Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 aprilie 2016


Horoscop 22 aprilie 2016, Berbec:

Ziua de vineri nu este bună pentru întâlniri profesionale sau negocieri financiare; şi asta din două motive: în primul rând reuşiţi cu greu să vă faceţi înţeleşi şi, în al doilea rând, cel mai probabil persoanele cu care discutaţi reacţionează negativ.


Horoscop 22 aprilie 2016, Taur:

După o întâlnire extrem de productivă cu echipa, încercaţi să vă ocupaţi de proiectele pe care abia le-aţi început. Sunteţi destul de obosiţi, însă faceţi tot posibilul să demonstraţi că sunteţi capabili să faceţi parte din acest grup. Eforturile depuse sunt apreciate de şefi.


Horoscop 22 aprilie 2016, Gemeni:

Aspectele organizatorice ar trebui abordate în prima jumătate zilei; de asemenea, dificultăţile profesionale ar trebui discutate tot în această perioadă. Sunteţi foarte concentraţi asupra detaliilor şi chiar găsiţi soluţii eficiente şi rapide pentru problemele cu care vă confruntaţi. Restul zilei este destul de liniştit.


Horoscop 22 aprilie 2016, Rac:

Astăzi reuşiţi să vă ocupaţi de problemele profesionale cu care vă confruntaţi de ceva timp; planurile pe care le aveţi par să dea rezultate, trebuie doar să rămâneţi concentraţi şi să nu renunţaţi indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu are nevoie de un sfat cu privire la o situaţie profesională.


Horoscop 22 aprilie 2016, Leu:

Soluţia problemelor cu care vă confruntaţi este fix în faţa voastră; cheia nu este de a sta inactivi şi de a acţiona doar atunci când este necesar sau obligatoriu, ci de a avea un plan bine detaliat. De asemenea, ajutorul persoanelor din jurul vostru este unul foarte bun în această perioadă.


Horoscop 22 aprilie 2016, Fecioară:

Sinceritatea şi maturitatea vor fi ajutoarele voastre în această zi; vă puteţi folosi chiar de acele rezerve psihologice pentru a obţine ce vă doriţi de la partenerii de afaceri. Spre seară, primiţi un sfat foarte bun de la o persoană necunoscută; hotărâţi să îl puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 22 aprilie 2016, Balanţă:

Prima parte a zilei este un moment bun pentru a vă ocupa de documente, întâlniri profesionale sau chiar de a face planuri strategii pentru viitoarele proiecte. După orele prânzului sunteţi foarte atenţi la viaţa sentimentală; este posibil să aveţi parte de o ceartă destul de dureroasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 22 aprilie 2016, Scorpion:

Dacă vreţi să influenţaţi sau să atrageţi pe cineva de partea voastră, folosiţi-vă de prima jumătate a zilei pentru a face o mişcare îndrăzneaţă. După orele prânzului sunteţi destul de posomorâţi şi chiar puteţi ajunge să aveţi o mică ceartă cu o persoană foarte dragă. Seara este mai activă.


Horoscop 22 aprilie 2016, Săgetător:

În cazul în care primele ore ale dimineţii par a fi foarte dificile pentru voi, păstraţi-vă calmul; nu trebuie să intraţi în panică deoarece riscaţi să pierdeţi tot ce aţi muncit până acum. În schimb, cereţi ajutorul colegilor de muncă, aceştia vor fi dispuşi să vă ofere sfaturi şi chiar să colaboreze cu voi.


Horoscop 22 aprilie 2016, Capricorn:

Astăzi acordaţi o atenţie deosebită părerilor pe care le primiţi de la oamenii cu care interacţionaţi; de asemenea, sunteţi direcţi şi hotărâţi să obţineţi ceea ce vă doriţi, în special pe plan financiar. În cazul în care vreţi să faceţi o investiţie, asiguraţi-vă că sunteţi dispuşi să vă asumaţi şi riscurile necesare.


Horoscop 22 aprilie 2016, Vărsător:

Astăzi vă ocupaţi de îndatoririle profesionale care necesită urgenţă; aveţi multă răbdare şi chiar reuşiţi să îi impresionaţi pe şefi cu alegerile pe care le faceţi şi deciziile pe care le luaţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul de cuplu se poate plânge că nu îi acordaţi suficientă atenţie.


Horoscop 22 aprilie 2016, Peşti:

22 aprilie este ziua de acţiune pentru voi, nu de reflecţie. Cu toate acestea, unele gânduri sau discuţii sunt încă posibile în prima jumătate a zilei. Activităţile profesionale, proiectele de care vă ocupaţi pe plan personal sau viaţa privată ar putea fi subiecte de discuţie cu oamenii din jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS