Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 17 iunie 2016


Horoscop 17 iunie 2016, Berbec:

Azi trebuie să terminaţi un raport destul de important şi sunteţi presaţi de timp; vă este dificil să vă concentraţi, însă faceţi tot posibilul să vă terminaţi sarcinile încât să obţineţi rezultatele promiţătoare. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la o persoană foarte dragă.


Horoscop 17 iunie 2016, Taur:

Ziua de vineri va fi una plină pentru voi; aveţi foarte multe de rezolvat şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de tot înainte de termenul limită impus de şefi. Astrele vă îndeamnă să nu ignoraţi obstacolele pe care le întâlniţi în drumul vostru, ci mai degrabă să învăţaţi să le depăşiţi.


Horoscop 17 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de un raport detaliat cu privire la ultima perioadă; parteneriatele au fost în floare şi vă descurcaţi de minune cu majoritatea colaboratorilor. Pentru a pune totul la punct, aveţi nevoie de ajutorul unui coleg.


Horoscop 17 iunie 2016, Rac:

În cursul dimineţii puteţi avea parte de un mic conflict pe plan profesional; colegii de muncă nu sunt dispuşi să facă anumite compromisuri pentru ca lucrurile să evolueze fără nicio problemă. În cazul în care vreţi să ieşiţi din acest proiect, acesta este momentul potrivit; nu grăbiţi situaţia, aveţi răbdare şi analizaţi totul cu mare atenţie.


Horoscop 17 iunie 2016, Leu:

În cursul zilei de vineri aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă, care va juca un rol foarte important în viitorul vostru. Acest om vă va sfătui în toate alegerile şi deciziile pe care urmează să le faceţi; astrele vă sfătuiesc să rămâneţi cât mai aproape de el.


Horoscop 17 iunie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată, cu numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; în cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă. Aceştia vor fi mai mult decât bucuroşi să lucreze cu voi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la partenerul de cuplu.


Horoscop 17 iunie 2016, Balanţă:

Mai tot timpul vă plângeţi de ceea ce aveţi şi încercaţi să trăiţi viaţa celor din jurul vostru; poate că este timpul să reflectaţi asupra tuturor realizărilor şi să înţelegeţi că puteţi fi foarte fericiţi aşa cum sunteţi. Încercaţi să vedeţi dincolo de aparenţe şi, cel mai important, nu mai creaţi probleme acolo unde nu există.


Horoscop 17 iunie 2016, Scorpion:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa personală; sunteţi destul de dezorientaţi şi nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Poate că este timpul să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă faceţi un plan. O discuţie cu o persoană apropiată vă poate ajuta mult.


Horoscop 17 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme mai dificile la locul de muncă; din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Partenerii de afaceri sunt mai mult decât încântaţi de modul în care vă ocupaţi de situaţiile delicate.


Horoscop 17 iunie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de vineri vă ocupaţi de parteneriatele profesionale; reuşiţi să atrageţi oamenii de partea voastră şi să îi convingeţi să vi se alăture pe acest drum promiţător. După orele prânzului, lucrurile se pot schimba şi pot apărea mici conflicte în viaţa personală.


Horoscop 17 iunie 2016, Vărsător:

La locul de muncă lucrurile sunt tot mai dificile; nu mai reuşiţi să vă înţelegeţi nici cu colegii de muncă şi nici cu şefii. Vă este dificil să comunicaţi, aşa că hotărâţi să faceţi o schimbare în acest sens. Partenerul de cuplu vă susţine în totalitate pe noul drum.


Horoscop 17 iunie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa majoritatea timpului; profitaţi de interacţiunea uşoară pe care o aveţi cu oamenii pentru a încerca noi colaborări. Spre seară, puteţi primi o veste foarte frumoasă din partea unei persoane foarte dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS