Horoscop Urania săptămânal: 15-21 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 15-21 august 2016


Horoscop 15-21 august 2016, Berbec:

Zilele de 15 şi 16 vă găsesc fără prea multă energie, poate chiar într-o stare de letargie. Întrucât absorbiţi cu ușurință energiile oamenilor din jur, ar fi bine să nu staţi prea mult în compania persoanelor pesimiste ori în medii unde predomină energiile negative. Încercaţi să vă menajaţi pentru a vă recăpăta forțele în timp util. În caz contrar, puteți cădea pradă melancoliei.


Horoscop 15-21 august 2016, Taur:

În zilele de 17 şi 18, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, predispunându-vă la accese de impulsivitate care nu vă stau în caracter. Feriţi-vă cât puteți de factorii de stres, căci altfel riscaţi să vă alegeţi cu dureri de cap de care nu veţi scăpa prea ușor. Apelaţi la exerciții de respirație și gestionare a nervozității pentru a vă calma în timp util.


Horoscop 15-21 august 2016, Gemeni:

Luna Plină din data de 18 august stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață. Ar fi bine ca în perioada următoare să urmăriţi experimentarea de senzații noi, deci ieşiţi din zona de confort și plonjaţi în necunoscut. Cu siguranță veţi avea parte de un suflu de aer proaspăt dacă vă încercaţi puţin limitele acum.


Horoscop 15-21 august 2016, Rac:

În afară de duminică, starea voastră generală de sănătate nu pare să aibă de suferit. Ideal ar fi ca duminică să nu vă propuneţi activități intelectuale solicitante pentru că nu dispuneţi de energia necesară pentru a sta concentraţi un timp prea îndelungat. Discuțiile ușoare cu apropiații vă oferă răgazul să vă odihniţi mintea, astfel încât să vă puteți reface complet pentru lunea viitoare.


Horoscop 15-21 august 2016, Leu:

Chiar dacă Luna Plină din ziua de 18 se desăvârșește în sectorul opus pe cercul zodiacal casei vitalității voastre, nu înseamnă că nu veţi simți un imbold de energie de pe urma acestui eveniment astral. Ceea ce faceţi cu el însă depinde numai de voi. Încercaţi să îl gestionaţi cu înţelepciune, căci altfel riscaţi să îl disipaţi și să vă epuizaţi până la sfârșitul săptămânii. Moderația este aliatul vostru de nădejde.


Horoscop 15-21 august 2016, Fecioară:

Luna Plină din data de 18 stimulează axa medicală din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa sănătății fizice. Durerile de gambe pot constitui apanajul acestui eveniment astral, deci dacă lucraţi mult în picioare ori staţi la birou toată ziua, faceţi-vă în așa fel programul încât să vă aşezaţi, respectiv plimbaţi din când în când. Altfel, vi se vor umfla mult.


Horoscop 15-21 august 2016, Balanţă:

Zilele de 15 și 16 s-ar putea să nu vă surprindă în cea mai productivă formă. Sunteţi mai degrabă într-o dispoziție meditativă, inclinată pe introspecție. Plimbările pe marginea unei ape nu sunt doar o modalitate bună de a vă odihni activ, ci și o strategie bună de a vă reîncărca mental. Așadar, dacă începeţi săptămâna cu greu din punct de vedere al energiei, delectaţi-vă cu clipe în natură.


Horoscop 15-21 august 2016, Scorpion:

În zilele de 17 și 18, Luna vizitează casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care trebuie să aveţi mai multă grijă de propriul organism în acele zile ale săptămânii. Staţi departe de sursele de stres și nervozitate întrucât răbdarea voastră are limite atunci. În caz contrar, vă puteți alege cu migrene care riscă să vă dea planurile peste cap. Puneţi-vă pe locul întâi, deși nu vă stă în caracter așa ceva.


Horoscop 15-21 august 2016, Săgetător:

Luna Plină de în ziua de 18 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării. Feedback-ul persoanelor apropiate vă poate ajuta să aflaţi în ce direcție puteți evolua cel mai bine în perioada următoare. Iată o ocazie mai mult decât bună să le cereţi părerea sinceră în ceea ce vă privește. Învăţaţi să acceptaţi critica și să vă folosiţi de ea.


Horoscop 15-21 august 2016, Capricorn:

În afară de duminică când riscaţi să vă alegeţi cu o febră musculară în urma practicării unui sport cu prietenii, pare să nu se atenteze la bunăstarea voastră fizică săptămâna aceasta. Pentru a vă asigura că dispuneţi de mobilitate de lunea viitoare încolo, poate ar fi mai bine să apelaţi la activități ușoare, care nu vă solicită atât de mult. Nu vă suprasolicitaţi mușchii fără niciun rost.


Horoscop 15-21 august 2016, Vărsător:

Luna Plină din data de 18 august se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, motiv pentru care aţi putea deborda de energie săptămâna aceasta. Folosiţi-o însă în scopuri practice, de orice fel ar fi ele, căci altfel riscă să vă agite și să daţi dovadă de irascibilitate. Administraţi-o cu cap și în felul acesta puteți realiza mai multe lucruri decât v-aţi propus să faceţi săptămâna aceasta.


Horoscop 15-21 august 2016, Peşti:

Luna Plină din ziua de 18 stimulează axa medicală din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa subconștientului. Pe fondul acestui eveniment astral, vă puteți simți singuri, alienaţi social, ceea ce nu vă face tocmai bine. Amintiţi-vă că normalitate nu există și oricum viața este mai frumoasă atunci când nu urmaţi turma. Bucuraţi-vă de voi înşivă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS