Horoscop Urania săptămânal: 18-24 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 18-24 aprilie 2016


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Berbec:

Este posibil ca ziua de 18 aprilie să nu vă găsească în cea mai bună formă, cel puțin din punct de vedere fizic. Dar oricare ar fi stările prin care treceţi în această zi, ţineţi minte că un stil de viață și alimentație echilibrat vă ajută să vă readuceţi organismul pe linia de plutire. Până la urmă, nu este decât o chestiune de echilibru și este în puterea voastră să vă (re)găsiţi acest punct de reper.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Taur:

Întrucât casa a VII-a în care se formează Luna Plină din data de 22 aprilie simbolizează atât parteneriatele de afaceri, cât și cele de viață, este de așteptat să resimţiţi efectele acestui eveniment astral și în relația de cuplu. V-aţi putea surprinde partenerul mai des decât de obicei săptămâna aceasta într-o stare de melancolie. Dacă vrei să îl ajutați, nu fiţi încăpăţânaţi și daţi dovadă de sensibilitate și înţelegere.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Gemeni:

Luna Plină din 22 aprilie creează o puncte de legătură tocmai între casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în cazul vostru efectele acestui eveniment astral vă influențează cu precădere bunăstarea fizică. Aşteptaţi-vă așadar săptămâna aceasta la un tonus nu tocmai bun. Totuși, o atitudine pozitivă poate face într-adevăr diferența, ajutându-vă să vă reveniţi în timp record.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Rac:

S-ar putea ca ziua de 24 aprilie să nu vă prindă în cea mai bună formă fizică. Ar fi indicat să nu vă suprasolicitați cu activități care să vă răpească prea mult din resursele voastre de energie care oricum sunt cam reduse duminica aceasta. Rezumaţi-vă la planuri care implică relaxare și odihnă. Mai mult, ar fi chiar recomandat să vă ţineţi departe de excesele culinare sau de orice altă natură.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Leu:

Luna Plină din data de 22 aprilie se manifestă plenar în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, indiciu că în săptămâna aceasta s-ar putea accentua orice stare tensionată deja existentă în raport cu rudele de origine. Căutaţi să îngropaţi securea războiului și asumaţi-vă evenimentele mai puțin plăcute din copilărie și/sau din relația cu ei, deși nu aţi greșit cu nimic.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Fecioară:

Dacă vă doriţi să vă atingeţi adevăratul potențial, ar fi indicat ca săptămâna aceasta să vă arătați dispuşi să auziţi părerea sinceră a celorlalți despre voi. Solicitaţi-le feedback-ul ori de câte ori sunteţi confuzi și nu vă daţi seama încotro ar trebui să vă îndreptaţi pentru a face progrese în ceea ce privește dezvoltarea personală. Important este să nu vă lezaţi dacă auziţi ceva ce nu vă place.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Balanţă:

Din câte se pare, ziua de 18 aprilie nu se arată prea reușită, cel puțin cât privește sectorul emoţional. Poate că vă găsiţi mai multe defecte decât aveţi cu adevărat sau să le exageraţi proporțiile ori nu reuşiţi să îi acceptați pe cei din jur cu bune și cu rele fără a le căuta nod în papură. Oricare ar fi situația, poate ar fi bine să fiţi mai îngăduitori cu voi înşivă, dar și cu cei din preajma voastră.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Scorpion:

Luna Plină din 22 aprilie se manifestă plenar în zodia nașterii voastre, semn cum că vă pot încerca stări destul de intense săptămâna aceasta care diferă unele de celelalte în totalitate. Puteți avea tendința de a dramatiza lucrurile, ceea ce vă poate induce melancolie. Iar cum sunteţi predispuşi să cădeţi ușor în depresie, aţi putea contracara această predicție printr-o atitudine pozitivă.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 22 aprilie interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în cazul vostru efectele ei se fac simțite cu precădere la nivel mental și emoțional. Din pricina acestui eveniment astral, aţi putea fi mai pesimişti decât de obicei, înecându-vă singuri corăbiile. Dar atâta timp cât nu cedaţi tentației de a vă plânge de milă, totul va fi bine.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Capricorn:

Ziua de 24 aprilie nu se prefigurează a fi prea grozavă, cel puțin cât privește starea emoțională în care vă regăsiţi atunci. Puteți fi tentaţi să vă puneţi întrebări ale căror răspunsuri sunteţi conştienţi că nu le veţi afla niciodată, ceea ce poate funcționa în detrimentul echilibrului vostru interior. Acceptaţi că unele lucruri nu se pot explica logic și că nu este decât o pierdere de timp să încercaţi.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Vărsător:

Ceea ce v-ar putea măcina emoțional săptămâna aceasta este faptul că nu consideraţi că este drept să vi se întâmple anumite nedreptăți. Nu lăsaţi aceste lucruri să vă afecteze prea mult, dat fiind că în unele cazuri nu puteți face nimic în privința lor. Reţineţi că nu îi puteți face pe ceilalți să îşi schimbe atitudinea, iar singurul lucru pe care îl puteți face este să decideţi cum răspundeţi abordării lor.


Horoscop 18-24 aprilie 2016, Peşti:

Luna Plină din 22 aprilie se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, indiciu cum că o serie de evenimente mai mult sau mai puțin plăcute, dar în orice caz transformatoare, care ar putea avea loc săptămâna aceasta vă pot schimba destul de mult viziunea asupra celorlalți și a lumii înconjurătoare. Indiferent ce se întâmplă, cert este că vă maturizaţi și mai mult în urma lor.


Horoscop aprilie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS