Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 noiembrie 2016


Horoscop 30 noiembrie 2016, Berbec:

Nu ascultaţi azi de sfatul pe care îl primiţi de la colegii de muncă, deoarece nu vă vor binele. Pare incredibil, dar se pare că a fost pus la cale un complet colectiv a căror victime veţi fi voi. Evitaţi cu înţelepciune să fiţi la mâna lor şi tot voi veţi fi cei care vor câştiga!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Taur:

Aveţi parte de momente de extaz azi, după ce aflaţi o veste absolut minunată. Una dintre rudele voastre aşteaptă un copil sau chiar voi sunteţi cele care vor aduce pe lume o nouă viaţă. Sunteţi cât se poate de bucuroase, mai ales că aşteptaţi de mult acest moment.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Gemeni:

Nu vă certaţi cu nimeni azi şi evitaţi pe cât posibil să discutaţi în contradictoriu cu oamenii din jurul vostru. Nu este vorba de nervii pe care vi-i faceţi, ci de faptul că vă lipsesc cu totul abilităţile oratorice. Nu aveţi nici cea mai mică şansă să convingeţi pe nimeni sau să câştigaţi o bătălie verbală.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Rac:

Vă cumpăraţi un telefon sau un alt gadget pe care nu aveţi habar să îl folosiţi. Nu aveţi însă curaj să întrebaţi pe nimeni din jurul vostru, pentru că vă temeţi că veţi fi priviţi cu dispreţ. Aşa că staţi ore întregi pe Internet, încercând să vă daţi seama cum se foloseşte respectivul dispozitiv. Vă prindeţi voi până la urmă!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Leu:

Vă întâlniţi azi cu o membră nouă a familiei voastre. Poate fi vorba de viitoarea voastră cumnată sau de femeia cu care fratele vostru are de gând să se căsătorească. Nu vă place deloc şi nu reuşiţi să vă ascundeţi sentimentele. Mai mult, se pare că antipatia este reciprocă!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi aveţi câteva probleme de sănătate; tuşiţi, strănutaţi şi vă simţiţi rău, iar toată lumea vă spune să staţi departe pentru că sunteţi pe punctul de a vă îmbolnăvi. Voi sunteţi însă optimişti şi consideraţi că nimic rău nu vi se poate întâmpla. Se pare chiar că aveţi dreptate şi că veţi ajunge bine acasă.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Balanţă:

Traversaţi momente dificile din punct de vedere profesional şi nu mai ştiţi ce să faceţi ca să iasă totul bine. Azi încrederea în voi vă va fi însă cimentată de nişte cuvinte pe care vi le adresează o persoană străină, cu care nu aveţi niciun contact. Faptul că ea vă apreciază, dezinteresat, va transformă pur şi simplu.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Scorpion:

Aveţi mare grijă, pentru că azi riscaţi să fiţi victima unei fraude sau a unei neînţelegeri! Cineva încearcă să profite de pe urma voastră şi este foarte posibil să reuşească. Deşi voi sunteţi inteligenţa întruchipată, azi aveţi o dispoziţie lejeră, optimistă, de pe urma căreia veţi ajunge să pierdeţi.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Săgetător:

Încrederea voastră în forţele proprii este neţărmurită azi, ceea ce vă determină însă să fiţi extrem de critici la adresa celorlalţi. Faptul că sunteţi convinse că voi puteţi face totul mai repede şi mai bine decât cei din jur vă transformă în adevărate scorpii, pe care ceilalţi le vor detesta.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Capricorn:

Primiţi o propunere de muncă avantajoasă, dar potenţialul vostru angajator vrea să vorbească cu şeful actual. Vă aflaţi într-un mare impas, pentru că nu aţi vrea ca nimeni să ştie că vreţi să vă daţi demisia, aşa că vă bateţi capul cum să împăcaţi şi capra şi varza. Veţi ajunge să clacaţi însă!


Horoscop 30 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi şeful vă însărcinează cu nişte responsabilităţi care pe hârtie par foarte atrăgătoare, dar care în realitate se dovedesc a fi aproape nimic. Dimpotrivă, vi se pare dezonorant că vi se cere să vă supravegheaţi colegii, fără a primi însă şi o poziţie ierarhic superioară. La final decideţi să nu acceptaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2016, Peşti:

Azi vă simţiţi extrem de confortabili din punct de vedere emoţional. Vă întoarceţi într-un loc familiar şi sunteţi extrem de bucuroşi, mai ales că aveţi atâtea de povestit persoanelor dragi. Vi se pare sincer că nu aţi mai trăit de mult clipe atât de frumoase în viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS