Horoscop Urania zilnic: joi, 4 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 august 2016


Horoscop 4 august 2016, Berbec:

Nu vă angajaţi în a face promisiuni importante deoarece oamenii din jurul vostru se pot baza pe acest lucru, mulţi dintre ei chiar profitând de sfaturile voastre. În schimb, astrele vă sfătuiesc să vă concentraţi asupra parteneriatelor; astăzi este un moment bun pentru a încheia contracte importante.


Horoscop 4 august 2016, Taur:

Ziua de joi este una foarte bună pentru a ieşi din zona de confort; vă descurcaţi din ce în ce mai bine pe plan profesional, iar superiorii au încredere în voi încât să vă trimită la întâlniri de afaceri şi negocieri importante pentru viitoarele proiecte.


Horoscop 4 august 2016, Gemeni:

Aceasta este o zi minunată pentru rezolvarea problemelor financiare şi profesionale; aveţi multă încredere în abilităţile voastre şi veniţi cu idei foarte bune pentru proiectele practice de care vă ocupaţi astfel încât să obţineţi cele mai bune rezultate. Seara este numai bună pentru relaxare.


Horoscop 4 august 2016, Rac:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi destul de multe de rezolvat, aşa că încercaţi să vă planificaţi timpul cât mai bine cu putinţă astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Relaţia cu colegii de echipă poate avea de suferit din cauza unor discuţii uşor răutăcioase.


Horoscop 4 august 2016, Leu:

În general ziua de joi decurge foarte frumos pentru voi; după orele prânzului reuşiţi să vă concentraţi atenţia asupra proiectelor de viitor. Există, totuşi, posibilitatea să întâmpinaţi mici probleme în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri şi superiorii.


Horoscop 4 august 2016, Fecioară:

În ciuda calmului care vă caracterizează, vă este foarte dificil să relaţionaţi cu oamenii dragi; simţiţi că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi nu reuşiţi să îi înţelegeţi. Aveţi răbdare şi încercaţi, pe cât posibil, să nu intraţi în polemici pentru a nu răni persoanele la care ţineţi.


Horoscop 4 august 2016, Balanţă:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi asupra proiectelor personale; partenerul de cuplu vă oferă tot sprijinul din lume şi, deşi este lângă voi, încearcă să nu vă influenţeze sub nicio formă deciziile pe care trebuie să le luaţi. Seara poate fi una destul de emoţionantă datorită unei veşti pe care o primiţi.


Horoscop 4 august 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei trebuie să faceţi multe drumuri pentru a participa la discuţii importante cu partenerii de afaceri; după orele prânzului, reuşiţi să finalizaţi un proiect important. Sunteţi ajutaţi de partenerul de cuplu sau de o altă persoană apropiată pentru a face o alegere bună pe plan profesional.


Horoscop 4 august 2016, Săgetător:

Cu ajutorul partenerului de cuplu reuşiţi să faceţi o achiziţie nouă destul de importantă pe plan personal; astăzi pare să fie începutul unei etape frumoase în viaţa voastră, motiv pentru care sunteţi foarte bucuroşi şi, în acelaşi timp, aveţi extrem de multe emoţii deoarece nu ştiţi la ce să vă aşteptaţi.


Horoscop 4 august 2016, Capricorn:

Prima parte a zilei se anunţă una destul de încărcată pentru voi; pentru a vă ocupa de sarcinile profesionale, trebuie să faceţi un efort suplimentar pentru a vă concentra. În ceea ce priveşte întâlnirile de afaceri, astrele vă sfătuiesc să aveţi multă răbdare pentru a vă atinge scopurile.


Horoscop 4 august 2016, Vărsător:

Chiar dacă ziua de astăzi nu începe cu dreptul pentru voi şi nu aveţi o stare de spirit foarte bună, încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să vă vedeţi în continuare de treburile profesionale. După orele prânzului, reuşiţi să finalizaţi un proiect foarte important, la care aţi muncit foarte mult.


Horoscop 4 august 2016, Peşti:

Astăzi pot apărea schimbări destul de importante pe plan profesional; la locul de muncă, după o discuţie importantă cu partenerii de afaceri, primiţi responsabilităţi noi de care trebuie să vă achitaţi într-un timp destul de scurt. Aveţi răbdare şi faceţi tot posibilul să reuşiţi ce vă propuneţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS