Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 13 martie 2016


Horoscop 13 martie 2016, Berbec:

Un amic în depresie are nevoie de cuvintele voastre de încurajare, chiar dacă nu vă spune asta. Amiciţia voastră înseamnă foarte mult pentru el, aşa că arătaţi-i că îi sunteţi aproape. S-ar putea să simţiţi o presiune mare, dacă vă gândiţi că fericirea celorlalţi depinde de voi. Nu puneţi problema aşa. Pur şi simplu ajutaţi un tovarăş să treacă peste o perioadă grea. El ar face acelaşi lucru pentru voi.


Horoscop 13 martie 2016, Taur:

Încrederea în voi înşivă creşte de la o zi la alta, dar aveţi grijă să nu deveniţi foarte aroganţi. Aţi făcut multe lucruri bune în ultima perioadă, dar nu înseamnă că nu aveţi defecte sau că le ştiţi pe toate. Un pic de modestie nu strică niciodată, iar ceilalţi vă plac mai mult în aceste condiţii. Oamenii sunt enervaţi de cei care au impresia că se cred mai buni decât alţii.


Horoscop 13 martie 2016, Gemeni:

Duminică veţi avea un pic mai mult timp liber decât de obicei, aşa că folosiţi-l cu atenţie. Faceţi o listă de lucruri pe care nu le-aţi mai făcut de multă vreme şi alegeţi-le pe cele care vă fac cea mai mare plăcere. Puteţi găti ceva bun, puteţi citi o carte sau puteţi suna un prieten pe care nu l-aţi mai auzit demult. Faceţi ceva care nu presupune să cheltuiţi bani, pentru că vă va părea rău apoi.


Horoscop 13 martie 2016, Rac:

Este o zi bună să puneţi în practică idei neobişnuite şi teorii pe care nu le-aţi mai luat în calcul până acum. Sunteţi foarte deschişi la nou şi sunteţi dispuşi să încercaţi lucruri pe care până acum le-aţi fi refuzat. Vă daţi seama, în sfârşit, că nu aveţi toate răspunsurile şi nu ştiţi totul despre viaţă. Această înţelepciune vă ajută să vă apropiaţi de oamenii care vă considerau aroganţi până acum.


Horoscop 13 martie 2016, Leu:

Astăzi este foarte important să vă bazaţi ideile şi acţiunile pe lucruri concrete. Încercaţi să vă depăşiţi limitele, dacă vreţi să faceţi lucruri extraordinare. Nu vă mai fie teamă de nou şi ţineţi cont că dacă sunteţi precauţi, s-ar putea să nu realizaţi prea mult. Nu este nimic rău să experimentaţi, pentru că aşa veţi alege cea mai bună metodă de a face lucrurile.


Horoscop 13 martie 2016, Fecioară:

Latura voastră artistică iese la suprafaţă în ultima zi a săptămânii. Este o zi bună să vă puneţi în practică ideile şi să vă transformaţi visurile în realitate. Nu vă fie teamă să le spuneţi şi celorlalţi ideile voastre creative. Exprimaţi-vă deschis şi veţi obţine rezultate pozitive. Aveţi voie să fiţi romantici sau idealişti, câtă vreme nu aveţi aşteptări prea mari de la ceilalţi. Ei s-ar putea să nu vă înţeleagă aşa cum vă doriţi.


Horoscop 13 martie 2016, Balanţă:

Natura voastră creativă iese la suprafaţă astăzi. Începe o nouă perioadă în viaţa voastră şi o veţi trăi plini de energie. Este un moment perfect să încercaţi metode noi şi să mergeţi în locuri în care nu aţi mai fost până acum. O teorie pe care aţi pus-o la punct în ultima vreme poate fi testată. Este, de asemenea, indicat să vă faceţi planuri pentru un viitor mai bun.


Horoscop 13 martie 2016, Scorpion:

Este o zi bună să le arătaţi celorlalţi cât sunteţi de minunaţi. Ideile voastre neconvenţionale îi vor impresiona pe cei din jurul vostru, aşa că nu ezitaţi să le prezentaţi plini de încredere. S-ar putea ca prietenii şi colegii voştri să nu vă înţeleagă foarte bine, dar nu înseamnă că este vina voastră. Tot ce spuneţi este foarte interesant, iar cei care ştiu să vă asculte au numai de câştigat.


Horoscop 13 martie 2016, Săgetător:

Viaţa apare într-o lume întunecată duminică. Sunteţi melancolici, iar cei din jurul vostru nu reuşesc să vă scoată din stare. Vă bazaţi prea mult pe intuiţie, s-ar putea ca asta să vă facă să ignoraţi faptele şi să luaţi decizii nepotrivite. Nu ezitaţi să vorbiţi deschis despre ce simţiţi. S-ar putea ca lucrurile să nu vi se mai pară atât de negre.


Horoscop 13 martie 2016, Capricorn:

Astăzi sunt posibile schimbări pozitive în viaţa voastră. Nu vă irosiţi energia concentrându-vă la mai multe lucruri odată, ci încercaţi să rezolvaţi totul pe rând. Indiferent de situaţiile care vă apar în cale, veţi reuşi să le rezolvaţi, dacă vă păstraţi calmul. Veţi avea o zi destul de încărcată, aşa că nu ezitaţi să vă relaxaţi la finalul zilei.


Horoscop 13 martie 2016, Vărsător:

Dacă cineva apropiat vouă are nevoie de mai mult spaţiu, nu ezitaţi să îl daţi. Aveţi foarte multă energie, consumaţi-o cu lucruri care vă pot ajuta să evoluaţi. Dacă nu vreţi compania celor apropiaţi, încercaţi să le spuneţi asta. Vă vor înţelege, mai ales că şi voi îi înţelegeţi întotdeauna. Nu îi provocaţi pe oamenii din jurul vostru. Dacă nu sunt de acord cu voi, nu înseamnă că sunt împotriva voastră.


Horoscop 13 martie 2016, Peşti:

Astăzi vedeţi imaginea de ansamblu şi vă daţi seama ce vreţi să faceţi mai departe în viaţă. Dacă vă concentraţi, veţi avea idei foarte creative şi veţi reuşi să îi impresionaţi pe oamenii din jurul vostru. Nu ezitaţi să faceţi ceva care vă relaxează. După o zi agitată, aveţi nevoie de ceva care să vă încarce bateriile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS