Horoscop Urania săptămânal: 8-14 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 8-14 august 2016


Horoscop 8-14 august 2016, Berbec:

În afara zilei de 14 august, s-ar părea că nu prea aveţi motive să vă îngrijiţi mai mult decât este cazul de sănătate. Ziua de 14 august v-ar putea prinde cu sistemul imunitar mai sensibil și predispus la a contracta tot felul de virusuri. Vitamina C, dar și alte suplimente concepute în acest sens, vă pot ajuta să ţineţi microbii la distanță și să fiţi sănătoşi.


Horoscop 8-14 august 2016, Taur:

S-ar părea că începeţi săptămâna cu probleme de sănătate. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu aveţi un stil de viață și alimentație ordonat, deci încercaţi să vă ordonaţi agenda zilnică în așa fel încât să vă puteți permite câteva momente de relaxare, să mâncaţi la ore fixe și să vă puneţi să dormiţi devreme. În caz contrar, în zilele următoare veţi rămâne fără niciun strop de energie.


Horoscop 8-14 august 2016, Gemeni:

Zilele de 9 și 10 se întrevăd a nu fi prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Ţineţi-vă sub observație starea emoțională întrucât orice dezechilibru pe plan interior ar putea duce la o înrăutăţire a stării voastre de sănătate, cu atât mai mult dacă vă aflaţi deja în convalescență. Oricare ar fi situația, cultivaţi-vă optimismul și încercaţi să vedeţi viața dintr-o perspectivă pozitivă. Altfel, nu va fi bine.


Horoscop 8-14 august 2016, Rac:

Schimbări de ordin fizic puteți constata încă din ziua de 11 august, urmând ca de data de 13 încolo să devină din ce în ce mai accentuate. Marea majoritate a nativilor acestui semn pot avea mai multă energie decât în ultima perioadă, dar ţineţi cont totuși de faptul că există un risc crescut de accident. Evitaţi așadar activitățile care vă pot predispune la așa ceva ori care solicită anumite segmente de corp.


Horoscop 8-14 august 2016, Leu:

S-ar părea că ziua de 14 august nu vă prinde tocmai în cea mai bună formă. V-aţi putea alege cu o durere de măsea sau spate care riscă să vă dea peste cap planurile de weekend. Dacă neplăcerile pe care vi le creează sunt prea mari, nu mai aşteptaţi până lunea viitoare și prezentaţi-vă la doctor. În felul acesta, poate reuşiţi să vă bucuraţi așa cum trebuie de timpul liber.


Horoscop 8-14 august 2016, Fecioară:

Din câte se pare, nu veţi avea probleme grave de sănătate în zilele care urmează. Doar în zilele de 9 și 10 aţi putea fi ceva mai sensibili decât de obicei, motiv pentru care aţi putea pune la suflet unele lucruri care au fost spuse la nervi. Încercaţi să nu le întoarceţi de pe o parte pe alta întrucât s-ar putea să nu aibă niciun substrat. Nu le luaţi personal și căutaţi să nu dramatizaţi.


Horoscop 8-14 august 2016, Balanţă:

Ziua de 14 august pare să nu vă surprindă în cea mai bună formă. Pe fond de oboseală, stres sau un regim alimentar necorespunzător, sistemul vostru imunitar poate începe să dea rateuri, motiv pentru care vă recomand să apelaţi la fructe și legume, nu numai pentru a vă asigura necesarul de vitamine și minerale, ci și pentru a evita molipsirea cu un virus de sezon. Fiţi prevăzători!


Horoscop 8-14 august 2016, Scorpion:

Starea voastră de sănătate din prima zi a săptămânii riscă să nu fie una tocmai bună. V-aţi putea plânge de dureri de rinichi sau de cap destul de puternice, indiciu că ar fi bine să aveţi mai multă grijă de organismul vostru. Încercaţi să evitați activitățile extenuante în prima zi a săptămânii și veţi vedea că vă reveniţi ușor-ușor în zilele următoare. Cu toate acestea, nu deveniţi delăsători imediat după ce scăpaţi de ele.


Horoscop 8-14 august 2016, Săgetător:

Zilele de 9 și 10 v-ar putea da de furcă în ceea ce privește sănătatea. Dacă vă supără ceva, aflaţi că stările voastre de disconfort au o componentă emoțională destul de puternică. Reţineţi acest lucru pentru că sursa principală a vindecării voastre este tot în interior. Cultivaţi-vă o dispoziție pozitivă, folosiţi-vă de tehnica vizualizării și vă veţi pune pe picioare într-o clipită.


Horoscop 8-14 august 2016, Capricorn:

În intervalul 11-13 august s-ar putea să nu vă aflaţi în cea mai bună dispoziție, poate pentru că cineva v-a spus ceva care v-a deranjat ori că aţi dedus voi ceva din mimica și/sau gestica sa. Oricare ar fi situația, poate ar fi mai bine să vă relaxaţi întâi de toate. Este posibil ca totul să se întâmple doar în mintea voastră. Gândiţi-vă bine dacă nu cumva i-aţi interpretat intențiile într-un mod greșit.


Horoscop 8-14 august 2016, Vărsător:

S-ar părea că în afara zilei de 14 august, vă veţi bucura de o săptămână fără peripeții, cel puțin cât privește sănătatea. În ultima zi din weekend, aţi putea începe să vă resimţiţi după stresul și alergătura din zilele precedente, deci asiguraţi-vă că rezervaţi mai mult timp odihnei atunci. În caz contrar, s-ar putea să nu aveţi parte de energia de care aveţi nevoie săptămâna viitoare. Menajaţi-vă!


Horoscop 8-14 august 2016, Peşti:

Dacă în zilele de 9 sau 10 aveţi programare la medic, asiguraţi-vă că o onoraţi încredinţaţi că ceva bun se va întâmpla după această vizită. Nu este nimic rău în a mai cere o părere, mai ales dacă simţiţi că nu v-a lămurit prea bine primul specialist ce se întâmplă cu corpul vostru. Dar luaţi minte că vindecarea se va produce lent dacă nu aveţi încredere că se va întâmpla.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS