Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 aprilie 2016


Horoscop 2 aprilie 2016, Berbec:

Cineva din cercul vostru de prieteni s-ar putea să vă spună că are sentimente romantice pentru voi. La început, această situaţie vă va face să vă simţiţi inconfortabili, pentru că nu v-aţi gândit niciodată în acest fel la persoana respectivă. Nu acţionaţi impulsiv!


Horoscop 2 aprilie 2016, Taur:

O persoană din trecut s-ar putea să revină în viaţa voastră. În aceste condiţii, nu este de mirare că vă veţi simţi singuri şi melancolici astăzi. Aşteptaţi-vă să vi se facă declaraţii de dragoste, dar nu este indicat să le răspundeţi, dacă nu simţiţi acelaşi lucru.


Horoscop 2 aprilie 2016, Gemeni:

De ceva vreme vă gândiţi să vă sporiţi veniturile şi începeţi să vedeţi că lucrurile se îndreaptă spre ce vă doriţi. Mai aveţi, însă, foarte multe de făcut, înainte ca lucrurile să iasă chiar cum vă doriţi. Încercaţi să nu vă lăsaţi afectaţi de lucrurile care nu merg în viaţa voastră, pentru că vă veţi deprima degeaba.


Horoscop 2 aprilie 2016, Rac:

Vă aşteaptă o zi haotică, mai ales din cauza colegilor voştri, care au lăsat proiecte importante pe ultima sută de metri. Va trebui să faceţi totul deodată, dar dacă vă păstraţi calmul, veţi reuşi. În plus, este un moment bun să le arătaţi superiorilor cât sunteţi de valoroşi.


Horoscop 2 aprilie 2016, Leu:

Dacă v-aţi făcut planuri să călătoriţi, s-ar putea să fiţi nevoiţi să le amânaţi. Ţineţi cont, însă, ca orice întârziere este doar o întârziere, nu înseamnă că nu veţi mai ajunge acolo unde v-aţi propus. Gândiţi-vă că aveţi mai mult timp să vă pregătiţi. Este important să vedeţi partea plină a paharului în orice situaţie.


Horoscop 2 aprilie 2016, Fecioară:

O persoană dragă vă propune să vă întâlniţi şi să discutaţi despre lucruri importante pentru voi. Oricât de bine ar suna ce vă propune, nu toate promisiunile pot fi realizate. Este bine să vă păstraţi calmul în orice situaţie şi să analizaţi lucrurile cu mult calm.


Horoscop 2 aprilie 2016, Balanţă:

Vă aşteptaţi să primiţi vizita unui prieten/ă apropiat/ă sau a unui/ei potenţial/e iubit/e? Nu intraţi în panică dacă acesta/asta nu ajunge la ora la care v-a spus. Nu înseamnă că nu mai vine, ci pur şi simplu că s-ar putea să aibă altceva de făcut care nu mai poate fi amânat. Aveţi răbdare, pentru că în cele din urmă, lucrurile vor fi aşa cum vă doriţi.


Horoscop 2 aprilie 2016, Scorpion:

Un prieten sau chiar persoana iubită s-ar putea să vă dea un telefon emoţionant. Persoana respectivă are multe griji şi sunt şanse să pună totul pe umerii voştri, dacă o lăsaţi. Ţineţi cont că uneori puteţi spune şi nu. Dacă v-aţi făcut planuri, nu vor decurge potrivit aşteptărilor.


Horoscop 2 aprilie 2016, Săgetător:

Sunteţi îngrijoraţi din cauza situaţiei voastre financiare, dar nu aveţi motive pentru asta. Poate trebuie să faceţi unele sacrificii, dar nu este nimic grav şi nu va trebui să vă lipsiţi de lucruri de care aveţi foarte multă nevoie. Încercaţi să nu vă mai gândiţi la problemele voastre şi să faceţi ceva ce vă relaxează.


Horoscop 2 aprilie 2016, Capricorn:

Sunteţi preocupaţi de problemele sentimentale, dar nu înseamnă că aveţi voie să vă neglijaţi cariera. Dacă persoana iubită nu reacţionează mereu aşa cum vă doriţi, nu înseamnă că nu vă iubeşte. Nu vă mai faceţi atâtea griji şi scenarii şi încercaţi să vă concentraţi pe fapte.


Horoscop 2 aprilie 2016, Vărsător:

Nu este indicat să idealizaţi relaţia voastră, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgiţi. Fiţi precauţi şi nu faceţi declaraţii, dacă nu simţiţi asta. Dacă vă simţiţi mai melancolici decât de obicei, scrieţi o poezie sau pictaţi. Încercaţi să vă concentraţi pe lucruri care nu vă afectează şi nu vă leagă de o altă persoană.


Horoscop 2 aprilie 2016, Peşti:

Sunteţi foarte preocupaţi din cauza banilor, iar asta vă face să nu daţi curs invitaţiilor pe care le fac prietenii voştri. Nu este indicat să faceţi cheltuieli inutile, dar nu înseamnă că trebuie să vă abţineţi de la lucruri esenţiale. În plus, o ieşire cu prietenii s-ar putea să vă relaxeze şi să vă ajute să găsiţi soluţii ca să vă măriţi veniturile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS