Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 aprilie 2016


Horoscop 27 aprilie 2016, Berbec:

Ziua de miercuri pare să fie una aglomerată pentru voi, însă nu vă plângeţi; aveţi şansa să vă ocupaţi de multe probleme şi sarcini cu care aţi rămas în urmă. După orele prânzului primiţi o veste frumoasă de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 27 aprilie 2016, Taur:

Această perioadă este una minunată pentru voi; aveţi multe idei foarte bune, iar superiorii vă oferă undă verde pentru a le pune în aplicare. Şansele de reuşită sunt foarte mari, trebuie doar să fiţi foarte atenţi la detalii şi să rămâneţi pe drumul pe care vreţi să mergeţi. Nu vă lăsaţi influenţaţi de colegii de muncă, mulţi vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 27 aprilie 2016, Gemeni:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; daţi dovadă de maturitate şi chiar reuşiţi să rezolvaţi conflicte mai vechi pe care le-aţi avut cu colegii de muncă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; partenerul de cuplu vă poate face o propunere neaşteptată.


Horoscop 27 aprilie 2016, Rac:

După o perioadă destul de agitată şi aglomerată pe toate planurile, iată că în sfârşit vedeţi rezultatele muncii voastre. Superiorii vă pot surprinde cu un bonus substanţial; un moment chiar foarte bun pentru a primi câţiva bani în plus deoarece deja ştiţi ce trebuie să faceţi cu ei. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 27 aprilie 2016, Leu:

Ziua de 27/04/2016 este una aglomerată pentru voi; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că profitaţi de primele ore ale dimineţii pentru a vă face un program pe care să îl respectaţi. În a doua parte a zilei trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva probleme legale.


Horoscop 27 aprilie 2016, Fecioară:

Acesta este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; în cazul în care aveţi nelămuriri, aveţi răbdare şi încercaţi să le rezolvaţi. Dacă vreţi să faceţi schimbări, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă puneţi planurile în aplicare.


Horoscop 27 aprilie 2016, Balanţă:

Problemele la locul de muncă devin tot mai serioase; superiorii nu sunt mulţumiţi de evoluţia voastră şi vă pot mustra. Poate că este timpul să acordaţi mai multă importanţă sarcinilor pe care trebuie să le rezolvaţi. De asemenea, pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai roz între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 27 aprilie 2016, Scorpion:

Astăzi pare să fie ziua voastră norocoasă; munciţi foarte mult, însă beneficiile sunt pe măsura eforturilor depuse. Superiorii vă pot surprinde cu un bonus substanţial; folosiţi aceşti bani pentru a face o investiţie sau chiar pentru a cumpăra un cadou persoanei dragi.


Horoscop 27 aprilie 2016, Săgetător:

Această perioadă este una foarte bună pentru a face schimbări pe plan personal; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă alegeţi drumul corect în viaţă. Aveţi încredere în voi şi, cel mai important, nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru. Deciziile vă aparţin în totalitate.


Horoscop 27 aprilie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei vă concentraţi întreaga atenţie asupra unei probleme destul de serioase la locul de muncă; este posibil să aveţi parte de o discuţie complicată cu colegii de echipă cu privire la un proiect de care vă ocupaţi în această perioadă. Compromisurile sunt necesare de ambele părţi.


Horoscop 27 aprilie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei este dedicată întâlnirilor şi negocierilor profesionale; reuşiţi să obţineţi un proiect destul de important, cu şanse mari de reuşită. Pe plan sentimental, simţiţi că partenerul de cuplu este tot mai rece; poate că este timpul pentru o discuţie serioasă, nu mai lăsaţi ca timpul să treacă fără a face nimic în această privinţă.


Horoscop 27 aprilie 2016, Peşti:

Astăzi aveţi multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că vă planificaţi timpul astfel încât să vă rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi cu o problemă destul de complicată. Încercaţi să o ascultaţi şi să îi oferiţi sfaturi fără a o mustra pentru greşelile făcute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS