Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 6 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 6 august 2016


Horoscop 6 august 2016, Berbec:

Nu iti face un program foarte fix pentru aceasta zi. Este foarte posibil ca acesta sa fie complet schimbat de o invitatie din partea unor prieteni. De asemenea, poti primi vizita unei rude pe care nu ai vazut-o de ceva vreme. Aceasta iti va fi de foarte mare ajutor pentru ca iti va sustine ideile cu privire la modificarile pe care vrei sa le faci in camin.


Horoscop 6 august 2016, Taur:

Amana pe alta zi orice proiect important pentru ca astazi nu te poti concentra. Esti lipsit de simt practic si nu iti vei putea pune planurile in aplicare. De asemenea, apare posibilitatea unei calatorii de placere in compania prietenilor. Profita de ocaziile oferite de relaxare pentru ca te asteapta o saptamana foarte incarcata.


Horoscop 6 august 2016, Gemeni:

Astazi sunt favorizate toate acele planuri de a face mici schimbari in locuinta. Desi bugetul tau este intr-o stare relativ precara, gasesti solutii ingenioase si ai multe idei creative. Partenerul de viata poate fi destul de reticent la aceste modificari insa daca iti folosesti toata puterea de convingere, il poti atrage de partea ta.


Horoscop 6 august 2016, Rac:

Ziua ta va fi plina inca de dimineata. Trebuie sa faci cateva drumuri pentru a rezolva mici probleme legate de locuinta. De asemenea, poti fi solicitat de un membru al familiei pentru a-l sustine intr-o chestiune sentimentala delicata. In aceasta seara, ai ocazia sa te relaxezi in compania partenerului de viata sau alaturi de un prieten foarte apropiat.


Horoscop 6 august 2016, Leu:

Intuitia ta functioneaza foarte bine astazi si te poti baza pe aceasta daca trebuie sa iei niste decizii cu privire la starea ta financiara. Poti primi o propunere de colaborare de la un prieten de incredere insa trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie timpul necesar activitatilor presupuse de acest proiect. Inainte sa iei o decizie finala, trebuie sa te consulti cu partenerul de viata.


Horoscop 6 august 2016, Fecioară:

Poti primi vestea ca trebuie sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Acest lucru il va nemultumi pe partenerul de viata care iti poate reprosa ca l-ai neglijat si te-ai concentrat mai mult asupra carierei tale decat asupra relatiei voastra. Delegatia ta nu va fi facuta in van pentru ca vei avea rezultate multumitoare insa trebuie sa aplanezi conflictul cu persoana iubita.


Horoscop 6 august 2016, Balanţă:

Este o zi foarte buna pentru a-ti face planuri de viitor alaturi de familie sau de partenerul de viata. Vei avea foarte mult succes pe plan social. Primesti o invitatie la o petrecere din partea unor prieteni si te vei face remarcat cu siguranta. Ai totusi o mica sensibilitate digestiva si ar fi bine pentru tine sa nu faci excese.


Horoscop 6 august 2016, Scorpion:

Vrei sa incepi un proiect nou sau o colaborare de afaceri insa iti lipsesc resursele materiale necesare. Ai insa o imaginatie bogata si multe idei creative care te pot ajuta. Trebuie sa te concentrezi mai mult si sa nu iti pierzi optimismul. Viata ta sentimentala infloreste iar persoana iubita iti ofera tot sprijinul moral de care ai nevoie.


Horoscop 6 august 2016, Săgetător:

O persoana foarte apropiata te poate dezamagi pentru ca isi incalca o promisiune. Nu iti pierde cumpatul si incearca sa discuti foarte linistit. Daca te enervezi si nu iti pastrezi calmul, conflictul acesta poate duce la o ruptura serioasa. Este momentul sa lasi orgoliul la o parte si sa cauti o cale de mijloc. Poti primi un sfat foarte bun in acest sens de la o femeie din familie.


Horoscop 6 august 2016, Capricorn:

Astazi esti deosebit de sensibil si te enervezi foarte usor. Nu te poti relaxa pentru ca se pot ivi cateva evenimente neasteptate care te vor tine o buna parte a zilei pe drumuri ca sa rezolvi niste comisioane. De asemenea, este posibil sa pleci intr-o calatorie mai lunga pentru a aplana un conflict intre rudele tale. Ajutorul tau va fi apreciat iar familia iti va fi recunoascatoare.


Horoscop 6 august 2016, Vărsător:

Astrele favorizeaza astazi activitatile intelectuale. De aceea, este o zi potrivita pentru examene. In cursul acestei zile, poti primi o invitatie din partea unor prieteni. Chiar daca nu ai cea mai buna stare de spirit, ar fi bine sa profiti de aceasta ocazie si sa te relaxezi. Este foarte posibil sa cunosti o persoana noua de care te vei indragosti sau cu care vei lega o prietenie de durata.


Horoscop 6 august 2016, Peşti:

Trebuie sa iti stabilesti prioritatile inca de dimineata si sa iti gestionezi foarte atent timpul. Este posibil sa pleci intr-o scurta calatorie alaturi de persoana iubita dar de asemenea, ai numeroase treburi marunte de rezolvat in locuinta. O ruda mai in varsta se va oferi sa te ajute si iti va prelua o parte din sarcini. Iti poate reprosa insa ca nu acorzi foarte multa atentie familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS