştiat la adresa prietenei voastre cele mai bune. Ea se află însă într-o dispoziţie sensibilă şi nu ştiţi dacă să îi spuneţi sau nu despre ce este vorba. Astrele vă sfătuiesc să fiţi delicate, pentru că îi puteţi face mai mult rău decât bine.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Vărsător:

Şampanie şi rochii festive - acesta va fi tabloul zilei voastre de azi. Petreceţi într-o locaţie de poveste, la un eveniment demn de înalta societate. Sunteţi în centrul atenţiei şi vă simţiţi perfect, cu atât mai mult cu cât toţi oamenii voştri dragi sunt lângă voi. Este o zi perfectă.


Horoscop 1 Decembrie 2016, Peşti:

Azi găsiţi o super ofertă la o călătorie într-un loc în care abia aşteptaţi să ajungeţi. Sunteţi foarte fericite şi, mai mult, aveţi prilejul de a lua cu voi şi pe una dintre prietenele voastre dragi, care altfel nu ar fi avut ocazia de a vizita acel loc. Vă va iubi pentru generozitatea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS