Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 iunie 2016


Horoscop 18 iunie 2016, Berbec:

Sâmbătă este o zi frumoasă pentru voi, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională; pe parcursul acestei perioade sunteţi capabili să descoperiţi noi competenţe şi abilităţi. Cel mai probabil, talentele se vor manifesta într-un mod complet neaşteptat.


Horoscop 18 iunie 2016, Taur:

După o săptămână de foc, ziua de sâmbătă este una mai relaxantă; profitaţi de primele ore ale dimineţii pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la un proiect important. Spre seară vă faceţi planuri pentru mini vacanţa pe care urmează să o aveţi alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 18 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi ar trebui să fiţi mai relaxaţi şi să învăţaţi să gândiţi pozitiv indiferent de situaţie; nu contează cât de dificilă este o problemă, dacă rămâneţi optimişti cu siguranţă veţi găsi o soluţie eficientă pe care să o puneţi în practică. Spre seară, petreceţi mai mult timp alături de cei dragi.


Horoscop 18 iunie 2016, Rac:

După o săptămână extrem de aglomerată, profitaţi de această zi pentru a vă face câteva planuri pentru ziua de mâine. În sfârşit, reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de persoanele dragi. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o surpriză minunată.


Horoscop 18 iunie 2016, Leu:

În cazul în care lucrurile devin dificile pe plan profesional, aveţi răbdare. Concentraţi-vă asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat astfel încât să reuşiţi să ieşiţi din aceste încurcături fără nicio problemă. Trebuie să vă descurcaţi de unii singuri.


Horoscop 18 iunie 2016, Fecioară:

Acum aveţi ocazia să faceţi o schimbare destul de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; puteţi primi o ofertă de colaborare interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii într-un viitor destul de apropiat. Seara este relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 18 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi se anunţă o zi destul de liniştită pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale, însă nimic care să fie complicat. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o situaţie mai delicată.


Horoscop 18 iunie 2016, Scorpion:

Astăzi daţi dovadă de profesionalism în acţiunile de care vă ocupaţi; aveţi multă încredere în voi, iar acest lucru vă aduce numai beneficii. Superiorii sunt foarte încântaţi de modul în care evoluează proiectele voastre. Spre seară, întâlniţi o persoană din trecut.


Horoscop 18 iunie 2016, Săgetător:

Întâmplările de astăzi scot la iveală numeroase probleme neaşteptate; în ciuda situaţiei delicate, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism. Decideţi să nu luaţi o hotărâre importantă fără să cereţi sfatul colegilor de echipă sau şefilor.


Horoscop 18 iunie 2016, Capricorn:

Ziua de sâmbătă pare să fie una chiar foarte relaxantă pentru voi; profitaţi de timpul liber pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimentele. Este posibil ca spre seară să primiţi un semn de la o persoană din trecut, care a însemnat foarte mult pentru voi.


Horoscop 18 iunie 2016, Vărsător:

Astăzi trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra noilor proiecte pe care le aveţi de rezolvat. Preferaţi să vă ocupaţi de sarcinile primite de unii singuri, fără a mai cere ajutorul colegilor de echipă. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 18 iunie 2016, Peşti:

În ciuda problemelor cu care vă confruntaţi pe plan profesional, sunteţi cu zâmbetul pe buze; nu vă enervaţi şi faceţi tot posibilul să vă mulţumiţi superiorii ieşind din zona de confort şi încercând să găsiţi soluţii diferite şi promiţătoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS