Horoscop Urania zilnic: marţi, 3 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 3 mai 2016


Horoscop 3 mai 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie ziua voastră norocoasă; astăzi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi pe plan profesional. De asemenea, astrele vă oferă oportunitatea de a cunoaşte o persoană interesantă, care vă va ajuta foarte mult în carieră în viitorul apropiat.


Horoscop 3 mai 2016, Taur:

Colegii din jurul vostru nu sunt deloc mulţumiţi de evoluţia voastră profesională şi de atenţia pe care v-o oferă şefii; mare atenţie la relaţia pe care o aveţi cu aceştia, mulţi dintre ei vă pot pune beţe în roate. Din fericire, daţi dovadă de profesionalism şi maturitate în conversaţiile pe care le aveţi cu ei.


Horoscop 3 mai 2016, Gemeni:

După o perioadă liniştită, lucrurile revin la normal pentru voi; vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale. Aveţi multe de rezolvat şi faceţi tot posibilul să profitaţi de tot timpul petrecut la birou astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, o persoană dragă vă cere ajutorul într-o problemă mai delicată.


Horoscop 3 mai 2016, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; pe plan profesional vă confruntaţi cu o situaţie neaşteptată şi delicată. Din fericire, astrele vă vin în ajutor şi, cu puţină răbdare, reuşiţi să rezolvaţi această problemă. Mare atenţie, însă, şi la relaţia pe care o aveţi cu şefii.


Horoscop 3 mai 2016, Leu:

Marţi este o zi dedicată vieţii profesionale; trebuie să luaţi câteva decizii importante care vă pot da peste cap planurile de viitor. Partenerul de cuplu se poate simţi deranjat, însă dacă îi explicaţi ce se întâmplă, va înţelege şi vă va oferi libertatea de care aveţi nevoie în acest proiect.


Horoscop 3 mai 2016, Fecioară:

În ciuda dificultăţilor de care aveţi parte pe plan profesional, rămâneţi cu zâmbetul pe buze; optimismul vă ajută să aveţi mare încredere în voi şi, în scurt timp, să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi. Seara este un sfetnic bun, aveţi răbdare şi în scurt timp reuşiţi să treceţi peste tot.


Horoscop 3 mai 2016, Balanţă:

În viaţa profesională pot apărea câteva oportunităţi destul de interesante de colaborare; din păcate, sunteţi mult prea aglomeraţi şi nu puteţi face mai multă muncă decât acum. De aceea decideţi să refuzaţi aceste oferte şi să încercaţi să vă vedeţi de planurile şi proiectele pe care le aveţi acum.


Horoscop 3 mai 2016, Scorpion:

Ziua de marţi poate fi una foarte frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; şefii vă pot surprinde cu o întâlnire urgentă, în care vă pot propune să faceţi parte dintr-o echipă pentru un proiect de lungă durată. Acesta este un moment la care visaţi de foarte mult timp aşa că acceptaţi oferta fără a mai sta pe gânduri.


Horoscop 3 mai 2016, Săgetător:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu este una tot mai serioasă, iar acest lucru vă bucură enorm. Poate că este timpul pentru următorul pas. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pot scoate în cale o persoană interesantă cu care sunteţi foarte compatibili pe toate planurile.


Horoscop 3 mai 2016, Capricorn:

Este foarte important să ştiţi care sunt cheltuielile pe care le faceţi în această perioadă; nu staţi tocmai bine cu banii, aşa că un plan bine detaliat vă poate ajuta foarte mult să nu fiţi nevoiţi să faceţi împrumuturi. Spre seară, vă poate vizita un prieten drag.


Horoscop 3 mai 2016, Vărsător:

Este timpul să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra proiectelor de care vă ocupaţi; şefii nu sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră, aşa că trebuie să depuneţi mai mult efort şi să faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele şi obstacolele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 3 mai 2016, Peşti:

Prima parte a zilei este foarte dificilă pentru voi; vă concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi. Interacţionaţi foarte bine cu colegii de muncă şi partenerii de afaceri. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită; o discuţie sinceră este necesară pentru a înţelege care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS