Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 aprilie 2016


Horoscop 1 aprilie 2016, Berbec:

Activităţile de vineri sunt destul de stresante, însă reuşiţi să vă ocupaţi de ele fără nicio problemă. Starea de optimism vă ajută să rămâneţi pe drumul vostru şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Ultima parte a zilei este favorabilă pentru exprimarea sentimentelor.


Horoscop 1 aprilie 2016, Taur:

Sunteţi foarte diplomaţi în discuţiile pe care le aveţi cu şefii şi partenerii de afaceri; reuşiţi să le spuneţi fix ce vor să audă, însă faceţi aşa cum credeţi voi că este mai bine. Spre seară, vă concentraţi asupra unui proiect personal pe care vreţi să îl dezvoltaţi.


Horoscop 1 aprilie 2016, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi câteva alegeri nu tocmai plăcute, însă foarte importante pentru viitorul vostru profesional. Deşi partenerul de cuplu joacă un rol important în viaţa voastră, pentru o perioadă de timp sunteţi nevoiţi să vă concentraţi toată atenţia asupra carierei şi proiectelor de care vă ocupaţi.


Horoscop 1 aprilie 2016, Rac:

Sunteţi foarte concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi; în sfârşit consideraţi că aţi ajuns pe drumul pe care vi-l doreaţi, iar acum nu faceţi altceva decât să demonstraţi tuturor care v-au ajutat că sunteţi persoanele potrivite pentru aceste sarcini. Spre seară puteţi primi un sfat neaşteptat de la cineva necunoscut.


Horoscop 1 aprilie 2016, Leu:

Întreaga zi pare să fie una foarte obositoare pentru voi; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi puţin timp la dispoziţie. Din fericire, reuşiţi să găsiţi o modalitate eficientă pentru a termina totul înainte de lăsarea serii. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 1 aprilie 2016, Fecioară:

Lucrurile nu stau tocmai bine între voi şi persoanele apropiate, în special rudele de vârstă înaintată. Oricât de mult aţi încerca să rămâneţi calmi, vă este tot mai dificil să treceţi cu vederea anumite aspecte pe care voi le consideraţi deranjante; din fericire, partenerul de cuplu vă ajută să mergeţi mai departe.


Horoscop 1 aprilie 2016, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi o călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de un proiect foarte important; din cauza mediului formal în care vă aflaţi vă puteţi simţi singuri şi nostalgici. Chiar şi aşa, daţi dovadă de profesionalism şi vă concentraţi întreaga atenţie asupra sarcinilor primite din partea şefilor.


Horoscop 1 aprilie 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale fără nicio problemă; sunteţi foarte atenţi la detalii şi acest lucru chiar face diferenţa în cariera voastră. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o problemă destul de dificilă.


Horoscop 1 aprilie 2016, Săgetător:

Sentimentul de a fi aproape de oamenii dragi este unul destul de puternic astăzi, în special în a doua parte a zilei când vă confruntaţi cu mici probleme emoţionale. Sfaturile pe care le primiţi vă ajută să rezolvaţi ce vă propuneţi. Spre seară aveţi ocazia să vă liniştiţi şi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 1 aprilie 2016, Capricorn:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este necesar să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscuri şi chiar să faceţi anumite compromisuri. Încercaţi să fiţi cu un pas înaintea competitorilor voştri. A doua parte a zilei este o perioadă foarte bună pentru a face planurile necesare pentru zilele următoare.


Horoscop 1 aprilie 2016, Vărsător:

Din cauza unei investiţii destul de importante făcute în urmă cu puţin timp, este posibil ca astăzi să vă confruntaţi cu mici probleme financiare. Rămâneţi optimişti şi faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă care să rezolve această situaţie. Seara vine cu o veste frumoasă pe plan personal.


Horoscop 1 aprilie 2016, Peşti:

În cazul în care există o anumită tensiune între voi şi colegii de muncă sau şefi, încercaţi să vă asiguraţi că diferenţele în preferinţele şi opiniile voastre să nu se accentueze. În caz contrar, puteţi săpa rapid un abis destul de adânc între voi şi oamenii care vă pot ajuta foarte mult pe viitor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS