Horoscop Urania zilnic: luni, 4 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 4 aprilie 2016


Horoscop 4 aprilie 2016, Berbec:

Curios, cu cât este mai multă lume care ar putea să facă mai multă treabă, cu atât sunteţi voi mai implicaţi şi le faceţi de unii singuri. Cei din jur nu au tendinţa să se deranjeze prea tare şi vă lasă să vă descurcaţi. În această seară, o întâlnire romantică va fi binevenită.


Horoscop 4 aprilie 2016, Taur:

Vă simţiţi bine în pielea voastră azi şi va începe o perioadă în care multe uşi se vor deschide pentru voi. Menţineţi această stare de spirit minunată şi faceţi-vă proiecte de viitor mai ambiţioase decât cele de până acum.


Horoscop 4 aprilie 2016, Gemeni:

Schimbările din viaţa voastră vor deveni din ce în ce mai evidente azi. Persoane cu care v-aţi întâlnit cu ceva timp în urmă, ar putea să reapară cu oferte prea bune să le refuzaţi. Există şansa ca, dacă profitaţi de oportunităţile ivite azi, să aveţi o viaţă mai liniştită şi mai fericită. Bineînţeles, partea financiară se va ridica la nivelul aşteptărilor.


Horoscop 4 aprilie 2016, Rac:

Azi vă veţi dedica cea mai mare parte a timpului vostru căminului. Planurile pe care le-aţi tot amânat ar putea fi puse în aplicare azi. Deşi veţi progresa mult, încercaţi să nu vă apucaţi de ceva care trebuie terminat într-o singură zi. Dacă aveţi ghinionul să vă apucaţi să vă modificaţi bucătăria, veţi apuca doar să demontaţi şi să faceţi multă dezordine.


Horoscop 4 aprilie 2016, Leu:

Luni este pentru voi ziua în care vă veţi putea întâlni cu cei pe care i-aţi amânat toată săptămâna. Este posibil să încheiaţi o lungă dispută, în special cu vreun vecin, dar să nu credeţi că veţi deveni prieteni instantaneu. Vă veţi distra foarte bine cu prietenii, mai ales cei care încă nu au pereche.


Horoscop 4 aprilie 2016, Fecioară:

Puteţi găsi soluţii originale la nişte probleme casnice apărute în ultima perioadă. La serviciu, cu cât sunteţi mai apţi să aveţi un schimb constructiv de idei cu colegii, cu atât sunt şansele mai mari să obţineţi profit. Nu ar strica să faceţi şi un pic de mişcare, cu atât mai mult cu cât v-aţi obişnuit să schimbaţi scaunul de la birou cu cel din maşină şi atât.


Horoscop 4 aprilie 2016, Balanţă:

Detaliile fac diferenţa dintre voi şi ceilalţi colegi de la birou, iar asta vă pune şi mai tare ambiţia la încercare. Faceţi tot posibilul să dovediţi de ce sunteţi în stare pentru că nu aveţi timp de argumente şi de explicaţii. Menajaţi-vă bugetul dacă vreţi să mai aveţi şi în zilele următoare nişte bani.


Horoscop 4 aprilie 2016, Scorpion:

În mod normal, ceea ce ştiţi şi ceea vă place sunt lucruri bine înrădăcinate. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă urmaţi instinctele - sunt foarte bune azi. Mergeţi în direcţia care vi se pare că este cea mai sigură şi lipsită de probleme. Concentraţi-vă atenţia către cei din jur.


Horoscop 4 aprilie 2016, Săgetător:

Din cauza unor probleme financiare, este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un împrumut; preferaţi să cereţi ajutorul oamenilor dragi. Aceştia vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat, însă încercaţi să nu profitaţi la infinit de bunătatea lor. Recomandat este să încercaţi să le restituiţi banii cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 4 aprilie 2016, Capricorn:

Dezordinea de azi din viaţa voastră, vă va face să apreciaţi programul ordonat din ce în ce mai mult. O mică schimbare de perspectivă face minuni când este vorba de ridicarea moralului. Învăţaţi să aveţi încredere în oameni şi vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop 4 aprilie 2016, Vărsător:

Viaţa voastră personală este prosperă pentru că aveţi mai multe tehnici pentru a obţine ce vreţi de la alţii. Ştiţi când este bine să profitaţi de farmecul vostru şi când să aveţi un aer de nepăsare, impersonal. Fiţi pregătiţi pentru o surpriză mare în viaţa voastră.


Horoscop 4 aprilie 2016, Peşti:

Lumea din jur nu vă interesează prea mult azi. Ziua de luni este destul de intensă - multe persoane vor dori să vorbească cu voi, şi nu doar la telefon, ci veţi primi şi vizite neaşteptate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS