Horoscop Urania lunar: septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania septembrie 2016


Horoscop septembrie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec septembrie 2016
Zilele de 1, 2, 3 şi 4 vă întâmpină cu randament sporit și rezultate pe măsură la locul de muncă. După data de 9 încolo, parteneriatul de viață și/sau afaceri se va dezvolta rapid. Nu lăsaţi cariera voastră sau a persoanei iubite să vă afecteze viața de cuplu între 10 și 12 septembrie. Termenele-limită greu de respectat ori așteptările fanteziste ale superiorilor vă atârnă greu pe umeri în zilele de 12 și 13.

În intervalul 15-19 septembrie, v-aţi putea bucura de cele mai bune zile de luna aceasta. Evitaţi să vă impuneţi voința proprie între zilele de 17 și 19 ale lunii întrucât acest lucru poate afecta armonia din cuplu. Din data de 17 până în data de 26, vă merge mai bine decât de obicei pe plan profesional. Deși nu veţi fi scutiţi de provocări, cert este că totul va ieși așa cum aţi sperat dacă faceţi totul cu simț de răspundere.

Din data de 22 încolo, parcă lucrurile se derulează cu mai puține hopuri la locul de muncă. Pe plan sentimental, atmosfera se condimentează simțitor după data de 23 a lunii. Pe frontul muncii, sunteţi neobosiţi din 27 încolo, uimindu-i pe toți cu puterea voastră de muncă. Ziua de 30 septembrie vă surprinde într-o dispoziție romantică, numai bună să petreceţi clipe minunate alături de partener.


Horoscop septembrie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur septembrie 2016
Intervalul 1-4 septembrie favorizează sectorul sentimental, dar și relația cu cei mici, deci profitaţi de aceste energii. După data de 9 încolo, puteți crește mult pe plan profesional, dar și în greutate. Între 10 și 12 ale lunii, aşteptaţi-vă să primiţi sarcini care vă supun unui test experiența de lucru. V-ar putea fi greu să vă ţineţi în frâu gelozia și posesivitatea în zilele de 12 și 13 septembrie.

Aţi putea trece prin foc și spadă din data de 15 până în data de 19, dar aflaţi că aceste provocări sunt menite să vă întărească. Intervalul 17-19 septembrie se arată a fi unul dificil la serviciu, dar și pe plan medical. Între zilele de 17 și 26, se arată o perioadă prielnică celor implicați în relații la distanță și/sau cu persoane de altă religie/naționalitate ori care pleacă în vacanță peste hotare.

Începând cu data de 22, comunicaţi parcă mai ușor cu partenerul de cuplu, dar și cu copiii. După data de 23 septembrie, atmosfera din viața de cuplu se îndulceşte simțitor, iar dacă sunteţi singuri, puteți întâlni pe cineva special. Din data de 27 încolo, vă paște dorul de ducă, ajungând să nu staţi prea mult pe acasă. Climatul astral din ultima zi a lunii septembrie favorizează conceperea de planuri alături de partenerul vostru.


Horoscop septembrie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni septembrie 2016
Perioada 1-4 septembrie promite să asigure o atmosferă liniștită în familie și spor în gospodărie. Din 9 încolo, împlinirea promite să v-o aducă viața de cuplu și relația cu cei mici, dar feriţi-vă să daţi frâu liber geloziei și posesivității între 10 și 12 septembrie. Îndatoririle casnice sau familiale ori rudele de origine s-ar putea interpune între voi și persoana iubită în zilele de 12 și 13 ale acestei luni.

Din data de 15 până în data de 19, discutaţi cu partenerul care ar fi planurile voastre de viitor. Dacă nu sunteți de prea mult timp împreună, atunci ar fi momentul să-l prezentați prietenilor. În intervalul 17-19, v-ar putea fi dificil să vă împărţiţi echitabil între viața sentimentală și cea socială. Între zilele de 17 și 29 ale lunii, se pot soluționa unele litigii legate de un teren, o casă ori alt bun lăsat prin succesiune.

După data de 22 încolo, vorbiţi parcă din nou pe aceeași limbă cu părinții. Începând cu 23 a lunii, se îndulceşte atmosfera pe plan profesional, dar se menține riscul de a fi trădaţi. Din data de 27 septembrie, s-ar putea tensiona relația dintre voi și persoana iubită ori asociat. Ultima zi a lunii promite să încununeze un succes înregistrat cândva în ultima decadă a primei luni de toamnă.


Horoscop septembrie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac septembrie 2016
Zilele de 1, 2, 3 şi 4 vă surprind cu abilitățile de comunicare potențate. După data de 9 încolo, este posibil să vă mutați într-o locuință mai mare. Nu lăsaţi responsabilitățile casnice, familiale ori pe părinţi să se interpună între voi și partener din 10 până în 12 septembrie. Aparatura de la birou dă rateuri ori aveţi parte de neînțelegeri cu colegii de muncă în zilele de 12 și 13 ale lunii.

Pe plan profesional, totul pare să vă meargă ca pe roate în intervalul 15-19 septembrie. Între zilele de 17 și 19, vă poate fi dificil să vă împărţiţi echitabil între viața de familie și carieră. Din data de 17 până în data de 29, sunt avantajate negocierile în vederea legării ori înnoiri unui parteneriat sau colaborări. Din 22 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare dau semne că revin la parametrii obișnuiți.

Din data de 23 încolo, se îndulceşte atmosfera în cuplu, iar dacă nu aţi întâlnit marea dragoste până acum, puteți da peste cineva cu totul interesant. Așa se face că, după data de 27, se animă lucrurile între voi și persoana dragă, poate chiar și în parteneriatul de afaceri. În orice caz, cert este că ziua de 30 septembrie vă găsește într-o dispoziție romantică. Profitaţi de ocazie pentru a îl surprinde pe cel drag.


Horoscop septembrie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu septembrie 2016
Intervalul 1-4 septembrie poate veni la pachet cu mici câştiguri de bani. Din 9 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare încep să evolueze simțitor. Aparatura de la birou vă poate juca farse ori se nasc neînțelegeri între voi și colegii de muncă între 10 și 12 septembrie. În zilele de 12 și 13, puteți fi tentaţi să cheltuiți mai mult decât vă permiteți pentru a impresiona pe cineva.

Intervalul 15-19 al lunii se întrevede a fi unul prielnic celor care sunt într-o relație la distanță și/sau cu o persoană de altă religie ori naționalitate. Dacă v-aţi programat atunci o vacanță peste hotare, aflaţi că va fi una reușită. Diferențele de mentalitate pot duce la conflicte din data de 17 până în data de 19. Cândva între 17 și 26, rezultatele de la locul de muncă vă pot fi recompensate cu un bonus sau primă.

După data de 22, banii parcă nu mai vin cu țârâita. Începând cu 23 septembrie, vă înţelegeţi parcă mai bine cu rudele de origine. Din 27 încolo, se animă atmosfera pe plan profesional și daţi dovadă de un randament sporit. Ziua de 30 septembrie vă surprinde ușor nostalgici, moment numai bun să petreceţi mai mult timp cu familia și să depănați amintiri. În felul acesta, vă apropiaţi mai mult de persoanele dragi.


Horoscop septembrie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară septembrie 2016
Perioada 1-4 septembrie vă surprinde mai carismatici și cu mai mult șarm decât de obicei. Din 9 încolo, câștigurile voastre par să se înmulţească simțitor, dar evitaţi ca între 10 și 12 să achiziţionaţi lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. În zilele de 12 și 13, se pot naște tensiuni între voi și rudele de origine, dar în intervalul 15-19, ajungeți la concluzia că au fost menite să vă apropie și mai mult.

Financiar vorbind, se prea poate să nu o duceţi tocmai bine între 17 și 19 septembrie, dar vestea bună este că vă înţelegeţi cum nu se poate mai bine cu partenerul și/sau cei mici din data de 17 până în data de 26. Din 22 încolo, parcă vă exprimaţi cu mai multă ușurință, fapt pentru care prezența voastră nu mai trece neobservată. Iată un moment mai mult decât bun să ieşiţi, să socializaţi și să cunoaşteţi oameni noi.

Începând cu data de 23 septembrie, felul în care vorbiţi devine ușor mai acid, dar acest lucru pare să contribuie la creșterea nivelului vostru de popularitate, cel puțin în perioada care urmează. Din 27 încolo, se animă viața de cuplu, relația cu copiii dinamizându-se și ea vizibil. Discuțiile purtate cu partenerul în ultima zi a lunii decurg nesperat de bine și ajung la un rezultat.


Horoscop septembrie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă septembrie 2016
Zilele de 1, 2, 3 şi 4 vă pot surprinde într-o dispoziție meditativă ori chiar nemulţumiţi peste poate de voi înşivă și/sau de cea a celor din jur. Din 9 încolo, toate reflectoarele sunt ațintite asupra voastră, dar nu este exclus, de asemenea, să puneţi câteva kilograme. Între 10 și 12, puteți avea ceva de împărţit cu părinții. În zilele de 12 și 13, nu vă raportaţi la evenimentele din trecut.

Intervalul 15-19 septembrie se arată a fi unul prielnic pentru a negocia legarea sau reînnoirea unui parteneriat sau a unei colaborări. Climatul astral resimțit din data de 17 până în data de 19 poate produce tensiuni între voi și partener. Dedicaţi perioada cuprinsă între 17 și 26 meditației și introspecției și vă puteți elibera de unele răni provocate în copilărie și/sau de părinți. Veţi avea multe de câștigat.

Din data de 22 încolo, nu mai exageraţi cu critica la adresa voastră și a celor din jur. După data de 23 septembrie, staţi ceva mai bine cu finanțele, dar încercaţi să nu deveniţi zgârciţi. Din data de 27 încolo, se animă atmosfera în plan casnic și în relația cu părinții. Ziua de 30 a lunii poate veni la pachet cu o primă, un bonus sau niște câștiguri substanțiale de pe urma unor activități extraprofesionale.


Horoscop septembrie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion septembrie 2016
Intervalul 1-4 septembrie poate face minuni în ceea ce privește viața voastră socială. Din 9 încolo, ar fi bine să acordaţi mai mult timp meditației și introspecției. Vă puteți apropia mai mult decât aţi sperat de adevăratul vostru potențial. Nu lăsaţi regretele și frustrările să vorbească în locul vostru din 10 până în 12. Proiectele de grup și/sau planurile de viitor vă pot afecta mult bugetul în zilele de 12 și 13.

Cândva între zilele de 15 și 19 septembrie, performanțele de la serviciu vă pot fi recompensate cu o primă ori un bonus sau poate câştigaţi ceva dintr-o activitate extraprofesională. Din data de 17 până în data de 19, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă conform planului la locul de muncă. În plus, aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră. Dacă urmăriţi să obţineţi finanţări, abordaţi oamenii de bine între zilele de 17 și 26.

Din data de 22 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu prietenii. Începând cu 23 septembrie, realizaţi cum vă puteți folosi cel mai bine de șarmul și carisma voastră. După data de 27 septembrie, sunteţi mai asertivi în conversațiile purtate cu ceilalți. Ziua de 30 a lunii vă surprinde cu chef de flirt, moment numai bun să ieşiţi și să socializaţi dacă vă aflaţi în căutarea unui partener. Fiţi naturali!


Horoscop septembrie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător septembrie 2016
Perioada 1-4 septembrie vine la pachet cu realizări importante în plan profesional. Din 9 încolo, anturajul vostru se îmbogăţeşte pe zi ce trece. Nu este exclus ca între 10 și 12 septembrie să încasaţi pagube de pe urma proiectelor de grup și/sau a planurilor de viitor. Superiorii pot ajunge să vă calce pe nervi în zilele de 12 și 13. Ieşiţi cu partenerul și/sau copiii cândva în intervalul 15-19 al lunii.

Din data de 17 până în data de 19, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața socială și cea sentimentală. Cândva între zilele de 17 și 29, vă puteți pomeni cu o mărire de salariu sau cel puțin o primă ori un bonus pentru rezultatele înregistrate de curând la serviciu. Din 22 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu şefii, iar părerile voastre par să cântărească mai greu decât de obicei în fața lor. Nu dezamăgiţi.

Din data de 23 încolo, este posibil să apară în peisaj un fost partener sau poate aveţi parte de o dezamăgire în dragoste. Începând cu 27 septembrie, lucrurile se întâmplă pe repede înainte pe plan financiar. Mişcaţi-vă repede și puteți câștiga mai mult decât v-aţi imaginat. Ziua de 30 septembrie vă poate surprinde fără chef de agitație și mulțimi mari de oameni. Petreceţi-o alături de cei dragi.


Horoscop septembrie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn septembrie 2016
Se prea poate ca primele patru zile ale lunii să vă surprindă participând la un curs de perfecționare, la un atelier de dezvoltare personală sau chiar într-o delegație la mare distanță de casă. Din data de 9 încolo, vă simţiţi mai animaţi ca niciodată de ideea accederii pe scara socială și/sau de la locul de muncă. Şefii ar putea ajunge să vă calce pe nervi cândva din 10 până în 12 ale lunii.

În zilele de 12 și/sau 13, v-aţi putea confrunta cu o criză existențială sau spirituală. Așa se face că între 15 și 19 septembrie puteți simți nevoia să staţi singuri sau doar cu persoanele apropiate. În intervalul 17-19 ale lunii, vă poate fi dificil să vă împărţiţi cu succes între carieră și viața de familie. Reuşiţi să treceţi peste acestea și să deveniţi mai înţelepţi cândva din 17 până în 26 septembrie.

Din data de 22 încolo, parcă vă sunt mai clare decât în ultima perioadă principiile după care vă ghidaţi viața. După data de 23 septembrie, viața voastră socială se animă considerabil, cunoscând oameni noi care vă împărtășesc idealurile și viziunile. Începând cu data de 27, daţi dovadă de mai multă asertivitate. Ziua de 30 septembrie promite să vă găsească înconjuraţi de o gașcă de amici care ține mult la voi.


Horoscop septembrie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător septembrie 2016
În zilele de 1, 2, 3 şi 4, unele decizii financiare inspirate vă pot aduce profituri nesperate cândva în viitor. Din data de 9 încolo, vă puteți găsi împlinirea în străinătate sau într-o localitate la mare distanță de cea de origine. Cu toate acestea, din data de 10 până în data de 12, vă paște o criză existențială și/sau spirituală. Evitaţi să vă asociaţi cu amicii ori să le acordaţi împrumuturi în zilele de 12 și 13.

Puteți reveni asupra deciziei de a derula o afacere cu prietenii în intervalul 15-19 septembrie. Astfel, vă asiguraţi că orice proiect primește binecuvântarea astrelor. Diferențele de mentalitate pot duce la conflicte între zilele de 17 și 19. Evenimente prefigurate din 17 până în 18 pot avea un impact emoțional mare, determinându-vă să faceţi schimbări de substanță în ceea ce vă privește.

Din data de 22 încolo, se risipește încetul cu încetul ceața așternută peste sectorul finanțelor și al bunurilor deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 23 septembrie, vă înţelegeţi mai bine cu superiorii și vă bucuraţi de anumite avantaje. Din data de 27 încolo, unele lucruri din trecut pot reveni în forță. Ziua de 30 septembrie vă poate aduce o mărire de salariu, un bonus sau primă.


Horoscop septembrie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti septembrie 2016
Zilele de 1, 2, 3 şi 4 se anunță a fi prielnice pentru parteneriatul vostru de viață și/sau de afaceri. Din data de 9 încolo, relația voastră sentimentală și/sau profesională se poate închega și mai mult, iar dacă investiţi în ea suficient, vă poate aduce profituri mai mari decât aţi sperat. Nu lăsaţi banii, lipsa de încredere ori invidia să intervină între voi și prietenii apropiați între 10 și 12 septembrie.

Cariera voastră sau a partenerului se poate interpune între voi doi în zilele de 12 și 13. Dacă vă jucaţi cărțile bine, vă puteți pomeni cu o mărire de salariu, primă sau un bonus cândva din data de 15 până în data de 19, dar cu toate acestea, intervalul 17-19 al lunii vă poate ustura la buzunare. Între zilele de 17 și 26, vă poate surprinde oferta alăturării unui proiect promițător care vă oferă garanția întoarcerii investiției.

Din 22 încolo, vorbiţi parcă din nou pe limba partenerului de viață și/sau afaceri. După data de 23, vă cade cu tronc o persoană de altă religie și/sau naționalitate ori din altă țară. Este posibil, de asemenea, ca relația cu partenerul de cuplu să se desfășoare o perioadă la distanță. Începând cu data de 27, vi se animă viața socială. Din câte se pare, veţi încheia luna într-o notă pozitivă, plini de optimism.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS