Horoscop Urania săptămânal: 25 aprilie - 1 Mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 25 aprilie - 1 Mai 2016


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Berbec:

Nu se prevăd amenințări din partea astrelor la adresa sănătății voastre fizice sau emoționale săptămâna aceasta, dar cu toate acestea riscaţi să nu vă scăldaţi în cele mai limpezi ape în zilele de 25 şi 26 aprilie. Atmosfera este cumva tulburată, poate nu vă simţiţi prea bine în pielea voastră, iar senzația generală este aceea că nu treceţi prin cele mai bune momente la începutul săptămânii.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Taur:

Nu veţi avea probleme grave de sănătate săptămâna aceasta. Aveţi toate șansele deci să vă bucuraţi de o energie debordată și un moral de fier, numai bune să puneţi la punct toate detaliile sărbătorilor pascale de anul acesta într-o manieră mai mult decât profesionistă. Încercaţi doar să vă drămuiţi atent resursele și să nu le disipaţi.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Gemeni:

Nici în cazul vostru nu se întrevede o săptămână solicitantă din punct de vedere al sănătăţii. Ba dimpotrivă, căci astrele vă înzestrează cu o determinare de a vă bifa toate activitățile de pe agenda de zi care vă surprinde până și pe voi. Recomandarea ar fi totuși să vă ocupaţi miercuri și joi de pregătirile mai obositoare pentru Paști. Atunci se pare că aveţi cea mai multă energie să vă ocupaţi de astfel de lucruri.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Rac:

Zilele de 25 şi 26 aprilie nu se arată a fi cele mai reușite din punct de vedere fizic. Pe fondul acesta astral, care nu este cel mai fericit, ar fi bine să vă ţineţi departe de excese și să nu vă dedaţi activităților solicitante. Lăsaţi-le pe altădată. Totuși, ar fi bine să faceţi ceva mai mult sport, mai ales dacă sunteţi nişte persoane sedentare de fel sau prin prisma meseriei nu vă mişcaţi prea mult. Faceţi exerciții ușoare.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Leu:

Zilele de 27 şi 28 aprilie nu se întrevăd a fi cele mai grozave din punct de vedere fizic. Poate vă confruntați cu o durere de dinți sau poate cu una de spate ori faceţi alergie la ceva. În cazul în care vă număraţi printre persoanele care nu se aleg cu nicio neplăcere, poate ar fi bine să vă gândiţi la perspectiva unor suplimente care să contribuie la sănătatea oaselor, unghiilor și părului.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Fecioară:

Zilele de 29 şi 30 aprilie s-ar putea să nu vă găsească în cea mai bună formă. Sau doar aveţi de-a face cu un nivel mai scăzut de energie, care pe fondul oboselii, stresului sau apatiei, vă dau de gândit că se întâmplă ceva nu tocmai în ordine cu voi. Se știe că în ce privește sănătatea tindeţi să exageraţi, dar măcar de data aceasta încercaţi să nu puneţi răul în față. Gândiţi pozitiv.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Balanţă:

S-ar părea că nu veţi întâmpina prima zi de Paște într-o dispoziție prea festivă. Poate că zilele de dinainte v-au obosit, stare la care au contribuit și pregătirile care parcă nu s-au mai terminat. Dacă nu iese totul așa cum v-aţi propus, căutaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să vă simţiţi bine. Până la urmă, acesta este scopul sărbătorilor. Vedeţi partea bună a lucrurilor. Este cea mai bună soluție.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Scorpion:

Cât privește sănătatea, nu sunteţi pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta. S-ar putea ca în zilele de 27 şi 28 aprilie să fiţi într-o anumită măsură predispuşi la mici accidente casnice. Deci mare grijă când vă ocupaţi de lucruri care au un oarecare potențial de risc. În rest, nu este nevoie decât să fiţi moderaţi pentru a trece cu bine și peste această săptămână și să vă bucuraţi de sărbători.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Săgetător:

Dacă se întâmplă să întâmpinaţi neplăceri sau disconfort în zilele de 29 şi 30 aprilie, nu plecaţi urechea la pronosticurile sumbre ale celor din jur decât dacă sunt păreri avizate. Altfel, riscaţi să vă faceţi probleme fără niciun motiv. Poate că se datorează doar faptului că aţi depus mai multă muncă fizică decât de obicei, dat fiind că în ziua de 1 Mai se sărbătorește prima zi de Paște. Nu vă alarmaţi aiurea.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Capricorn:

În zilele de 25 și 26 aprilie aţi putea întâmpina unele problemele, dar cel mai probabil nu vor fi de natură fizică. Acestea s-ar putea datora faptului că ţineţi cu dinții de unele idei și nu sunteţi deschişi la perspective noi venite din partea altora. În consecință, acest lucru v-ar putea predispune la conflicte care vă creează destul de multă amărăciune. Căutaţi să fiţi mai flexibili.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Vărsător:

Zilele de 27 şi 28 aprilie v-ar putea găsi cam crispaţi și morocănoşi. Poate că această stare se datorează faptului că vă vine greu să vă împărţiţi între pregătirile de sărbători, muncă și curățenie, iar cum nu sunteţi genul de persoane care să îşi expună emoțiile prea ușor, vi se creează o astfel de dispoziție. Ține de voi să vă simţiţi din nou bine în pielea voastră. Zâmbiţi și totul va merge de la sine.


Horoscop 25 aprilie - 1 Mai 2016, Peşti:

Zilele de 29 şi 30 aprilie s-ar putea să nu vă surprindă în cea mai bună formă, cel puțin din punct de vedere emoțional. Se prea poate ca universul vostru interior să nu fie tocmai într-un echilibru perfect, poate pentru că nu simţiţi atmosfera sărbătorilor așa ca altădată. Ține numai de voi să vă schimbaţi starea de spirit prin intermediul unor simple exerciții de relaxare.


Horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS