Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 18 martie 2016


Horoscop 18 martie 2016, Berbec:

Ziua de vineri vă poate aduce numeroase schimbări în viaţa personală; după orele prânzului aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi, cu una dintre ele ajungând să aveţi o legătură destul de puternică. Încă nu este sigur dacă vorbim despre o prietenie sau ceva mai mult.


Horoscop 18 martie 2016, Taur:

Vineri aveţi ocazia să planificaţi, să faceţi strategii şi să gândiţi idei pentru un proiect important pe care urmează să îl începeţi într-un timp foarte scurt. Contează mult starea voastră de spirit; cu cât sunteţi mai detaşaţi, cu atât lucrurile se vor aranja mai frumos. Aveţi încredere în abilităţile voastre, în sfârşit veţi face ce vă place cu adevărat.


Horoscop 18 martie 2016, Gemeni:

Astăzi pare să fie ziua voastră norocoasă; aveţi încredere în voi şi reuşiţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional, care vă vor aduce multe beneficii într-un timp foarte scurt. Aveţi ocazia să primiţi proiecte frumoase sau chiar să câştigaţi surse importante de bani fără eforturi prea mari.


Horoscop 18 martie 2016, Rac:

Pe plan profesional se anunţă câteva schimbări destul de frumoase pentru persoanele născute în semnul Racului; în scurt timp veţi avea parte de beneficii financiare la care până acum nici nu visaţi. Pentru a vă bucura de tot ce se întâmplă în jurul vostru, trebuie să fiţi atenţi la detalii şi să nu vă abateţi de la regulile impuse.


Horoscop 18 martie 2016, Leu:

Pe plan profesional lucrurile nu stau chiar roz pentru nativii născuţi în zodia Leu; sunteţi într-un punct dificil şi trebuie să faceţi câteva schimbări sau să încercaţi să vă adaptaţi condiţiilor primite. Colegii de muncă vă pot influenţa deciziile, de aceea astrele vă recomandă să vă lăsaţi conduşi doar de intuiţie.


Horoscop 18 martie 2016, Fecioară:

Sunteţi nevoiţi să vă schimbaţi planurile deoarece şefii vă pregătesc pentru un proiect important; rămâneţi peste program pentru a vă ocupa de toate detaliile acestei schimbări. Spre seară, acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu membrii familiei.


Horoscop 18 martie 2016, Balanţă:

În organizarea şi eficientizarea afacerilor personale sunteţi nevoiţi să ţineţi cont şi de oamenii din jurul vostru. Contează foarte mult relaţia pe care o aveţi cu cei apropiaţi, în special cu partenerul de cuplu sau membrii familiei. Deşi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, încercaţi să aveţi răbdare; lucrurile pot reveni la normalitate.


Horoscop 18 martie 2016, Scorpion:

Astrele vă oferă astăzi oportunitatea de a face ordine în viaţa personală; în cazul în care aveţi probleme încă nerezolvate, acum este momentul pentru a vă ocupa de ele. Spre seară, discutaţi cu o persoană de încredere despre relaţia cu partenerul de cuplu. Învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 18 martie 2016, Săgetător:

Puteţi intra într-un conflict mai dificil la locul de muncă din cauza unei greşeli făcute de unul dintre colegii de proiect. Chiar dacă primul şi ultimul cuvânt va aparţine şefilor, voi trebuie să ştiţi cum să o rezolvaţi pentru a scăpa de această situaţie cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 18 martie 2016, Capricorn:

În viaţa profesională pot apărea anumite schimbări neaşteptate care, la prima vedere par să vă dea peste cap toate planurile. Dacă ştiţi cum să vă folosiţi de aceste modificări, ele vă vor aduce numeroase beneficii la care până acum nici nu visaţi. Spre seară, sărbătoriţi în compania celor dragi.


Horoscop 18 martie 2016, Vărsător:

Ziua de 18 martie nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională; deşi încercaţi să vă concentraţi, nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile şi să vă ocupaţi de sarcinile primite. Cel mai bine este să evitaţi întâlnirile de afaceri pentru a nu face vreo greşeală complicată.


Horoscop 18 martie 2016, Peşti:

Aveţi ocazia să vă ocupaţi de un proiect foarte important care va cântări mult în cariera voastră; pentru asta, contează mult să ştiţi ce aveţi de făcut. Acordaţi o atenţie specială detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenţa. Cu cât vă daţi mai repede seama de drumul pe care trebuie să îl luaţi, cu atât va fi mai bine pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS