Horoscop Urania zilnic: marţi, 5 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 5 aprilie 2016


Horoscop 5 aprilie 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie una dificilă, în special pe plan personal. Este posibil să vă fie dificil să vă controlaţi sentimentele; prin urmare, nu este recomandat să vă planificaţi ceva care vă poate stimula sensibilitatea. Cel mai bine este să încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale.


Horoscop 5 aprilie 2016, Taur:

Ştiţi foarte bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi pe plan profesional, însă unele lucruri vă pot convinge să vă abateţi oarecum de la drum. Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a face promisiuni deoarece este posibil să nu vă puteţi ţine de ele.


Horoscop 5 aprilie 2016, Gemeni:

Conjunctura astrală favorizează viaţa sentimentală; este posibil să faceţi (sau să fiţi ceruţi) o cerere de căsătorie. În cazul în care sunteţi singuri, astrele se ocupă de această situaţie; spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri încă de la prima vedere.


Horoscop 5 aprilie 2016, Rac:

Ziua de 5 aprilie este una frumoasă pentru voi; vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără nicio problemă. Primiţi feedback pozitiv din partea colaboratorilor şi a şefilor. Oamenii cu care interacţionaţi vor să stea prin preajma voastră.


Horoscop 5 aprilie 2016, Leu:

Este posibil ca începutul zilei să vină cu o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi foarte veseli întreaga zi. După orele prânzului, o problemă dificilă la locul de muncă vă poate da bătăi de cap; din fericire, vă păstraţi calmul şi reuşiţi să vă ocupaţi de ea fără a fi nevoiţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă.


Horoscop 5 aprilie 2016, Fecioară:

Şefii vă încarcă cu numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt; chiar dacă este aproape imposibil să rezolvaţi tot, din fericire găsiţi un algoritm foarte bun care vă ajută să obţineţi rezultate frumoase chiar înainte de termenul-limită. Seara este una liniştită.


Horoscop 5 aprilie 2016, Balanţă:

Datorită unei legături tot mai puternice cu o persoană apropiată, sunteţi din ce în ce mai pozitivi. Astrele vă recomandă să ţineţi cât mai aproape de voi acest om deoarece are o influenţă frumoasă asupra voastră şi vă poate ajuta să vedeţi viaţa cu alţi ochi.


Horoscop 5 aprilie 2016, Scorpion:

Astăzi se pot întâmpla câteva lucruri neprevăzute; astrele vă recomandă să aveţi răbdare deoarece vă veţi descurca de minune în problemele apărute. Şefii sunt foarte impresionaţi de evoluţia voastră şi vă pot surprinde cu un bonus substanţial; nu cheltuiţi banii primiţi, mai degrabă investiţi-i într-un proiect sau o afacere.


Horoscop 5 aprilie 2016, Săgetător:

În prima parte a zilei de marţi trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme în proiectele de care vă ocupaţi; se pare că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu colaboratorii, însă puteţi ajunge dacă aveţi răbdare şi daţi dovadă de profesionalism. Tot ce trebuie să faceţi este să le demonstraţi că soluţiile voastre sunt cele mai bune.


Horoscop 5 aprilie 2016, Capricorn:

Primiţi o ofertă de colaborare care vă va da peste cap toate planurile pe care vi le-aţi făcut pentru următoarea perioadă. Sunteţi presaţi de timp şi încă nu ştiţi ce decizie să luaţi; astrele vă recomandă să discutaţi cu o persoană de încredere, care poate vedea şi alte laturi ale acestei situaţii.


Horoscop 5 aprilie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă planificaţi foarte bine timpul deoarece sarcinile de care vă ocupaţi sunt numeroase iar termenul-limită este destul de aproape. Vă încăpăţânaţi să le demonstraţi şefilor că vă descurcaţi de unii singuri, aşa că nu cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 5 aprilie 2016, Peşti:

În ciuda micilor probleme apărute pe plan profesional, sunteţi foarte relaxaţi iar această stare vă ajută să rezolvaţi situaţiile fără prea multă bătaie de cap. Spre seară, aveţi ocazia să reluaţi legătura cu o persoană dragă din trecut, care poate reintra în viaţa voastră într-un mod destul de ciudat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS