Horoscop Urania zilnic: joi, 17 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 martie 2016


Horoscop 17 martie 2016, Berbec:

Joi puteţi fi acaparaţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru; trebuie să vă ocupaţi de câteva situaţii importante, care au nevoie de rezolvare imediat. Chiar şi aşa, încercaţi să nu luaţi decizii importante pentru viitorul apropiat deoarece este posibil să le regretaţi în scurt timp.


Horoscop 17 martie 2016, Taur:

Vă învârtiţi într-un alt mediu în această perioadă; schimbările sunt numeroase, iar voi sunteţi tot mai copleşiţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru. Chiar şi aşa, primiţi susţinere din partea oamenilor la care ţineţi şi reuşiţi să faceţi faţă cu brio acestor modificări.


Horoscop 17 martie 2016, Gemeni:

Lucrurile evoluează mult prea repede pentru voi şi nu reuşiţi să le faceţi faţă; recomandat este să încercaţi să amânaţi proiectele curente până în momentul în care sunteţi siguri că le puteţi acorda atenţia cuvenită. Detaliile fac întotdeauna diferenţa.


Horoscop 17 martie 2016, Rac:

Această zi nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională; oricât de mult v-aţi concentra, nu veţi fi mulţumiţi de rezultatele muncii voastre. De aceea este recomandat să faceţi o pauză de la activităţile importante şi să încercaţi să vă relaxaţi. Seara vă poate aduce liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 17 martie 2016, Leu:

Treceţi prin mai multe schimbări profesionale în această perioadă şi încercaţi, pe cât posibil, să rămâneţi calmi şi, în acelaşi timp, să daţi dovadă de profesionalism. Relaţia cu partenerii de afaceri lasă de dorit, însă dacă faceţi compromisuri, eforturile voastre vor da rezultate şi chiar veţi reuşi să colaboraţi foarte bine.


Horoscop 17 martie 2016, Fecioară:

Şefii vă conving să vă amânaţi planurile pentru a pleca într-o călătorie importantă pentru cariera voastră. Acum aveţi şansa să demonstraţi tuturor abilităţile voastre de lideri şi de negociatori. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi datorită unei conversaţii frumoase cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 martie 2016, Balanţă:

Astăzi reuşiţi să vă exprimaţi stările astfel încât să vă placă toţi oamenii din jurul vostru. Pe plan profesional, dacă aşteptaţi un moment potrivit pentru a face o schimbare sau pentru a începe un proiect, acesta este acel moment; profitaţi de el şi bucuraţi-vă de succesul obţinut.


Horoscop 17 martie 2016, Scorpion:

Primele ore ale dimineţii sunt perfecte pentru a vă ocupa de sarcinile primite la locul de muncă. Aveţi o abordare diferită cu care reuşiţi să vă surprindeţi şefii; în schimb, rezultatele voastre par să aducă îmbunătăţiri în cadrul companiei mult mai repede decât credeaţi că este posibil.


Horoscop 17 martie 2016, Săgetător:

Perioada de cooperare cu partenerii se apropie de sfârşit; proiectul comun v-a adus beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Urmează schimbări frumoase pentru voi, care vă vor aduce surprize la care până acum puţin timp nici nu visaţi.


Horoscop 17 martie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de joi vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte calmi şi reuşiţi să rezolvaţi totul într-un timp destul de scurt. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu o persoană foarte apropiată; puteţi face o schimbare masivă în viaţa personală.


Horoscop 17 martie 2016, Vărsător:

Reuşiţi să vă conectaţi cu preferinţele partenerilor de afaceri şi chiar aveţi ocazia de a îndrepta lucrurile pe plan financiar. Sunteţi tot mai aproape de rezultatul final, iar acest sentiment vă dă puterea de a merge mai departe în ciuda obstacolelor pe care le întâmpinaţi în calea voastră.


Horoscop 17 martie 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă să nu vă luaţi mai multe sarcini decât puteţi duce; vă puteţi aglomera degeaba deoarece rezultatele nu vor fi pe placul vostru. Încercaţi să vă concentraţi asupra unui singur proiect astfel încât să fiţi mulţumiţi de progresul pe care îl faceţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS