Horoscop Urania zilnic: duminică, 3 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 3 aprilie 2016


Horoscop 3 aprilie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică, aveţi probleme de concentrare din cauza stării sufleteşti tulburi. Nu vă asumaţi niciun risc, deoarece şansa nu vă surâde. Cel mai bine este să fiţi precauţi astăzi, din toate punctele de vedere. Se anunţă discuţii aprinse pe plan sentimental, unde existau deja nişte probleme, dar încă nediscutate.


Horoscop 3 aprilie 2016, Taur:

Vă bucuraţi de armonie în relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. În ce priveşte banii, este bine să fiţi prudenţi, oricât de mari ar fi tentaţiile. Chiar dacă situaţia financiară nu este satisfăcătoare, puteţi petrece momente plăcute în compania persoanelor dragi.


Horoscop 3 aprilie 2016, Gemeni:

Nu este momentul să începeţi o nouă activitate. În cursul dimineţii, sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri scurte, care vă dau planurile peste cap. Încercaţi să nu abordaţi probleme complexe, care necesită un efort mare de concentrare pentru că nu este o zi bună din acest punct de vedere.


Horoscop 3 aprilie 2016, Rac:

Este posibil să aveţi mici dificultăţi financiare dar totul se rezolvă în scurt timp. Cu o vorbă bună adresată partenerului de viaţă puteţi evita o discuţie în contradictoriu. În partea a doua a zilei regăsiţi armonia şi buna dispoziţie în relaţiile parteneriale, cu prilejul unei întâlniri.


Horoscop 3 aprilie 2016, Leu:

Problemele cu care vă confruntaţi în cursul dimineţii sunt generate artificial de persoane răuvoitoare care vă cam caută nod în papură. Nu este cazul să puneţi la suflet pentru că lucrurile se vor termina în favoarea voastră. Este bine mai ales să nu aveţi confruntări directe cu nimeni. În acest caz, cea mai bună variantă este să uitaţi şi să iertaţi.


Horoscop 3 aprilie 2016, Fecioară:

Revine în actualitate o problemă sentimentală din trecut, cu riscul să devină subiectul unei dispute cu partenerul de viaţă. Stăpâniţi-vă tendinţa de nervozitate. Cu calm şi înţelegere, reuşiţi să detensionaţi atmosfera. Nu este o zi bună nici pe plan financiar, mai ales că tentaţii există din plin şi nu prea reuşiţi să le ţineţi piept.


Horoscop 3 aprilie 2016, Balanţă:

Căutaţi să ţineţi seama mai mult de sfaturile celor din jur pentru că vă pot ajuta să luaţi decizii mai bune. Este vorba în special de membri mai în vârstă ai familiei. Singuri nu aveţi detaşarea necesară pentru a lua cele mai bune hotărâri pentru viitorul vostru.


Horoscop 3 aprilie 2016, Scorpion:

Există şansa se aveţi parte de mici supărări din partea celor apropiaţi - prieteni, colegi, familie. Rămâneţi calmi şi evitaţi să vă implicaţi în bârfele celorlalţi. De asemenea, încercaţi să nu puneţi la suflet orice cuvânt care vi se spune pentru că sunt doar emoţii trecătoare ce întunecă judecata oamenilor.


Horoscop 3 aprilie 2016, Săgetător:

Vă veţi alege doar cu promisiuni goale dacă nu aţi fost precauţi şi nu aţi pus pe hârtie planurile voastre. Este o zi destul de proastă, mai ales că apar şi mici indispoziţii - probabil efectele stresului din ultimul timp. Sunt posibile şi discuţii contradictorii, mai ales cu persoanele foarte apropiate. Este bine să vă măsuraţi cu grijă cuvintele ca să nu spuneţi lucruri pe care apoi le veţi regreta.


Horoscop 3 aprilie 2016, Capricorn:

Tendinţa voastră de a trage grăbit concluzii vă va băga în probleme mari. Gândiţi-vă înainte de a acţiona, mai ales atunci când este vorba despre persoana iubită sau de alte persoane apropiate. Ceea ce pare a fi o problemă gravă pentru voi se va dovedi în cele din urmă a fi o simplă neînţelegere.


Horoscop 3 aprilie 2016, Vărsător:

Sunteţi poate prea melancolici şi datorită acestui lucru vă veţi simţi singuri şi în nesiguranţă. Ar trebui să mai ieşiţi din casă sau cel puţin să vă chemaţi prietenii acasă. O veste pe care o veţi afla spre seară vă va scoate rapid din starea de amorţeală în care vă aflaţi, dar ţineţi cont că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par.


Horoscop 3 aprilie 2016, Peşti:

Chiar dacă apar unele întârzieri în activitatea voastră şi lucrurile nu vă ies cum v-aţi dori, ar fi bine să nu vă pierdeţi răbdarea, în final victoria vă aparţine. Trebuie să ştiţi însă că pentru a reuşi aveţi nevoie de ajutorul unui apropiat. Nu aveţi probleme în a îl accepta, dar va trebui să vă gândiţi cum îi mulţumiţi pentru asta. Ţineţi cont că va trebui să vă revanşaţi la un moment dat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS