Horoscop Urania săptămânal: 4-10 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 4-10 aprilie 2016


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 7 aprilie se desăvârșește tocmai în zodia nașterii voastre, semn cum că fie sunteţi plini de energie săptămâna aceasta sau cel puțin la mijlocul ei, fie vă simţiţi obosiţi și nehotărâţi încotro să vă direcţionaţi resursele. Luaţi lucrurile uşor-uşor, relaxaţi-vă și nu vă suprasolicitaţi. Încercaţi să nu faceţi abuz de nimic, dar mai ales de voi înşivă, deci căutaţi să fiţi moderaţi.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Taur:

Luna Nouă din ziua de 7 se formează în casa subconștientului vostru, motiv pentru care șansele sunt mai mari săptămâna aceasta decât de obicei să vă enervaţi foarte tare. Atâta timp cât nu acumulaţi energie negativă, nu riscaţi să izbucniţi într-un moment inoportun sau să deterioraţi relațiile cu apropiaţii din cauza unor vorbe spuse la supărare pe care veţi ajunge să le regretați la un moment dat mai târziu.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Gemeni:

Luna traversează din data de 8 până în data de 9 casa subconștientului vostru, ceea ce v-ar putea face mai îndărătnici decât de obicei, atitudine care ar putea lucra, cel puțin în anumite cazuri, în defavoarea voastră. Folosiţi-vă de această ocazie pentru a repera acele tipare de gândire și manifestare proprii care nu se încadrează în viziunea majorității și a voastră personală că sunteţi nişte oameni flexibili.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Rac:

În data de 10 aprilie, Luna pătrunde în casa subconștientului din horoscopul vostru general, surescitându-vă mental și creându-vă predispoziția de a învesti prea mult timp și energie în vehicularea a tot felul de scenarii rupte de realitate. În loc să vă pierdeţi vremea astfel, mai bine vă gândiţi cum anume aţi putea să faceţi să vă găsiţi echilibrul și pacea interioară.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Leu:

Luna Nouă din data de 7 aprilie se formează în casa filozofiei voastre de viață, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta se deschide un capitol în viața voastră în care se dorește să puneţi mai mult preț pe originalitate, curaj și inițiativă. Noutatea și spontaneitatea nu numai că pot schimba peisajul actual al vieții voastre, dar vă și conferă un suflu proaspăt de care poate aveaţi nevoie perioada aceasta.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 7 se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând schimbări de substanță în viața voastră săptămâna aceasta care pe lângă că deschid un nou capitol în viața voastră, mai au și un impact emoțional destul de puternic. Orice s-ar întâmpla, reţineţi că această lunație încearcă să vă facă să înţelegeţi că schimbarea nu ar trebui să vă sperie prea mult.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Balanţă:

În zilele de 4 şi 5 aprilie, Luna traversează casa sănătății voastre fizice, fapt ce denotă că ar putea fi nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât de obicei să vă menţineţi cotele de energie la un nivel ridicat. Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi în largul vostru, consultaţi un medic și nu vă bazaţi pe sfaturile apropiaților, chiar dacă sunt bine intenționați. Doar un specialist vă poate ajuta așa cum se cuvine.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din 7 aprilie se perfectează tocmai în casa sănătății voastre fizice, semn cum că s-ar dori ca săptămâna aceasta, mai ales la mijlocul ei, să evitați activitățile care vă predispun la accidente casnice sau de orice altă natură. Nu v-ar prinde rău să fiţi mai activi, mai ales dacă munca voastră este una sedentară, care nu vă solicită prea mult din punct de vedere fizic. Luaţi-o pas cu pas și va fi bine.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Săgetător:

În zilele de 8 şi 9 aprilie, Luna se mișcă prin casa sănătății voastre fizice, predispunându-vă la lene și lâncezeală. Nu este nimic rău în a vă răsfăța din când în când cu o masă copioasă sau cu o zi în care să nu faceţi altceva decât să vă odihniţi, dar dacă acest lucru a devenit o obișnuință, s-ar putea să percepeţi efectele negative ale acestei atitudini zilele acestea. Aveţi mai multă grijă de voi.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 7 aprilie se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu cum că a venit momentul să vă eliberaţi de ultima fărâmă de agresivitate pe care aţi înmagazinat-o în urma unor evenimente neplăcute din copilărie sau din relația cu rudele de origine. Impuneţi anumite bariere sănătoase și înţelegeţi că nu rezolvaţi nimic dacă păstraţi resentimente.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Vărsător:

De obicei sunteţi nişte persoane cu viziuni destul de moderne, dar se întâmplă din când în când să aveţi păreri care, cel puțin pentru moment, vă vine greu să le schimbaţi ori să le puneţi la îndoială. Cu o astfel de situație v-aţi putea întâlni cândva în jurul sau în cursul zilei de 6 aprilie. Nu vă simţiţi atacaţi și nu vă judecaţi prea aspru dacă cineva vă reproșează că sunteţi de modă veche. Poate voia să vă transmită să fiţi mai flexibili.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Peşti:

Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre în zilele de 4 și 5 aprilie, motiv pentru care v-ar putea paște stări de spirit schimbătoare care v-ar putea deruta atât pe voi, cât și pe cei din jurul vostru. Încercaţi să găsiţi ceva stabil de care să vă agăţaţi. Nu este indicat să fie o persoană sau o situație, ci căutaţi ca acel ceva să țină de voi.


Horoscop aprilie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS