Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 martie 2016


Horoscop 12 martie 2016, Berbec:

Acţiunile voastre sunt influenţate sâmbătă de mintea voastră capricioasă. Aveţi grijă să nu apelaţi la mâncare pentru a evada din realitate. Aveţi tendinţa de a visa cu ochii deschişi, însă trebuie să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Confruntaţi problemele care vă dau bătăi de cap, este singurul mod în care puteţi scăpa de ele. Oricât de bine vă simţiţi să le ignoraţi, nu veţi rezolva nimic cu o astfel de atitudine.


Horoscop 12 martie 2016, Taur:

Astăzi vi se cere sfatul şi ajutorul în multe situaţii. Oamenii trag de voi să îi însoţiţi sau să le fiţi alături în momente importante. Atenţia voastră va fi atrasă de multe proiecte interesante şi nu ştiţi exact care este cel pe care ar trebui să îl alegeţi. Încercaţi să analizaţi avantajele şi dezavantajele fiecăruia şi alegeţi-l pe cel de pe urma căruia veţi avea cel mai mult de învăţat.


Horoscop 12 martie 2016, Gemeni:

Sâmbătă aveţi puterea de a crea în jurul vostru lumea pe care v-o doriţi. În prima parte a zilei aveţi capul în nori, dar reuşiţi să coborâţi cu picioarele pe pământ şi să vă ocupaţi de problemele urgente. Un prieten apropiat trece printr-o perioadă mai grea. Îl puteţi scoate în oraş şi să puneţi la cale o seară de distracţie cum numai voi ştiţi.


Horoscop 12 martie 2016, Rac:

Astăzi aveţi o dorinţă puternică de a transforma fanteziile în realitate. Sunteţi interesaţi şi de lumea spirituală şi vreţi să aflaţi cât mai multe lucruri pe acest subiect. Nu vă lăsaţi doborâţi de stările neplăcute ale oamenilor din jurul vostru şi încercaţi să le spuneţi tuturor că viaţa este frumoasă şi merită trăită. Încurajaţi-i pe ceilalţi să nu mai ia lucrurile în serios, fiţi creativi şi veţi ajuta pe toată lumea să se simtă bine.


Horoscop 12 martie 2016, Leu:

Astăzi va fi o zi intensă pentru voi şi veţi fi puşi să luaţi tot felul de decizii care vă vor pune în dificultate. Ceilalţi sunt mai încăpăţânaţi decât de obicei şi vă dau o stare tensionată. Nu uitaţi să vă relaxaţi şi să vă distraţi, indiferent de situaţie. Uneori, cel mai bun mod prin care puteţi rezolva o situaţie este să faceţi haz de necaz. Până la finalul zilei, atmosfera din jurul vostru se va mai linişti.


Horoscop 12 martie 2016, Fecioară:

Vă este greu să vedeţi partea practică a lucrurilor. Nu vă concentraţi foarte bine, dar nici nu este o idee bună să puneţi presiune pe voi ca să reveniţi la ritmul vostru obişnuit. Uneori aveţi zile bune, alteori sunteţi cu capul în nori, toată lumea trece prin asta, nu trebuie să vă simţiţi prost. Seara faceţi ceva care vă va ajuta să vă relaxaţi. Citiţi o carte, mergeţi la un film şi veţi vedea că vă veţi simţi mai bine.


Horoscop 12 martie 2016, Balanţă:

Astăzi este o zi bună să începeţi să vă puneţi planurile în practică. Aveţi grijă, însă, să nu vă pripiţi şi să luaţi lucrurile pe rând. Nu îi lăsaţi pe ceilalţi să vă spună ce să faceţi, pentru că voi ştiţi cel mai bine ce este bine pentru voi. Înainte să luaţi o decizie importantă în dragoste, asiguraţi-vă că aveţi toate datele. Este important să vă ascultaţi intuiţia.


Horoscop 12 martie 2016, Scorpion:

Aventura este cuvântul cheie al zilei de 12 martie, aşa că alegeţi o ţinută confortabilă şi bucuraţi-vă de ce vi se întâmplă. Păstraţi-vă diplomaţia în relaţiile cu ceilalţi. Când vă simţiţi copleşiţi de realitate, aveţi voie să visaţi cu ochii deschişi. Este important să ştiţi când să luaţi o pauză, toată lumea are nevoie de odihnă. Oamenii din jurul vostru sunt foarte încăpăţânaţi, nu veţi ajunge nicăieri dacă veţi încerca să îi convingeţi că nu au dreptate.


Horoscop 12 martie 2016, Săgetător:

Aveţi impresia că toată lumea obţine ce vrea, numai voi nu. Atitudinea de victimă nu vi se potriveşte şi nu vă va aduce niciun beneficiu. Nu intraţi în discuţii în contradictoriu cu oamenii din jurul vostru, pentru că este un mod inutil de a vă consuma energia. Încercaţi să vă concentraţi pe lucrurile pozitive şi vă va fi mai uşor să rezolvaţi orice sarcină.


Horoscop 12 martie 2016, Capricorn:

Astăzi este una dintre acele ocazii în care s-ar putea să vă simţiţi vinovaţi că nu aţi spus adevărul mai devreme. O situaţie care părea inofensivă s-ar putea să se complice şi să vă pună în situaţii dificile. Păstraţi-vă calmul şi concentraţi-vă pe fapte concrete, atunci când încercaţi să îi convingeţi pe alţii de ceva. Pot apărea conflicte la locul de muncă, dar dacă daţi dovadă de diplomaţie, veţi reuşi să le rezolvaţi.


Horoscop 12 martie 2016, Vărsător:

Aveţi foarte multă energie, aşa că faceţi-vă un plan pentru ziua de 12/03/2016, pentru că puteţi rezolva foarte multe lucruri. Aveţi grijă, însă, să nu trageţi de voi, iar când simţiţi că nu mai puteţi, să luaţi o pauză. Ţineţi cont că fiecare situaţie are două feţe, aşa că nu luaţi nicio decizie, până nu le vedeţi pe ambele. Un coleg de muncă s-ar putea să încerce să vă inducă în eroare, nu plecaţi urechea la ce se discută în jurul vostru.


Horoscop 12 martie 2016, Peşti:

Planificaţi-vă cu grijă paşii pe care trebuie să îi faceţi astăzi şi aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru. Dacă lucraţi cu alţii, asiguraţi-vă că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, înainte să luaţi o decizie sau să treceţi mai departe. Nu mai pierdeţi timpul concentrându-vă pe probleme din trecut. Viitorul este tot ce contează în acest moment.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS