Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 15 martie 2016


Horoscop 15 martie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă concentraţi cât de mult puteţi asupra vieţii profesionale. În această perioadă aveţi ocazia să vă impresionaţi şefii cu abilităţile voastre de lideri. Dacă rezolvaţi un proiect important, se prea poate să fiţi promovaţi.


Horoscop 15 martie 2016, Taur:

Ziua de marţi poate începe destul de bine pentru voi; primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor, veste pe care o aşteptaţi de foarte mult timp. În a doua parte a zilei, trebuie să vă ajutaţi un coleg de echipă cu privire la o problemă mai complicată.


Horoscop 15 martie 2016, Gemeni:

Astăzi astrele vă pot scoate în cale numeroase oportunităţi profesionale destul de importante. Trebuie să aveţi mare grijă deoarece decizia pe care o luaţi vă va schimba radical viaţa; aveţi răbdare şi nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni. În schimb, contează foarte mult care este drumul pe care voi vreţi să mergeţi.


Horoscop 15 martie 2016, Rac:

O problemă destul de complicată reuşeşte să vă dea peste cap toate planurile făcute pentru următoarea perioadă. Important este să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de maturitate; în plus, schimbările care urmează vă vor scoate pe voi în câştig.


Horoscop 15 martie 2016, Leu:

Astăzi aveţi ocazia să primiţi o propunere de colaborare pentru un proiect amplu, cu şanse mari de reuşită. Nu trebuie să mai staţi pe gânduri, cu un astfel de moment vă întâlniţi o singură dată în viaţă. Sărbătoriţi succesul vostru alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 15 martie 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra întâlnirilor de afaceri. Şefii au nevoie de ajutorul vostru pentru a ieşi dintr-un proiect care aduce companiei doar pierderi. Dacă aveţi răbdare, reuşiţi să obţineţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 15 martie 2016, Balanţă:

Astăzi vă puteţi confrunta cu o problemă mai delicată pe plan personal; o decizie din trecut vă bântuie şi acum şi vă poate distruge relaţia pe care aţi construit-o cu partenerul de cuplu. Vă este teamă de ce urmează şi simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoană de încredere.


Horoscop 15 martie 2016, Scorpion:

Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi rămâneţi aşa întreaga zi; starea de spirit vă ajută să vedeţi şi o altă faţă a problemelor, astfel încât reuşiţi de fiecare dată să rezolvaţi aceste situaţii dificile fără prea multe bătăi de cap. Seara poate veni cu o surpriză minunată din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 15 martie 2016, Săgetător:

Vă doriţi foarte mult un proiect important şi pentru asta sunteţi dispuşi să faceţi orice; chiar şi aşa, încercaţi să aveţi răbdare, multe lucruri urmează să se schimbe în perioada următoare. Nu faceţi compromisuri care vă vor distruge relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 15 martie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii pot apărea câteva conflicte la locul de muncă şi asta doar din cauza unui coleg care nu a reuşit să îşi rezolve problemele. Şefii sunt dezamăgiţi de întreaga echipă; pentru a le recâştiga încrederea, trebuie să munciţi de zeci de ori mai mult.


Horoscop 15 martie 2016, Vărsător:

Astăzi încercaţi să vă ocupaţi de problemele personale; simţiţi nevoia să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru, în special dacă este vorba despre conflicte în familie. Aveţi multă răbdare şi chiar ajungeţi să faceţi compromisuri doar de dragul relaţiei speciale pe care o aveţi cu aceşti oameni dragi.


Horoscop 15 martie 2016, Peşti:

O întâlnire cu partenerii de afaceri vă poate da planurile peste cap; sunteţi nevoiţi să renunţaţi la proiectele voastre sau să le amânaţi pentru a vă ocupa de alte sarcini mult mai importante şi destul de urgente. Aveţi multă răbdare şi comunicaţi bine cu colegii de echipă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS