Horoscop Urania zilnic: luni, 14 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 martie 2016


Horoscop 14 martie 2016, Berbec:

Dacă intraţi în dezbateri pe teme filosofice sau politice, pregătiţi-vă de război. Este un moment în care ar trebui să vă apăraţi principiile şi ideile şi să nu cedaţi, oricât de înverşunaţi ar fi interlocutorii voştri. Dacă asistaţi la o discuţie în contradictoriu, alăturaţi-vă, pentru că oamenii au nevoie de energia şi entuziasmul vostru. Trebuie să spuneţi ce credeţi, pentru că opiniile voastre sunt importante şi pot face o diferenţă.


Horoscop 14 martie 2016, Taur:

Aveţi foarte multă energie şi simţiţi că aţi putea muta munţii. Aveţi grijă, însă, să nu lăsaţi această forţă să vă atragă în discuţii aprinse sau să vă facă să adresaţi cuvinte răutăcioase unei persoane la care ţineţi. Nu staţi în casă, ieşiţi în natură şi consumaţi-vă această energie, pentru că altfel vă implicaţi în activităţi care vor crea pagube. Seara invitaţi-vă prietenii la voi şi vorbiţi despre planurile de viitor. Ei vă vor ajuta să căpătaţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 14 martie 2016, Gemeni:

Astăzi vi se oferă o oportunitate în carieră, însă trebuie să vă asumaţi unele riscuri. Aveţi tendinţa de a o refuza şi a rămâne într-un loc stabil, unde ştiţi că sunteţi în siguranţă. Nu spune nimeni că nu trebuie să fiţi precauţi, însă aveţi grijă să nu daţi cu piciorul unei şanse de a creşte sau de a atinge succesul. Dacă vă păstraţi calmul şi nu intraţi în panică, vă aşteaptă aventuri pe care le vei ţine minte toată viaţa. Nu ezitaţi să cereţi şi sfatul prietenilor.


Horoscop 14 martie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi foarte interesaţi de binele celorlalţi şi aţi face orice ca să îi ajutaţi. Gândiţi-vă că sunteţi un model pentru oamenii din jurul vostru, mai ales pentru cei tineri, aşa că purtaţi-vă ca atare. În relaţiile cu cei dragi sunteţi mai suspicioşi decât de obicei, iar asta s-ar putea să vă pună în situaţii neplăcute. Nu faceţi acuzaţii pentru care nu aveţi nicio dovadă, pentru că s-ar putea să pierdeţi câţiva prieteni dragi.


Horoscop 14 martie 2016, Leu:

Ziua voastră va fi marcată de gânduri negative, iar dacă nu renunţaţi la încăpăţânare, nu veţi scăpa curând de această atitudine. Concentraţi-vă pe lucruri care vă fac plăcere, sunaţi câţiva prieteni, discutaţi despre ce vă nemulţumeşte şi poate veţi reuşi să ieşiţi din această stare. Nu puneţi la suflet lucruri pe care nu le puteţi schimba, ci căutaţi modalităţi prin care vă puteţi confrunta cu ele. Sunteţi destul de puternici să depăşiţi orice obstacol.


Horoscop 14 martie 2016, Fecioară:

Dacă v-aţi făcut planuri să aveţi o zi liniştită, mai gândiţi-vă! Oamenii din jurul vostru vor avea nevoie de sfaturile voastre şi veţi juca un rol cheie în viaţa lor, chiar dacă nu vă doriţi asta. Păstraţi-vă calmul şi spuneţi exact ce simţiţi, atunci când sunteţi întrebaţi. Nu criticaţi şi nu vă axaţi prea mult pe lucrurile neplăcute din viaţa voastră. Chiar dacă alţii au probleme, nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de ziua asta. Când se încheie drama, faceţi ceva care vă face plăcere.


Horoscop 14 martie 2016, Balanţă:

Perioada în care trebuia să vă faceţi planuri şi calcule s-a încheiat. Este momentul să faceţi paşii necesari pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Nu mai aşteptaţi ca lucrurile să vi se întâmple şi luaţi-vă viaţa în propriile mâini. Nu întârziaţi rezolvarea problemelor, pentru că se vor complica şi mai mult. Priviţi lucrurile în faţă, păstraţi-vă calmul şi luaţi lucrurile pe rând. Veţi trece cu bine peste orice!


Horoscop 14 martie 2016, Scorpion:

O forţă interioară extraordinară vă face să vă susţineţi punctul de vedere şi să vă luptaţi pentru ce credeţi că vi se cuvine. Nu este o zi bună să faceţi pe victima, nu crede nimeni că sunteţi vulnerabili şi lipsiţi de apărare. Încercaţi să vă puneţi la curent cu ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că ceilalţi trebuie să vadă că nu vă pot păcăli uşor. Este important să îi ascultaţi pe oamenii dragi din jurul vostru, pentru că au sfaturi importante pentru voi.


Horoscop 14 martie 2016, Săgetător:

Aveţi o nelinişte interioară şi sunteţi agitaţi, pentru că simţiţi că nu vă trăiţi viaţa la potenţialul maxim. Aveţi impresia că aveţi un scop mult mai mare, dar trebuie să ştiţi că ţine de voi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Nu ezitaţi să puneţi în practică ideile voastre, oricât de nebuneşti v-ar părea. Sunteţi foarte agresivi, iar asta s-ar putea să stârnească certuri cu cei din jurul vostru. Nu vă descărcaţi nemulţumirile pe ceilalţi, ei nu au nicio vină.


Horoscop 14 martie 2016, Capricorn:

Vă treziţi nervoşi şi simţiţi că nu vă puteţi controla nervii. Evitaţi întâlnirile importante, pentru că nu gândiţi foarte clar şi s-ar putea să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta. Nu încercaţi să ieşiţi din rutină şi fiţi atenţi la fiecare acţiune pe care o luaţi. Aveţi o situaţie financiară bună, însă dacă vreţi să rămână aşa, ar trebui să nu faceţi cheltuieli nejustificate. Fiţi practici şi mâine veţi reveni la ritmul vostru obişnuit.


Horoscop 14 martie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi impulsivi şi comunicaţi foarte greu cu oamenii din jurul vostru. Încercaţi să nu spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că vedeţi partea negativă în tot şi îi veţi enerva şi pe ceilalţi. Controlaţi-vă şi fiţi mai înţelegători. Dacă trebuie să vă urcaţi la volan, feriţi-vă de viteză, pentru că riscul să fiţi implicaţi într-un accident rutier este mare. Grijile voastre în legătură cu iubitul/a vostru/voastră nu sunt justificate, aşa că încercaţi să vă liniştiţi.


Horoscop 14 martie 2016, Peşti:

Sunteţi dornici să terminaţi proiecte pe care le-aţi început de multă vreme, însă s-ar putea să fiţi grăbiţi şi să faceţi unele greşeli. Luaţi-o uşor, pentru că dacă nu v-aţi grăbit până acum, nu are rost să o faceţi de acum încolo. Nu intraţi în controverse, pentru că toată lumea este tensionată şi veţi spune lucruri pe care le veţi regreta. Dacă sunteţi invitaţi să plecaţi într-o călătorie scurtă, refuzaţi, pentru că nu este o zi bună pentru deplasări cu maşina.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS