Horoscop Urania zilnic: luni, 2 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 mai 2016


Horoscop 2 mai 2016, Berbec:

Lucrurile nu sunt întotdeauna cum credeţi voi; este posibil ca astăzi să aveţi parte de o mică neînţelegere cu partenerul de cuplu. Dacă nu sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, această ceartă se poate transforma într-un adevărat conflict.


Horoscop 2 mai 2016, Taur:

Timpul trece şi voi rămâneţi în urmă cu rezolvarea sarcinilor profesionale; în scurt timp şefii vă vor cere statistici pe evoluţia în proiectul de care vă ocupaţi, aşa că puneţi-vă pe treabă pentru a ajunge la zi cu toate aceste sarcini. Este o ocazie importantă pentru voi să demonstraţi ce puteţi, nu îi daţi cu piciorul.


Horoscop 2 mai 2016, Gemeni:

De foarte mult timp nu aţi mai avut parte de o zi de luni liniştită şi frumoasă; nu vă faceţi griji pentru viaţa profesională, ci din contră. Vă concentraţi asupra relaţiei pe care o aveţi cu membrii familiei şi partenerul de cuplu. Seara poate fi pentru ieşit în oraş cu prietenii dragi.


Horoscop 2 mai 2016, Rac:

Ziua de astăzi este una destul de frumoasă; orele dimineţii sunt pentru relaxare. Mai târziu este posibil să simţiţi nevoia să purtaţi o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu. Ceea ce spuneţi poate fi interpretat greşit şi de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care vă exprimaţi părerile.


Horoscop 2 mai 2016, Leu:

Astăzi trebuie să rezolvaţi câteva probleme profesionale destul de complicate; din fericire, aveţi multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, lucru care vă ajută să ieşiţi în evidenţă şi să fiţi pe placul superiorilor. Dacă rămâneţi pe acest proiect, puteţi avea foarte multe beneficii.


Horoscop 2 mai 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei aveţi parte de o discuţie neaşteptat de serioasă cu partenerul de cuplu; poate că este timpul să spuneţi tot ce aveţi pe suflet şi să luaţi o decizie finală pentru viitorul vostru. La început poate părea dificil, însă toate lucrurile se vor aranja în favoarea voastră într-un timp mult mai scurt decât credeţi.


Horoscop 2 mai 2016, Balanţă:

Din cauza unor proiecte personale, este posibil să nu mai fiţi la fel de atenţi cu viaţa profesională; superiorii nu sunt mulţumiţi de evoluţia voastră şi vă pot cere mai multe explicaţii. Trebuie să fiţi foarte grijulii la modul în care puneţi problema.


Horoscop 2 mai 2016, Scorpion:

Ziua de luni pare să fie una foarte liniştită şi frumoasă pentru voi; astăzi petreceţi clipe minunate în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti de la prima vedere.


Horoscop 2 mai 2016, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu se răceşte în această perioadă şi asta din cauză că niciunul dintre voi nu face nimic pentru a schimba asta. Poate că este cazul să aveţi o discuţie sinceră şi serioasă în care să vorbiţi deschis despre sentimentele voastre, nevoile şi problemele pe care le aveţi.


Horoscop 2 mai 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să faceţi o schimbare majoră în carieră, care vă poate aduce beneficii neaşteptate. Aveţi răbdare, nu vă grăbiţi în decizii şi, cel mai important, discutaţi cu o persoană de încredere înainte de a accepta vreo ofertă.


Horoscop 2 mai 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei trebuie să vă ajutaţi o persoană dragă cu o problemă destul de complicată; aveţi răbdare şi analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 2 mai 2016, Peşti:

Lucraţi la un proiect destul de dificil, care vă scoate peri albi; chiar şi aşa, nu vă daţi bătuţi deoarece ştiţi că aveţi parte de beneficii incredibile de pe urma lui. Discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie importantă pe acest plan.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS