Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 2 decembrie 2016


Horoscop 2 decembrie 2016, Berbec:

Nu vreţi să daţi câştig de cauză niciunuia dintre apropiaţii voştri şi vă aşteptaţi ca toată lumea să procedeze precum voi. Pentru că aceştia nu o fac, vor izbucni certuri destul de violente între voi şi ei, iar până la urmă veţi petrece ziua singuri, pe canapea.


Horoscop 2 decembrie 2016, Taur:

Hotărârea şi puterea sunt atributele care vă vor caracteriza cel mai bine azi. Este momentul să luaţi o decizie dificilă, de care vă temeaţi, pentru că azi aveţi toate resursele interioare pentru a o susţine. De aceea, astrele vă recomandă să nu vă petreceţi ziua relaxându-vă, ci luptând pentru un viitor mai bun.


Horoscop 2 decembrie 2016, Gemeni:

Luna în Săgetător nu vă afectează prea tare azi, pentru că vă insuflă un comportament nu cu mult diferit de cel normal. Tocmai de aceea, veţi petrece o zi armonioasă, în care veţi simţi că tot ceea ce faceţi vă reprezintă la perfecţie. Este exact ceea ce aveaţi nevoie în acest moment.


Horoscop 2 decembrie 2016, Rac:

Azi veţi avea un comportament afectuos, plin de sentimentalism. Sunteţi tandre cu partenerul şi faceţi tot posibilul pentru a vă vedea membrii familiei, pe care abia aşteptaţi să îi răsfăţaţi cu cadourile pe care le-aţi cumpărat în mod special pentru ei. Astrele vă promit o zi caldă sufleteşte, aşa cum vă place vouă.


Horoscop 2 decembrie 2016, Leu:

Azi veţi avea un comportament autoritar, chiar mai accentuat decât cel de obicei. Îi bateţi la cap neîncetat pe cei din jurul vostru şi vă enervaţi cumplit atunci când nu vor să facă aşa cum le dictaţi voi. Chiar dacă mai sunt şi persoane care vi se opun, majoritatea aleg însă să urmeze calea dictată de voi.


Horoscop 2 decembrie 2016, Fecioară:

Vă este dificil să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru; simţiţi ca nimeni nu vă înţelege, motiv pentru care încercaţi să vă închideţi în carapacea voastră şi să vă concentraţi mai mult pe relaţia pe care o aveţi cu voi înşivă. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 2 decembrie 2016, Balanţă:

Pentru voi, influenţa Lunii în Săgetător este una pozitivă. Azi reuşiţi să găsiţi răspunsul la o întrebare care vă frământă. Poate fi vorba de decizia de a începe o nouă relaţie sau de a accepta un loc de muncă; esenţial este că oferiţi cel mai bun răspuns, după părerea astrelor.


Horoscop 2 decembrie 2016, Scorpion:

În sfârşit, purtaţi o discuţie sinceră cu partenerul vostru, despre gelozia care vă încearcă în ultima perioadă. El vă spulberă bănuielile cu o declaraţie foarte frumoasă de dragoste, pe care abia aşteptaţi să o auziţi. Ziua se încheie cu voi doi, făcându-vă jurăminte eterne.


Horoscop 2 decembrie 2016, Săgetător:

Ziua de vineri vă găseşte foarte concentraţi asupra planului personal; sunteţi sensibili şi destul de ataşaţi de persoanele importante din viaţa voastră. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri acum aveţi şansa să întâlniţi pe cineva de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.


Horoscop 2 decembrie 2016, Capricorn:

Ţineţi cont azi de opiniile celorlalţi, pentru că vă vor aduce un răspuns pe care îl căutaţi de multă vreme. Un sfat prietenos vă va oferi iluminarea de care aveţi nevoie şi vă va ajuta să realizaţi care este calea pe care trebuie să o apucaţi. Ascultaţi cuvintele prietenilor, pentru că opinia salvatoare va veni total întâmplător.


Horoscop 2 decembrie 2016, Vărsător:

Toţi trag de voi din toate părţile şi se pare că au nevoie de ajutor; descoperiţi curând că v-aţi neglijat cu totul pe voi. Renunţaţi la această atitudine şi începeţi să vă întrebaţi şi de ce aveţi voi nevoie. Nu are rost să vă sacrificaţi chiar aşa!


Horoscop 2 decembrie 2016, Peşti:

Cel mai probabil, astăzi şefii vă oferă responsabilităţi noi pe un proiect destul de important. Contează foarte mult să vă ridicaţi la nivelul aşteptărilor, aşa că încercaţi să vă mobilizaţi şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Toată lumea se bazează pe voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS