Horoscop Urania lunar: aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania aprilie 2016


Horoscop aprilie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2016
Începând cu data de 5 aprilie, șarmul și carisma voastră ar putea atrage atenția asupra voastră mai mult decât în mod normal. Din 6 încolo, vă pot veni idei de rotunjire a veniturilor sau valorificare a economiilor și posesiunilor. Perioada 14-18 aprilie se anunță extrem de productivă pe plan profesional. Din data de 17 încolo, ar fi bine să evitați călătoriile la mare distanță de casă sau peste graniţe.

În zilele de 19 și 20 aprilie, toate reflectoarele sunt ațintite asupra voastră, deci aveţi grijă să nu faceţi lucruri care v-ar putea dăuna reputația, fie ea socială sau profesională. În intervalul 22-24 al acestei luni, aţi putea fi tentaţi să faceţi o schimbare radicală de imagine care să surprindă pe toată lumea.

Din data de 28 aprilie încolo, aţi putea lua unele decizii de ordin financiar cel puțin neobişnuite. Vă recomand să nu faceţi speculații financiare sau investiții prea mari întrucât există riscul să vă aducă mai multe pierderi decât câștiguri. Din data de 30 încolo, norocul vostru la bani se schimbă în bine într-o anumită măsură, dar nu vă poziționează în afara oricărui pericol.


Horoscop aprilie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2016
Din data de 5 încolo, ar putea reapărea în viața voastră un fost partener, iar dacă sunteţi implicaţi deja într-o relație de lungă durată, aţi putea fi tentaţi să daţi curs unei aventuri. Nu este exclus ca, din data de 6 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare să se potențeze vizibil. Profitaţi de acest aspect și ieşiţi mai mult în lume. Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 par cele mai favorabile pentru voi.

Din data de 17 încolo, voi sau partenerul de viață ați putea trece prin crize violente de gelozie și posesivitate. Dacă relația voastră începe să scârţâie, luaţi măsuri rapid și reveniți pe calea cea bună. Dacă la începutul lunii aprilie aţi reînnodat legăturile cu un/o fost/ă iubit/ă sau aţi început o relație ilicită, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva voastră cândva în decursul zilelor de 19 și/sau 20.

Este posibil ca situația aceasta complicată de ordin sentimental să aibă parte de o turnură cel puțin surprinzătoare cândva în zilele de 22, 23 și 24 aprilie. S-ar putea ca, după data de 28, să nu mai aveţi vorbele la voi, deci evitaţi discuțiile care v-ar putea aduce la conflicte cu cei din anturajul vostru. Începând cu data de 30 aprilie, șarmul și carisma vă pot face de-a dreptul irezistibili pe plan social.


Horoscop aprilie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2016
Viața voastră socială s-ar putea anima considerabil după data de 5 când popularitatea voastră crește simţitor. Se prea poate să începeţi să dezvoltați altfel de sentimente pentru un/o prieten/ă. De obicei, sunteţi nişte persoane deschise la idei noi și comunicativi, dar după data de 6, v-aţi putea dovedi ceva mai reticenţi la părerile altora și mai puțin sociabili decât i-aţi obișnuit pe cei din anturajul vostru.

Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 se pot dovedi prielnice meditației și introspecției, mai ales dacă simţiţi că viața voastră nu evoluează în direcția pe care v-aţi propus-o. Cândva în ziua/lele de 19 și/sau 20, aţi putea fi sceptici privind faptul că actualul partener de viață sau afaceri va mai face parte din peisaj în viitor. Vă recomand să nu luaţi împrumuturi pentru a finanța un proiect de grup sau un plan pe termen lung.

Cândva în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie, aţi putea începe o relație cu un/o amic/ă, indiciu că ceea ce simţiţi pentru el/ea este mai mult decât simpatie. Din data de 28 încolo, aţi putea fi destul de fixişti, nefiind dispuşi să renunţaţi la tiparele voastre de gândire în favoarea unor viziuni noi. Din data de 30 încolo, se prea poate să revină în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau să începeţi o aventură cu cineva.


Horoscop aprilie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2016
Din data de 5 încolo, vă poate reveni entuziasmul în raport cu domeniul sau compania în care lucraţi. Este posibil ca acest lucru să se datoreze faptului că începe să vă placă unul/a dintre șefi/e. Abilitățile voastre de comunicare potențate aduc îmbunătățiri substanțiale vieții voastre sociale din data de 6 încolo. Cea mai bună perioadă pe acest plan luna aceasta este intervalul 14-18 aprilie.

După data de 17 aprilie, rezervele voastre de energie și productivitate scad, deci daţi-vă silința și drămuiți-le cât mai bine încât să nu cedaţi fizic sau nervos. Cariera sau poziția socială a voastră sau a partenerului s-ar putea interpune între voi cândva în decursul zilelor de 19 și 20. Analizaţi bine dacă vreţi să amestecaţi afacerile cu iubirea în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie.

Din data de 28 încolo, agitația și toată vorbăria din anturajul vostru ar putea ajunge să vă obosească. Ar fi bine să nu lansaţi proiecte de grup sau afaceri la sfârşitul acestei luni. Aţi putea descoperi, din păcate, că necesitau mai multă muncă de rafinare. După 30 încolo, viața voastră socială ar putea da semne de îmbunătățire, poate prin intermediul unui/ei prieten/e drag/i.


Horoscop aprilie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2016
Din data de 5 încolo, răsare soarele și pe strada voastră dacă sunteţi implicați într-o relație la distanță. Dacă sunteţi singuri, este posibil să vă cadă cu tronc cineva în afara ţării, de o altă religie sau naționalitate decât voi. După data de 6 aprilie, aţi putea atrage atenția şefilor prin deciziile luate sau opiniile voastre pertinente, reușind chiar să faceţi impresie bună cândva în zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18.

Pasiunea dintre voi și partener ar putea începe să se stingă din data de 17 încolo. Se prea poate, de asemenea, ca cei mici să înceapă să vă submineze autoritatea. În zilele de 19 și 20, bazaţi-vă mai puțin pe cunoștințele voastre profesionale și mai mult pe experiența de muncă dobândită până acum. Dacă nu vă simţiţi bine și simptomele persistă, consultaţi un doctor și ascultaţi-l.

Din data de 28 încolo, îndemânarea voastră profesională ar putea începe să dea rateuri. Ar fi bine să vă consultați cu un şef ori cu un coleg de muncă mai experimentat dacă vă gândiţi să o luaţi pe cărări nebătătorite. Din data de 20 încolo, s-ar mai putea îndulci situația pe plan profesional, revenindu-vă elanul și reintrând în grațiile superiorilor, poate chiar mai mult decât ar fi cazul.


Horoscop aprilie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2016
Din data de 5 încolo, s-ar putea reaprinde flacăra pasiunii dintre voi și partener, dar în același timp devine din ce în ce mai puțin vizibilă granița dintre dragoste și obsesie. Nu lăsaţi gelozia se intervină între voi. Din data de 6 încolo, ar fi bine să vă înscrieţi la un curs de reconversie profesională, să susţineţi examene ori să participaţi la un schimb de experiență.

Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 se pot dovedi cele mai favorabile vouă, deci profitaţi de ele la maximum. Începând cu data de 17, relația cu rudele apropiate ar putea deveni destul de tensionată. Se prea poate, de asemenea, să vă fie destul de greu să ţineţi frâiele gospodăriei. De la dragoste cu năbădăi la accese de posesivitate nu este decât un pas, iar voi și partenerul riscați să îl faceți cândva în zilele de 19 şi 20.

În funcție de felul în care manageriați zilele de 22, 23 şi 24 aprilie vă puteți da seama dacă puteți crește alături de partenerul de viață sau afaceri sau nu. Din data de 28 încolo, evitaţi să daţi examene sau să faceţi drumuri peste hotare sau la mare distanță de casă decât dacă sunt de agrement.


Horoscop aprilie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2016
Începând cu data de 5 aprilie, viața voastră sentimentală poate cunoaște o îmbunătățire substanțială, mai ales dacă sunteţi singuri și în căutarea jumătății voastre. V-aţi putea trezi cu mai mulți pretendenţi/te decât de obicei. Dacă din data de 6 încolo nu vă feriţi să purtați discuții serioase cu partenerul de viață/afaceri în cazul în care aveți probleme de încredere sau neînțelegeri de ordin financiar, totul va fi OK.

În zilele de 22, 23 şi 24 aprilie, acordaţi-vă mai mult timp vouă înşivă și veţi ajunge să vă cunoaşteţi mai bine universul interior, fapt care vă poate ajuta să evoluaţi. Responsabilitățile casnice, de familie sau faptul că rudele de origine se amestecă prea mult în viața voastră de cuplu l-ar putea deranja destul de tare pe partener în zilele de 19 și 20. În zilele de 22, 23 sau 24, puteți întâlni pe cineva cu totul special.

Conversațiile necesare dintre voi și partenerul de viaţă neterminate sau înăbușite chiar înainte de a începe ar putea face ca lucrurile să se agraveze între voi după data de 28. Atmosfera din dormitor s-ar putea condimenta destul de mult începând cu data de 30, dar evitaţi să vă rezolvați problemele acolo. Funcționează pe termen scurt, dar vă dăunează și mai mult.


Horoscop aprilie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2016
Sarcinile de muncă primite după data de 5 v-ar putea stârni într-atât de mult interesul încât să vă uimească până și pe voi randamentul pe care îl daţi. Începând cu data de 6 aprilie, comunicaţi parcă mai eficient cu clienții/colaboratorii/partenerul de viață sau afaceri. Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 ar putea fi cele mai reușite de luna aceasta pe plan sentimental și social, deci profitaţi de ele și consolidaţi aceste sectoare de viață.

Aţi putea pierde controlul propriilor finanțe din data de 17 încolo, deci ţineţi-vă o evidență clară a bugetului și nu depăşiţi măsura. Comunicarea defectuoasă cu colegii de serviciu sau aparatura de la birou v-ar putea provoca stres în zilele de 19 și 20, deci fiţi cât se poate de clari în exprimare și luaţi-vă măsuri de precauție. În zilele de 22, 23 şi 24, se poate înfiripa ceva între voi și un/o coleg/ă de serviciu.

Din data de 28 încolo, riscaţi ca voi și partenerul de viață/afaceri să nu mai vorbiți aceeași limbă, deci asiguraţi-vă că cereţi lămuriri suplimentare dacă vă simţiţi atacaţi. S-ar putea să nu fie decât în imaginația voastră. Atmosfera din relația de cuplu s-ar putea îndulci puţin din data de 30 încolo, dar nu vă bazaţi doar pe acest aspect. Reţineţi: cheia relațiilor sănătoase este comunicarea eficientă.


Horoscop aprilie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2016
Dragostea începe să plutească în aer începând cu data de 5 aprilie, indiferent dacă sunteţi implicaţi deja într-o relație sau vă aflaţi încă în căutarea sufletului pereche. Mintea vă stă mai mult la muncă decât de obicei în data de 6 încolo, iar comunicarea cu colegii de serviciu are numai de câștigat de pe urma acestui lucru. În zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 culegeţi roadele acestei schimbări de abordare pe plan profesional.

Din data de 17 încolo, nivelul vostru de energie ar putea scădea simțitor sau riscaţi să vă risipiţi forțele enervându-vă din cele mai mici motive. Orice s-ar întâmpla în zilele de 19 și 20, nu încercaţi să impresionaţi un potențial partener cu daruri foarte scumpe. În zilele de 22, 23 şi 24, vă poate cădea cu tronc cineva cu totul special.

Începând cu data de 28 aprilie, este posibil să comunicaţi defectuos cu colegii de muncă sau să nu reuşiţi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut la serviciu. Sesizaţi-vă deficitul de atenție la timp și nu vă va face prea multe probleme. Din data de 30 încolo, vă revine interesul în raport cu sarcinile de muncă, fapt care se reflectă în randamentul de care daţi dovadă și în atitudinea de pe acest plan.


Horoscop aprilie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2016
Atmosfera din planul familial se echilibrează din data de 5 încolo. Se prea poate să resimţiţi această schimbare în bine și în relația cu rudele de origine. Începând cu data de 6 aprilie, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul de viaţă și/sau copiii, iar dacă sunteţi în căutarea dragostei, v-ar putea veni pofta de flirt, fapt care nu vă face bine numai pe plan social, ci și în ceea ce privește starea voastră generală.

Din data de 17 încolo, fiţi atenţi pe cine vă bazaţi întrucât în spatele unor zâmbete aparent binevoitoare se pot ascunde intenții care nu urmăresc binele vostru personal. Dacă s-a așternut pacea și liniștea între voi și rudele de origine doar la fațadă, lucrurile ar putea lua o întorsătură pe care nu v-o doriţi cândva în zilele de 19 și 20. În zilele de 22, 23 şi 24 aprilie, poate avea loc o altă schimbare de macaz.

Începând cu data de 28 aprilie, pare că nu mai vorbiţi pe limba partenerului și/sau a copiilor ori că întâlnirile romantice nu vă mai creează aceeași plăcere ca altădată. Din data de 30 încolo, lucrurile ar putea cunoaște o îmbunătăţire, dar nu mizaţi numai pe acest lucru. Spuneţi lucrurilor pe nume și nu vă mai interiorizaţi.


Horoscop aprilie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2016
Abilitățile voastre sociale și de comunicare se îmbunătăţesc din data de 5 încolo, deci nu ar trebui să vă mire dacă vă faceţi plăcuţi cu ușurință indiferent de mediul pe care îl frecventaţi. Începând cu data de 6 aprilie, vă este mai ușor să vă înţelegeţi cu rudele de origine, dar și cu partenerul în ceea ce privește chestiunile casnice și familiale. Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 sunt favorabile momentelor de reflecție și retrospectivelor.

Din data de 17 încolo, este posibil să fiţi ceva mai puțin activi pe plan social, preferând să vă limitaţi la anturajul consacrat. Unele proiecte sau afaceri puse pe picioare în luna martie ar putea evolua ceva mai domol, dar nu vă îngrijoraţi. Profitaţi de acest prilej și finisaţi-le din mers. Cândva în zilele de 19 și 20, v-ar putea prinde din urmă unele greșeli din trecut sau vorbe spuse la supărare.

În zilele de 22, 23 şi 24 aprilie, evitaţi să staţi prea mult în preajma părinţilor sau a vecinilor, chiar dacă de regulă vă aveți bine. Din data de 28 încolo, aţi putea comunica defectuos cu rudele de origine. Începând cu data de 30 aprilie, se mai liniștesc apele, dar nu este decât o perioadă de acalmie. Dacă nu vorbiți aceeași limbă, problemele vor reveni destul de curând.


Horoscop aprilie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2016
Pe plan financiar, este posibil să staţi pe roze începând cu data de 5 pentru că reuşiţi să vă rotunjiţi veniturile sau să vă valorificaţi economiile sau bunurile pe care le aveţi deja în posesie. Când vine vorba de comunicare și socializare, v-aţi putea evidenţia după data de 6. Avantajele pe plan social și sentimental devin cel mai vizibile în zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 aprilie când se stabilizează aceste sectoare.

Se prea poate ca, din data de 17 încolo, să nu mai aveţi aceeași tragere la serviciu sau ba chiar să intraţi în conflict cu superiorii, fapt care vă poate atrage avertismente sau sancțiuni. Evitaţi ca în zilele de 19 și 20 să faceţi investiții importante în planuri de viitor, proiecte de grup sau ideile de afaceri ale unor prieteni. Cândva în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie, vă poate intra în buzunar o sumă destul de mare de bani.

Abilitățile voastre de comunicare ar putea fi defectuoase din data de 28 încolo, mai ales atunci când aveţi de-a face cu părinţii, vecinii, trebuie să vă prezentați la un interviu de angajare ori să purtați o negociere importantă. Puteți impresiona prin carismă, dar ştiţi și voi că nu este suficientă. Asiguraţi-vă că deţineţi argumente de necontestat dacă vreţi să vă impuneţi punctul de vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS