Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 mai 2016


Horoscop 4 mai 2016, Berbec:

Astăzi vă este destul de uşor să ţineţi în frâu emoţiile şi sentimentele; aspectul armonios dintre Soare şi Lună vă va da mai mult optimism, încredere în voi şi vă va ajuta să mergeţi pe drumul corect în cazul în care trebuie să luaţi decizii importante.


Horoscop 4 mai 2016, Taur:

Sunteţi prinşi în numeroase treburi încă de la primele ore ale dimineţii; din fericire, nu sunteţi singuri în aceste proiecte. Un coleg de muncă cu care voi vă înţelegeţi foarte bine, vă este alături şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră în cadrul companiei.


Horoscop 4 mai 2016, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie destul de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; este vorba despre un plan la care vă gândiţi de foarte mult timp, însă circumstanţele nu v-au permis să îl puneţi în aplicare. Aşadar, miercuri este ziua mult aşteptată; aveţi încredere în voi.


Horoscop 4 mai 2016, Rac:

În prima parte a zilei primiţi o sumă de bani majoră; poate fi vorba despre un împrumut de care aţi uitat complet sau despre un bonus primit de la superiori ori chiar de la partenerii de afaceri. Aceşti bani sunt bineveniţi; aveţi planuri mari cu ei pentru următoarea perioadă.


Horoscop 4 mai 2016, Leu:

Lecţiile pe care le-aţi învăţat în ultima perioadă de la oamenii importanţi din domeniul profesional vă sunt de mare ajutor acum; este posibil să luaţi o decizie importantă, care vă va da peste cap planurile făcute pentru următoarele luni. Chiar şi aşa, îndrăzniţi să riscaţi şi să vedeţi încotro vă duce destinul.


Horoscop 4 mai 2016, Fecioară:

Ziua de miercuri este una foarte bună pentru viaţa profesională; astrele vă recomandă să vă ocupaţi de negocieri, întâlniri de afaceri sau discuţii cu superiorii. Daţi dovadă de profesionalism în conversaţiile pe care le purtaţi şi reuşiţi să vorbiţi pe înţelesul tuturor.


Horoscop 4 mai 2016, Balanţă:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; este un moment foarte bun de a renunţa la anumite proiecte şi de a lua altele mai bune pentru voi fără a fi nevoiţi să suferiţi consecinţele. Superiorii sunt foarte înţelegători şi vă oferă undă verde în întâlnirile cu partenerii de afaceri.


Horoscop 4 mai 2016, Scorpion:

Ziua de astăzi este împărţită în două pentru voi; în prima parte, trebuie să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale deoarece poate apărea o oportunitate incredibilă de colaborare care vă va aduce numeroase beneficii. În a doua parte a zilei, partenerul de cuplu are nevoie de voi; trebuie să ia o decizie dificilă, iar voi trebuie să îl susţineţi necondiţionat.


Horoscop 4 mai 2016, Săgetător:

În ciuda micilor probleme cu care vă confruntaţi pe plan profesional, voi rămâneţi cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte liniştiţi şi chiar reuşiţi să vă impresionaţi şefii cu calmul de care daţi dovadă chiar şi în cele mai dificile momente. Spre seară, partenerul de cuplu sau o persoană dragă vă poate face un mic cadou.


Horoscop 4 mai 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi între două lumi; pe de o parte, trebuie să fiţi foarte concentraţi pe plan profesional deoarece aveţi multe şedinţe cu partenerii de afaceri la care trebuie să participaţi. Pe de altă parte, o persoană foarte dragă vouă trece printr-un moment extrem de dificil, iar voi trebuie să îi fiţi aproape.


Horoscop 4 mai 2016, Vărsător:

Pe plan profesional poate apărea un mic conflict între voi şi colegii de echipă; dacă rămâneţi calmi, această ceartă va fi trecută foarte uşor cu vederea. Din fericire, daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să rezolvaţi totul fără nicio problemă. În a doua parte a zilei, primiţi o veste de la o persoană dragă.


Horoscop 4 mai 2016, Peşti:

Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan profesional şi nu ştiţi care este aceasta; sunteţi, oarecum, între ciocan şi nicovală. Din fericire, astrele vă arată calea corectă scoţându-vă în cale o persoană nouă care vă va da un sfat bun, care vă ajută să înţelegeţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS