Horoscop Urania săptămânal: 20-26 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 20-26 iunie 2016


Horoscop 20-26 iunie 2016, Berbec:

Luna Plină din ziua de 20 iunie stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei de viață. Ar fi bine ca, cel puțin pentru două săptămâni, să aveţi o viziune practică, orientată spre rezultate palpabile. Profesionalismul și simțul de răspundere sunt aliații voştri de nădejde zilele acestea. Astfel, lucrurile vor merge ca pe roate.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Taur:

Zilele de 20 și 21 iunie nu vin la pachet cu vești prea bune în ceea ce privește sănătatea, poate pentru că evenimentele care au loc atunci vă fac să vă îndoiţi de rezistența sistemului vostru de valori, principii și credințe. Chiar dacă nu sunteţi adepţii schimbărilor, ar fi bine să conştientizaţi că ele sunt singura constantă din viața voastră. Depinde doar de voi felul în care reacţionaţi la modificările apărute în viața voastră.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Gemeni:

În cazul vostru, Luna Plină din data de 20 iunie se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii voastre, dar acest lucru nu înseamnă că nu îi veţi simți la o intensitate destul de mare încărcătura energetică. Așa se face că aţi putea trece cu o rapiditate mai mare decât de obicei de la o stare la alta, ceea ce ar putea ajunge să îi deruteze nu numai pe cei din jur, ci și pe voi personal.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Rac:

Luna Plină din 20 iunie se suprapune tocmai peste axa medicală din horoscopul vostru general, motiv pentru care v-ar putea paște săptămâna aceasta stări de disconfort la nivelul ficatului sau dureri de picioare. Ar fi bine să nu schimbaţi nici detergenții sau soluțiile de curățare întrucât există riscul să vă alegeţi cu o erupție alergică. Prevenția chiar este mama sănătății zilele acestea.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Leu:

Starea voastră de bine ar putea fi destul de greu încercată în zilele de 20 şi 21 iunie. Aţi putea fi hipersensibili zilele acestea, iar orice supărare să se transforme într-un disconfort fizic. Încercaţi să nu mai puneţi totul la suflet și veţi vedea cât de puțin vă vor afecta aceste lucruri trecătoare. Încercaţi să nu purtați duşmănie nimănui și să vă cultivaţi starea de bine. Depinde numai de voi să rămâneţi pozitivi și optimişti.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Fecioară:

Intervalul 22-24 iunie s-ar putea dovedi a fi unul problematic. Evitaţi să vă trataţi după ureche sau să puneţi în practică sfaturile unor apropiați bine intenționați, dar care nu au pregătirea necesară pentru a vă face recomandări de acest tip. Dacă neplăcerile persistă, cel mai înțelept ar fi să mergeţi la un specialist. Doar așa primiţi indicațiile potrivite situației în care vă aflaţi.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Balanţă:

Luna Plină din 20 iunie se formează pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării, indiciu că feedback-ul celorlalţi în ceea ce vă privește vă va fi de folos dacă urmăriţi să corijaţi anumite aspecte ale comportamentului vostru. Recomandările lor pot părea că sunt rostite cu un aer de superioritate, dar nu este chiar așa.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Scorpion:

Starea voastră de bine ar putea fi destul de greu încercată în zilele de 20 şi 21 iunie, fapt care v-ar putea face destul de acizi la vorbă și expeditivi. Ar fi bine să nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării și să mergeţi la doctor dacă situația o cere. Altfel, riscaţi ca situația să se agraveze.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 20 iunie se manifestă plenar tocmai în casa vitalității voastre, motiv pentru care fie sunteţi plini de energie săptămâna aceasta, dând dovadă de agitație și lipsă de astâmpăr, fie vă simţiţi storşi de vlagă și fără niciun chef de viață. Oricare ar fi situația, cert este că o atitudine echilibrată vă va readuce pe linia de plutire. Depinde numai de voi să ajungeţi la acea stare.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Capricorn:

Luna Plină din data de 20 iunie interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar trebui să fiţi precauţi când vine vorba de sănătate. Sensibilitatea voastră ar putea atinge cote mai înalte decât de obicei, ceea ce înseamnă că ar fi bine să vă lipsiţi de persoanele care v-ar putea crea supărări. Încercaţi să fiţi pozitivi și optimişti.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Vărsător:

Zilele de 20 și 21 iunie nu vin la pachet cu vești prea bune în ceea ce privește sănătatea. Poate ar fi cazul să dedicaţi momentele libere meditației și introspecției pentru a vă regăsi pacea interioară și pentru a face față tuturor presiunilor venite din exterior. Nu aveţi nevoie decât să fiţi sinceri cu voi înşivă și să vă ascultați mai des vocea interioară. Ea are întotdeauna dreptate.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Peşti:

Intervalul 22-24 iunie s-ar putea dovedi a fi unul problematic; ar trebui să vă concentraţi mai mult pe sănătatea voastră. Poate că nu veţi avea parte de disconfort pe plan fizic, dar poate că vă trec tot felul de stări ciudate. Ar fi indicat să acordaţi mai mult timp meditației și introspecției pentru a vă cunoaște mai mult și a vă reechilibra pe plan interior.


Horoscop iulie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS