Horoscop Urania zilnic: joi, 18 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 18 august 2016


Horoscop 18 august 2016, Berbec:

Vă simţiţi liberi şi simţiţi nevoia să vă exteriorizaţi sentimentele; deşi astrele vă recomandă să fiţi atenţi la lucrurile pe care vreţi să le împărtăşiţi cu oamenii din jurul vostru, vă va fi foarte dificil să setaţi anumite limite. Spre seară luaţi o decizie care va avea un impact major asupra viitorului vostru.


Horoscop 18 august 2016, Taur:

În ciuda tuturor sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat, sunteţi cu zâmbetul pe buze; oamenii din jurul vostru vă pot pune beţe în roate şi chiar încearcă să vă convingă că ceea ce faceţi nu este bine, însă susţinerea şefilor vă demonstrează contrariul, aşa că decideţi să continuaţi să mergeţi pe drumul vostru.


Horoscop 18 august 2016, Gemeni:

Sunteţi cu capul în nori şi de aceea astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile profesionale sau negocierile importante deoarece puteţi face greşeli majore. În schimb, îndreptaţi-vă atenţia asupra vieţii sentimentale. Relaţia cu partenerul de cuplu evoluează foarte frumos.


Horoscop 18 august 2016, Rac:

În ciuda eforturilor pe care le depuneţi, lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi pe plan profesional; poate că acesta nu este momentul potrivit pentru a vă ocupa de aceste probleme şi situaţii. Încercaţi să aveţi răbdare şi să renunţaţi, pentru moment, la planurile voastre.


Horoscop 18 august 2016, Leu:

Ziua de joi este una specială pentru voi; cel mai probabil vă pregătiţi pentru o aniversare sau un eveniment frumos din viaţa voastră, aşa că sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul. Sunteţi înconjuraţi de oamenii dragi din viaţa voastră şi vă bucuraţi de momente plăcute alături de ei.


Horoscop 18 august 2016, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; astrele vă sfătuiesc să dedicaţi o parte din timpul vostru treburilor casnice. De asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a arăta grijă şi afecţiune părinţilor şi membrilor familiei; nu ţineţi ceea ce simţiţi doar pentru voi.


Horoscop 18 august 2016, Balanţă:

Datorită poziţiei planetelor, astăzi sunteţi dornici de o schimbare. Încă nu ştiţi pe ce plan sau ce vreţi să faceţi, însă simţiţi nevoia să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă consumaţi energia pe care o aveţi.


Horoscop 18 august 2016, Scorpion:

Vă confruntaţi cu o mică problemă pe plan sentimental; o discuţie cu partenerul de cuplu ajunge într-un punct mort pentru voi şi simţiţi nevoia să îndreptaţi această situaţie. Chiar şi aşa, astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii pripite deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 18 august 2016, Săgetător:

Veşti foarte frumoase pe plan sentimental; este posibil ca partenerul să vă facă o propunere interesantă şi, dacă o acceptaţi, aceasta va aduce o schimbare frumoasă în viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă ataşaţi imediat.


Horoscop 18 august 2016, Capricorn:

În timp ce majoritatea zodiilor au o zi nu tocmai bună pentru viaţa profesională, la voi lucrurile stau complet diferit. Aceasta este ziua oportunităţilor pentru voi; aveţi şansa să întâlniţi o persoană importantă, care va aduce o schimbare masivă în cariera voastră.


Horoscop 18 august 2016, Vărsător:

Trebuie să ştiţi că acţiunile voastre ar trebui să fie bazate pe inspiraţie; nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru, indiferent de cât de apropiaţi sunt de voi. Ascultaţi-vă inima şi, cel mai important, nu vă grăbiţi în luarea deciziilor; este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 18 august 2016, Peşti:

Primele ore ale dimineţii sunt foarte bune pentru a le petrece alături de partenerul de cuplu sau de persoanele dragi din viaţa voastră; sunteţi foarte relaxaţi şi simţiţi nevoia de atenţie din partea oamenilor. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment important.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS