Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 august 2016


Horoscop 5 august 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra sarcinilor profesionale; aveţi planuri pentru weekend şi preferaţi să rămâneţi peste program pentru a termina tot ce este necesar decât să vă întoarceţi şi mâine la birou. Seara pare să fie una cât mai frumoasă pentru voi.


Horoscop 5 august 2016, Taur:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru se îmbunătăţeşte vizibil astăzi; mare atenţie la colegi, mulţi sunt cei care vă vor răul. Asiguraţi-vă că păstraţi o oarecare distanţă faţă de ei şi nu îi lăsaţi sub nicio formă să vă influenţeze deciziile. Spre seară, primiţi un cadou frumos de la o persoană dragă vouă.


Horoscop 5 august 2016, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă concentraţi asupra problemelor profesionale; pot apărea câteva obstacole şi sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de ele cât mai repede cu putinţă. Vă este uşor să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru şi chiar ajungeţi să îi atrageţi de partea voastră şi să vă ajute în această situaţie.


Horoscop 5 august 2016, Rac:

Oamenii cu care intraţi în contact vă pot influenţa negativ astfel încât optimismul vostru să fie cât mai mic; nu ascultaţi la ce spun cei din jurul vostru, sunteţi pe un drum foarte bun şi aveţi multe şanse de reuşită. Aveţi răbdare doar, lucrurile se vor schimba în bine în scurt timp.


Horoscop 5 august 2016, Leu:

Primiţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă; aveţi energie, însă vă este foarte dificil să vă concentraţi. Sunteţi cu gândul la vacanţă şi abia aşteptaţi zilele de weekend pentru a vă relaxa şi a vă bucura de puţin timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 5 august 2016, Fecioară:

Starea voastră de spirit se poate schimba de nenumărate ori din cauza întâmplărilor de astăzi; important este să încercaţi să aveţi răbdare şi, cel mai important, să evitaţi întâlnirile importante. În cele din urmă, totul va fi bine şi lucrurile se vor aranja la locul lor.


Horoscop 5 august 2016, Balanţă:

Lucrurile se aranjează foarte frumos pentru voi pe plan profesional; după o perioadă destul de zbuciumată, astăzi vedeţi primele schimbări în bine. Relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru se îmbunătăţeşte vizibil; aveţi răbdare, în scurt timp în viaţa voastră va apărea ceva foarte important.


Horoscop 5 august 2016, Scorpion:

Aveţi foarte multe pe cap şi trebuie să vă ocupaţi de toate astfel încât să vă puteţi bucura şi voi de weekend. La orele prânzului, purtaţi o discuţie cu un coleg de echipă, care vă oferă un sfat foarte bun, pe care încercaţi să îl puneţi în aplicare. Seara vine cu o surpriză de la un om de departe.


Horoscop 5 august 2016, Săgetător:

Astăzi vă vedeţi în faţa unei răscruci pe plan profesional şi nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi; nu luaţi o decizie finală fără a discuta cu partenerul de cuplu sau fără a cere sfatul unei persoane în care aveţi încredere şi care vă cunoaşte foarte bine.


Horoscop 5 august 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi este una de foc pentru voi; superiorii şi colaboratorii vă cer rapoarte cu privire la ultima perioadă. Vă este dificil să vă concentraţi, însă faceţi tot posibilul să vă adunaţi energia şi gândurile astfel încât să îi mulţumiţi. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 5 august 2016, Vărsător:

Astăzi este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană foarte dragă vouă; această noutate aduce un plus de încredere în viaţa voastră, aşa că decideţi să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi o alegere pe care v-o doriţi de foarte mult timp, însă v-a fost teamă de ce vor spune cei din jurul vostru.


Horoscop 5 august 2016, Peşti:

În ciuda problemelor cu care vă confruntaţi pe plan profesional, rămâneţi liniştiţi şi daţi dovadă de profesionalism. Aveţi răbdare şi chiar reuşiţi să vă convingeţi superiorii să meargă pe mâna voastră şi să pună în aplicare planurile pe care voi le aveţi deja pregătite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS