Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 august 2016


Horoscop 17 august 2016, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una foarte frumoasă pentru persoanele născute în semnul Berbecului; vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. În a doua parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Seara pare să fie una relaxantă, petrecută alături de o persoană dragă.


Horoscop 17 august 2016, Taur:

Astăzi aveţi posibilitatea de a pune în aplicare multe dintre ideile şi planurile voastre; superiorii sunt foarte impresionaţi de evoluţia voastră şi vă oferă toată susţinerea de care aveţi nevoie. Spre seară, sărbătoriţi succesul acestei zile în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 17 august 2016, Gemeni:

În ciuda conjuncturii astrale nefavorabile, vă încăpăţânaţi să faceţi câteva schimbări importante, motiv pentru care lucrurile evoluează într-o direcţie total diferită de cea dorită de voi. Încercaţi să vă liniştiţi şi, pe cât posibil, să evitaţi întâlnirile cu oameni dragi.


Horoscop 17 august 2016, Rac:

Vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan profesional; a treia zi a săptămânii pare să fie una destul de încărcată pentru voi. Astrele vă sfătuiesc să vă păstraţi răbdarea şi, cel mai important, să nu luaţi nicio decizie importantă în această perioadă. Petreceţi mai mult timp în aer liber, plimbările şi activităţile relaxante vă pot ajuta să vă destindeţi.


Horoscop 17 august 2016, Leu:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi posibilitatea de a vă ocupa de o problemă importantă, care vă dă bătăi de cap de foarte mult timp. Un superior sau un coleg de muncă vă oferă un sfat foarte bun, de care intenţionaţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 17 august 2016, Fecioară:

Este posibil ca ziua de astăzi să fie una frumoasă pentru voi pe plan sentimental; în cazul în care sunteţi singuri, o persoană nouă îşi face curajul şi vă invită în oraş, la o cafea. Acceptaţi propunerea, această întâlnire poate fi începutul unei relaţii frumoase, cu potenţial.


Horoscop 17 august 2016, Balanţă:

Lucrurile par să se aşeze foarte frumos în viaţa voastră; sunteţi liniştiţi şi vă bucuraţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru, motiv pentru care nu mai acordaţi atenţie problemelor profesionale şi reuşiţi să vă destindeţi. Spre seară, un om drag vine la voi cu un sfat foarte bun.


Horoscop 17 august 2016, Scorpion:

Ziua de miercuri începe cu câteva provocări destul de interesante pentru voi; la locul de muncă, schimbările presupun o acomodare cât mai rapidă astfel încât să vă reluaţi activităţile şi să începeţi să vă ocupaţi din nou de sarcinile voastre. Spre seară, trebuie să vă ajutaţi un prieten drag aflat într-o încurcătură dificilă.


Horoscop 17 august 2016, Săgetător:

În problemele profesionale, astrele vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de seriozitate în toate întâlnirile la care trebuie să participaţi. Discuţiile pe care le aveţi cu superiorii pot duce la un acord comun doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 17 august 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; sunteţi concentraţi cu planuri şi proiecte pe care abia aşteptaţi să le prezentaţi superiorilor. O întâlnire cu persoane importante vă poate aduce o schimbare neaşteptată, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 17 august 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viitorul vostru. Cel mai probabil este vorba despre un posibil partener de cuplu; lăsaţi ca lucrurile să evolueze de la sine şi nu vă grăbiţi în schimbările pe care vreţi să le faceţi.


Horoscop 17 august 2016, Peşti:

Astăzi un colaborator vă ajută să rezolvaţi câteva probleme cu care vă confruntaţi de ceva timp; această persoană vă va deschide multe uşi în cariera profesională, de aceea astrele vă sfătuiesc să o ţineţi cât mai aproape. Spre seară, vă bucuraţi de câteva momente relaxante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS