Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 august 2016


Horoscop 3 august 2016, Berbec:

Nu sunteţi foarte bine dispuşi în această dimineaţă însă nu este cazul să vă pierdeţi optimismul. Trebuie doar să vă mobilizaţi şi veţi reuşi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Partenerul vostru sau un prieten apropiat vă poate încuraja dar depinde doar de voi să vă adunaţi şi să vă concentraţi. Ce-i drept, sunteţi destul de obosiţi şi aveţi nevoie de mai multă odihnă.


Horoscop 3 august 2016, Taur:

Astăzi puteţi avea foarte mult succes pe plan financiar. Sunteţi intuitivi de fel dar astăzi flerul vostru va funcţiona aproape paranormal. Ştiţi care sunt riscurile afacerilor în care urmează să vă implicaţi şi cum să vă speculaţi şansele. O femeie mai în vârstă din familie vă poate da totuşi câteva sfaturi valoroase care vă vor ajuta să luaţi o decizie.


Horoscop 3 august 2016, Gemeni:

Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în locuinţă, acum este cel mai bun moment. Sunteţi foarte ingenioşi şi vă puneţi ideile în practică foarte uşor, cu un buget minim. Este posibil să primiţi o sumă de bani de la un prieten dar nu este cazul să faceţi împrumuturi. Găsiţi singuri resursele de care aveţi nevoie iar satisfacţia voastră va fi cu atât mai mare.


Horoscop 3 august 2016, Rac:

Vă doriţi să faceţi mici schimbări în casă dar nu aveţi resursele financiare necesare. Ar fi bine să mai aşteptaţi o perioadă, până când bugetul vostru va fi echilibrat. Sunteţi tentaţi să acceptaţi un împrumut din partea unei rude însă vă veţi pune beţe în roate. Această persoană va încerca să îşi impună părerile şi vă poate reproşa că v-a ajutat.


Horoscop 3 august 2016, Leu:

În această zi aveţi ocazia să vă întâlniţi cu o persoană din trecutul vostru pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. Este foarte posibil să vă propună o colaborare de afaceri sau să vă ofere un loc de muncă. Oricât de bine ar suna din punct de vedere financiar, nu veţi avea niciun fel de satisfacţie personală. Gândiţi-vă foarte bine înainte să luaţi o decizie.


Horoscop 3 august 2016, Fecioară:

Începe o perioadă favorabilă pentru zodia voastră, în primul rând pe plan financiar şi sunteţi imaginea întruchipată a expresiei „noroc chior”. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă impresionantă de bani dintr-o sursă neaşteptată şi nu trebuie să depuneţi niciun efort pentru asta. Cu toate acestea, nu trebuie să lăsaţi garda jos şi este necesar să fiţi foarte prudenţi, mai ales dacă vreţi să faceţi o investiţie.


Horoscop 3 august 2016, Balanţă:

Vă aşteaptă o zi plină, în special pe plan afectiv. Este posibil să se producă o schimbare radicală în viaţa voastră şi trebuie să aveţi o perspectivă amplă asupra lucrurilor. Încercaţi să fiţi obiectivi şi să vă aşteptaţi totuşi la orice. Încrederea voastră poate primi o lovitură serioasă. Este momentul să fiţi uşor egoişti şi să vă gândiţi în primul rând la voi.


Horoscop 3 august 2016, Scorpion:

Pe neaşteptate puteţi primi astăzi o sumă de bani dintr-o sursă relativ îndepărtată. Cel mai probabil este vorba de o moştenire sau de un premiu consistent. În orice caz, nu faceţi cheltuieli majore deocamdată şi dacă vreţi să faceţi o achiziţie, ar fi bine să cereţi sfatul partenerului de viaţă sau al familiei pentru că vă poate arăta o nouă perspectivă.


Horoscop 3 august 2016, Săgetător:

Situaţia voastră financiară nu este foarte stabilă iar acest lucru vă nemulţumeşte profund şi poate tensiona relaţia cu partenerul de viaţă sau cu familia. Nu aveţi motive reale de îngrijorare şi nici nu este cazul să faceţi un împrumut. Lucrurile se vor îndrepta de la sine în cel mai scurt timp posibil. Trebuie să fiţi mai prudenţi şi să vă gestionaţi cu atenţie bugetul.


Horoscop 3 august 2016, Capricorn:

Nu este cel mai bun moment pentru călătorii şi ar fi bine dacă aţi putea să le amânaţi. Concentraţi-vă mai bine asupra proiectelor profesionale care se cer rezolvate urgent pentru că riscaţi să rămâneţi în urmă cu munca şi să lucraţi peste program. De asemenea, este de preferat să nu participaţi la o întâlnire de afaceri sau o negociere pentru că astăzi sunteţi lipsiţi de tact.


Horoscop 3 august 2016, Vărsător:

Dacă aşteptaţi să vă fie returnat un împrumut, banii nu vor ajunge astăzi la voi. Chiar dacă aveţi nevoie de ei, persoana pe care aţi ajutat-o se află într-o situaţie critică şi nu îşi poate achita datoria. Încercaţi să fiţi înţelegători şi să nu lăsaţi ca acest lucru să afecteze relaţia voastră. Starea voastră financiară nu depinde de aceşti bani şi nu aveţi motive de îngrijorare.


Horoscop 3 august 2016, Peşti:

Munciţi foarte mult, poate chiar peste program. Deşi veţi obţine rezultate foarte bune pe plan profesional, partenerul de viaţă sau familia vă poate acuza că neglijaţi aspectele personale ale vieţii. Chiar dacă sunteţi într-adevăr foarte încărcaţi, trebuie să vă faceţi timp pentru oamenii dragi pentru că atitudinea voastră poate duce la o răcire a relaţiilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS