Horoscop Urania săptămânal: 14-20 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 14-20 martie 2016


Horoscop 14-20 martie 2016, Berbec:

În jurul zilei de 15, s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă fizică. Este posibil ca nivelul vostru de energie să fie sub cel normal, motiv pentru care să nu daţi randamentul cel mai bun sau chiar să nu vă puteți ține de programul pe care vi l-aţi făcut. Propuneţi-vă să recuperaţi în altă zi și nu vă suprasolicitaţi. Acordaţi-vă o pauză dacă organismul vostru o cere.


Horoscop 14-20 martie 2016, Taur:

În ziua/lele de 16 și/sau 17, v-aţi putea enerva foarte repede dacă cineva vă atinge la coarda sensibilă printr-o vorbă spusă la supărare sau care lasă loc de interpretări. Cel mai probabil, problema constă în faptul că aţi adunat multe suferinţe și frustrări, iar acesta nu este decât un pretext să refulaţi. V-ar prinde bine niște exerciții de gestionare a furiei pentru a evita astfel de episoade.


Horoscop 14-20 martie 2016, Gemeni:

Astrele par să nu vă pună probleme medicale săptămâna aceasta, abținându-se să vă rezerve surprize, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, pe acest plan cu excepția zilelor de 14 și 15 când Luna se află în semnul nașterii voastre, semn cum că aţi putea da dovadă de o dispoziție fluctuantă. Încercaţi să vă găsiţi echilibrul și îi veţi face față cu brio acestei pase.


Horoscop 14-20 martie 2016, Rac:

Zilele de 14 și 15 se află sub cod roșu de energie scăzută și lipsă de productivitate. Este posibil ca faptul că nu veţi fi în apele voastre să se datoreze gândurilor destul de sumbre pe care le alungaţi cu greu din minte și care ajung să îşi pună amprenta pe starea voastră de sănătate. Nu aveţi nevoie decât de un gram de energie pozitivă pentru a vă repune pe picioare, atât la propriu, cât și la figurat.


Horoscop 14-20 martie 2016, Leu:

În zilele de 16 și 17, păreţi să nu fiţi în apele voastre. V-ar putea răni cele mai mărunte lucruri, motiv pentru care vă judecaţi pentru faptul că ceva anume din comportamentul vostru a determinat apariția lor. Dacă persistaţi în această stare, organismul vostru va răspunde numaidecât la ea, generându-vă un disconfort generalizat. Este în interesul vostru să evitați un astfel de scenariu.


Horoscop 14-20 martie 2016, Fecioară:

Cea mai mare parte a weekend-ului, mai exact zilele de 18 și 19, s-ar putea să nu vă prindă în toane bune. Motivul pare să nu îl constituie o problemă de natură medicală, ci faptul că nu vă aflaţi în cea mai bună stare mentală. Ține numai de voi să vă schimbaţi gândurile și să vă recăpătaţi echilibrul emoțional. Faceţi un efort și veţi reveni pe făgașul normal.


Horoscop 14-20 martie 2016, Balanţă:

În zilele de 14 și 15 veţi avea probleme de sănătate. Pare că sănătatea voastră șchiopătează puţin, iar nici cu moralul nu staţi prea bine. O schimbare a stilului de viață și alimentație v-ar prinde bine, mai ales dacă nu aţi acordat prea multă atenție acestui aspect. Faceţi schimbări mici, pas cu pas, astfel încât să nu se pună problema revenirii la vechile obiceiuri.


Horoscop 14-20 martie 2016, Scorpion:

Dacă se întâmplă să necesitați un consult medical în zilele de 16 şi 17, asiguraţi-vă că îi furnizaţi doctorului toate informațiile de care are nevoie pentru a vă pune diagnosticul corect. Urmaţi-i cu strictețe sfaturile căci altfel riscaţi ca tratamentul să nu dea rezultatele scontate. Până la un punct depinde de medic, dar apoi ține numai de voi să faceţi în așa fel încât să vă vindecaţi.


Horoscop 14-20 martie 2016, Săgetător:

Iată o săptămână în care nu veţi avea probleme mari de sănătate. Reţineţi totuși că Saturn se află pentru o perioadă destul de îndelungată în zodia nașterii voastre, fapt pentru care nivelul vostru de energie și forma voastră mentală ar putea avea de suferit. Este în avantajul vostru să duceţi un stil de viață cât mai echilibrat pentru a nu dezvolta probleme care se pot întinde pe o perioadă mai lungă.


Horoscop 14-20 martie 2016, Capricorn:

Zilele de 14 şi 15 ar putea ridica unele probleme de sănătate. Nu vă propuneţi să faceţi lucruri care presupun multă dibăcie sau care v-ar putea predispune la accidente din pricina faptului că vă lipsește îndemânarea. Pentru că stresul experimentat în ziua/lele de 14 și/sau 15 ar putea fi destul de mare, niște exerciții de gestionare nu v-ar prinde rău deloc.


Horoscop 14-20 martie 2016, Vărsător:

Ziua/lele de 16 și/sau 17 par să nu fie cea/ele mai fastă/e privind sănătatea, deci căutaţi să vă limitaţi la activități care vă conferă un oarecare grad de siguranță. Durerile digestive sau o stare de spirit mai proastă și-ar putea face apariția, dar doar dacă nu le combateți voi cu o atitudine pozitivă care să le reducă intensitatea. Medicamentele și tratamentele naturiste dau mai bine rezultate astfel.


Horoscop 14-20 martie 2016, Peşti:

Zilele de 18 și 19 pot să nu vă găsească în cea mai bună formă fizică, iar tocmai din acest motiv vă recomand să nu vă propuneţi activități care să vă extenueze și mai tare. Este adevărat că aţi putea fi tentaţi să profitați la maximum de timpul liber încercând să faceţi tot felul de lucruri, dar indicat ar fi să încetiniţi ritmul dacă nu vreţi ca ziua de 21 martie să vă prindă obosiţi.


Horoscop martie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS