Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 aprilie 2016


Horoscop 17 aprilie 2016, Berbec:

Atmosfera zilei de duminică promovează originalitatea şi vă determină să fiţi foarte atraşi de tendinţele contemporane şi chiar populare. Dezvoltaţi un interes pentru oamenii cu care intraţi în contact, sunteţi atenţi la personalitatea acestora şi încercaţi să îi înţelegeţi. Mare atenţie, însă, la relaţia cu persoanele aflate deja în viaţa voastră.


Horoscop 17 aprilie 2016, Taur:

Ziua de duminică ar trebui să fie una de relaxare pentru voi; scopul vostru este să vă încărcaţi bateriile, aşa că nu vă mai puteţi seta mintea să mai facă şi altceva. Astrele vă recomandă să evitaţi, pe cât posibil, întâlnirile importante, în special cele cu privire la viaţa profesională.


Horoscop 17 aprilie 2016, Gemeni:

Relaţiile cu cei apropiaţi sunt foarte încordate şi doriţi din tot sufletul să scăpaţi de cei care nu reuşesc să vadă decât părţile voastre negative. V-aţi săturat de reproşuri şi vă doriţi să petreceţi timp cu cei care gândesc la fel ca voi şi care vă susţin. Poate daţi o raită şi prin magazine ca să vă înnoiţi aşa, de Paşte.


Horoscop 17 aprilie 2016, Rac:

După o săptămână destul de aglomerată şi chiar dificilă pe plan profesional, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; partenerul de cuplu a fost neglijat în această perioadă, aşa că faceţi tot posibilul să vă revanşaţi. Spre seară, puteţi participa la un eveniment pentru o persoană dragă.


Horoscop 17 aprilie 2016, Leu:

Vă place ca lucrurile să fie făcute inteligent chiar şi pe plan personal; încercaţi să coordonaţi şi să armonizaţi viziunea voastră asupra viitorului cu tradiţiile familiei. Este posibil ca persoanele dragi din viaţa voastră să aibă anumite cerinţe de la voi, aşa că faceţi mici compromisuri pentru ca totul să fie perfect.


Horoscop 17 aprilie 2016, Fecioară:

Se prea poate să cheltuiţi azi o sumă mare pentru un cadou. Cert este că ies bani mulţi din casă şi trebuie să vă regândiţi planul de cheltuieli. În rest, sunteţi destul de ocupaţi. Seara, reuşiţi să evadaţi pentru câteva ore.


Horoscop 17 aprilie 2016, Balanţă:

Sunteţi destul de superstiţioşi în relaţia cu partenerul de cuplu; o discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să puneţi capăt zvonurilor şi chiar să înţelegeţi ce se întâmplă cu adevărat. Recomandat este să aveţi răbdare, este posibil ca adevărul să vă deranjeze; compromisurile, de asemenea, sunt necesare.


Horoscop 17 aprilie 2016, Scorpion:

Profitaţi de ziua liberă de astăzi pentru a gândi bazele unui proiect important, care vă poate aduce câştiguri substanţiale. Aveţi multă încredere în voi, iar asta vă ajută să mergeţi mai departe indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi. Seara este un moment bun pentru a vă bucura de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 17 aprilie 2016, Săgetător:

În cazul în care în ultima perioadă aţi avut parte de neînţelegeri pe plan sentimental, acesta este un moment bun pentru a da totul uitării şi a merge mai departe. Dacă sunteţi singuri, astrele vă pregătesc terenul pentru noi cuceriri. Spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 17 aprilie 2016, Capricorn:

Vă bucuraţi de momentele frumoase alături de partenerul de cuplu; după o săptămână extrem de încărcată, ziua de 17/04/2016 vine ca un premiu pe care îl meritaţi pe deplin. În relaţia cu oamenii din jurul vostru, astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile contradictorii deoarece pot apărea conflicte dureroase.


Horoscop 17 aprilie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică nu începe aşa cum vă aşteptaţi; superiorii vă contactează pentru a vă spune să vă amânaţi planurile deoarece trebuie să vă ocupaţi de urgenţă de un proiect important. Partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit, însă aveţi răbdare şi îi explicaţi, va înţelege situaţia.


Horoscop 17 aprilie 2016, Peşti:

Din cauza unei neînţelegeri apărute între voi şi un membru al familiei, este posibil să încercaţi să evitaţi o întâlnire cu această persoană, aşa că vă schimbaţi planurile. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă poate convinge să aveţi o discuţie despre viitorul relaţiei voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS