Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 martie 2016


Horoscop 19 martie 2016, Berbec:

Sâmbătă nu este o zi bună să vă asumaţi riscuri. Aveţi o stare nervoasă, iar această atitudine va afecta toate planurile. Chiar şi aşa, comunicaţi foarte bine şi reuşiţi să rezolvaţi cu brio orice situaţie. Sunt mari şanse să atrageţi atenţia superiorilor voştri şi să vă propună pentru o promovare.


Horoscop 19 martie 2016, Taur:

Compasiunea faţă de ceilalţi este mai mare azi, iar acest sentiment vă va atrage atenţia de la lucrurile pe care trebuie să le faceţi. Dacă trebuie să respectaţi un termen-limită, ar fi bine să evitaţi să intraţi în discuţii cu ceilalţi într-un mod cât mai politicos posibil. Veţi simţi durerea oamenilor din jurul vostru mai intens decât de obicei.


Horoscop 19 martie 2016, Gemeni:

Încercaţi să rămâneţi deschişi atunci când cunoaşteţi oameni noi, însă sâmbătă vă este foarte greu să vă abţineţi de la a judeca o carte după copertă. Sunt mari şanse ca persoana pe care o cunoaşteţi să aibă o copertă foarte atrăgătoare. Dacă sunteţi îndrăgostiţi sau vă place cineva, încercaţi să nu lăsaţi această senzaţie să vă întunece judecata.


Horoscop 19 martie 2016, Rac:

Sunteţi destul de inteligenţi să nu vă supuneţi dorinţelor celorlalţi sau să încercaţi să îi mulţumiţi pe alţii, pentru că ştiţi că o astfel de atitudine este nesănătoasă. Astăzi, însă, vă este greu să spuneţi NU şi vă purtaţi de parcă aţi putea fi manipulaţi. Oricât de vinovaţi v-aţi simţi să întoarceţi spatele cuiva, ar trebui să faceţi doar ce vă doriţi.


Horoscop 19 martie 2016, Leu:

Vreţi să trăiţi viaţa după regulile voastre, dar sunteţi gata să plătiţi preţul pentru asta? Să fiţi independenţi înseamnă ca, uneori, să fiţi pregătiţi ca reputaţia voastră să fie pătată un pic. Încercaţi să nu mai faceţi alegeri după cum credeţi că ar părea ele în ochii celorlalţi. Faceţi ce vă doriţi şi acceptaţi consecinţele.


Horoscop 19 martie 2016, Fecioară:

Nu puteţi să obligaţi pe nimeni să vă placă. Poate nu sunteţi compatibili cu cineva, aşa că în loc să căutaţi metode prin care să cuceriţi persoana respectivă, ar trebui să acceptaţi situaţia. Nu trebuie să fiţi prieteni cu toată lumea. În plus, poate ar trebui să acceptaţi, o dată pentru totdeauna, că dacă chipul unei persoane nu se luminează când vă vede, nu înseamnă că nu vă respectă.


Horoscop 19 martie 2016, Balanţă:

Ziua de 19 martie nu este potrivită pentru a vă implica în activităţi de grup, dar nici să vă descurcaţi de unii singuri. Energia pozitivă va răsări, însă, din munca în doi. Duetele care se formează în această zi vă vor ajuta să treceţi de această zi cu zâmbetul pe buze. În plus, veţi avea parte de sprijinul pe care îl doriţi.


Horoscop 19 martie 2016, Scorpion:

Astăzi este o zi bună să dezgropaţi o problemă de care aţi fugit până acum. Este momentul să faceţi o mişcare curajoasă în carieră şi să fiţi siguri că veţi reuşi, iar încrederea în voi vă va ajuta să reuşiţi în tot ce vă propuneţi. Puteţi fi curajoşi şi în dragoste. Dacă vă place o persoană, nu ezitaţi să intraţi în vorbă cu ea sau să o invitaţi la o cină.


Horoscop 19 martie 2016, Săgetător:

Dacă aveţi de respectat un termen-limită, astăzi s-ar putea să primiţi o amânare. Această schimbare vă va da o atitudine pozitivă, care vă va face să anulaţi un eveniment social important, pentru a vă alătura prietenilor. Înainte să luaţi decizii drastice, asiguraţi-vă că nu riscaţi nimic.


Horoscop 19 martie 2016, Capricorn:

În a 6-a zi a săptămânii ar trebui să fiţi mai sociabili şi mai drăguţi cu oamenii din jurul vostru. Abilităţile voastre de comunicare sunt foarte bune şi sunt foarte mulţi oameni care vor să petreacă timpul în compania voastră. Nu este o zi bună să alegeţi un film bun în detrimentul prietenilor, oricât aţi fi de obosiţi.


Horoscop 19 martie 2016, Vărsător:

Astăzi veţi fi în sfârşit capabili să vă desprindeţi de trecut. Vă simţiţi pregătiţi pentru un nou început, sunteţi productivi şi aveţi o atitudine pozitivă. Aţi învăţat lecţii foarte importante şi simţiţi că aveţi toate lucrurile sub control. V-aţi demonstrat că sunteţi puternici şi sunteţi pregătiţi să vă asumaţi alte responsabilităţi.


Horoscop 19 martie 2016, Peşti:

Nu este o idee bună să vă cenzuraţi cuvintele şi faptele. Când vă deschideţi şi spuneţi lucruri care vă nemulţumesc, puteţi să îmbunătăţiţi ceva. Dacă, însă, nu spuneţi nimic, nu se va schimba nimic. Aveţi idei foarte bune. Toată lumea ştie asta şi vă aşteaptă nerăbdătoare să audă ce părere aveţi voi despre anumite lucruri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS