Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 februarie 2016


Horoscop 7 februarie 2016, Berbec:

Duminică pot apărea schimbări semnificative în viaţa profesională şi socială. Veţi fi foarte apreciaţi de cei din jur pentru stilul vostru şi modul în care faceţi faţă problemelor care apar. Seara s-ar putea să mergeţi la o petrecere cu prietenii. Nu exageraţi cu mâncarea, pentru că sunteţi predispuşi la probleme de digestie. Aveţi grijă să nu vă neglijaţi viaţa sentimentală.


Horoscop 7 februarie 2016, Taur:

Un prieten/ă va avea nevoie de sfatul vostru în carieră sau în viaţa personală. Nu ezitaţi să îl oferiţi, pentru că se va dovedi benefic şi pentru voi. Indiferent de ce auziţi, este bine să evitaţi speculaţiile. După o zi destul de agitată, aşteptaţi-vă la o seară romantică în compania partenerului de cuplu. Dacă sunteţi singuri, relaxaţi-vă la un film bun sau ieşiţi la restaurantul vostru preferat.


Horoscop 7 februarie 2016, Gemeni:

Astăzi vă aşteaptă o zi bună. Veţi fi apreciaţi atât în compania cunoştinţelor, cât şi în a familiei. Folosiţi-vă farmecul pentru a încheia o înţelegere care să vă aducă unele avantaje profesionale. Pentru a evita situaţiile tensionate, evitaţi să vă critice persoanele în vârstă din familie. Poate aveţi impresia că le ştiţi pe toate, dar uneori lucrurile nu sunt cum par şi s-ar putea să vorbiţi în necunoştinţă de cauză.


Horoscop 7 februarie 2016, Rac:

Dacă v-aţi propus să vă deschideţi o afacere, aşteptaţi-vă să daţi de obstacole. Nu vă pierdeţi răbdarea, nimeni nu a făcut lucruri importante peste noapte. Seara, pregătiţi-vă pentru o excursie scurtă în afara oraşului, care vă va umple de energie. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Veţi avea multe idei realiste şi creative, dar aveţi grijă să nu le uitaţi până când le puneţi în practică.


Horoscop 7 februarie 2016, Leu:

Dimineaţa s-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi câteva călătorii scurte în scop personal. Este posibil să aveţi parte de unele dificultăţi din cauza documentelor. Nu este o zi bună să începeţi activităţi noi sau să negociaţi probleme importante. Sunt ceva riscuri şi să pierdeţi bani, aşa că mare grijă la tot ce faceţi. Nu aduceţi în discuţie subiecte delicate, pentru că nu vă concentraţi foarte bine şi s-ar putea să spuneţi lucruri pe care să le regretaţi.


Horoscop 7 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi sunt şanse să aveţi parte de surprize până la prânz. Nu este indicat să vă faceţi planuri, pentru că s-ar putea să vă fie date peste cap. Rudele voastre vor apela la voi pentru rezolvarea unor probleme, încercaţi să îi ajutaţi. Este o perioadă bună să vă ocupaţi de problemele materiale. În relaţiile personale, bazaţi-vă pe intuiţie, pentru că astăzi funcţionează la capacitate maximă.


Horoscop 7 februarie 2016, Balanţă:

Ziua de astăzi nu va fi cea mai uşoară. S-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală şi să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie importantă în acest plan. Este un moment bun să învăţaţi lucruri noi şi să puneţi teoria în practică. Eforturile voastre în carieră încep să fie apreciate şi sunt şanse chiar să primiţi o sumă de bani care vă va suplimenta serios veniturile. Evitaţi speculaţiile, pentru că intuiţia voastră nu este în cea mai bună formă astăzi.


Horoscop 7 februarie 2016, Scorpion:

Dimineaţa nu aveţi o stare bună de spirit şi nu aveţi chef să vorbiţi cu nimeni. Evitaţi certurile sau discuţiile cu cei dragi, pentru că nu veţi ajunge la nicio înţelegere. Veţi fi tentaţi să obţineţi beneficii de pe urma unor situaţii în care nu aţi avut nicio implicare. Nu veţi obţine rezultate bune, aşa că încercaţi să nu faceţi asta. Există şi riscul de a avea probleme cu legea, aşa că nu vă aventuraţi în situaţii care pot degenera. Dacă ziua trece fără probleme, petreceţi-vă seara cu un prieten. Vă va relaxa.


Horoscop 7 februarie 2016, Săgetător:

Nu este o zi bună să aveţi pretenţii mari la locul de muncă. Chiar dacă simţiţi că meritaţi o mărire de salariu, abţineţi-vă până când puteţi discuta faţă în faţă cu şeful vostru şi nu o faceţi printr-un e-mail. Tensiunile din familie vă vor stresa, însă ar trebui să nu vă bateţi capul cu astfel de probleme. Nu prea puteţi să vă concentraţi, aşa că vă recomand să nu luaţi decizii importante. O seară liniştită acasă vă va ajuta să vă calmaţi. Luni veţi reveni la starea voastră normală.


Horoscop 7 februarie 2016, Capricorn:

Astăzi nu ar trebui să vă implicaţi în nicio activitate care are legătură cu munca. Este o zi pe care ar trebui să o dedicaţi relaxării. Ieşiţi cu prietenii, uitaţi-vă la filme, mergeţi la cumpărături şi faceţi toate acestea fără să vă simţiţi vinovaţi. Nu sunteţi foarte practici, aşa că evitaţi să investiţi în lucruri scumpe. Seara s-ar putea să fie marcată de un eveniment neaşteptat, aşa că nu vă faceţi planuri. Sunt mari şanse să fie o surpriză plăcută.


Horoscop 7 februarie 2016, Vărsător:

Rămâneţi calmi şi evitaţi să intraţi în discuţii în contradictoriu cu cei dragi. Este un moment favorabil pentru viaţa voastră sentimentală. Dacă sunteţi într-o relaţie, vă veţi apropia de partenerul vostru, iar dacă sunteţi singuri, sunt mari şanse să cunoaşteţi o persoană specială. Nu neglijaţi odihna. Chiar dacă acum simţiţi că sunteţi în putere, s-ar putea să cedaţi dacă nu ascultaţi de nevoile organismului.


Horoscop 7 februarie 2016, Peşti:

Sunteţi într-o formă de zile mari şi vreţi să profitaţi de asta. O călătorie vă va ajuta să vă rezolvaţi o problemă sentimentală. Veţi obţine rezultate importante la muncă, iar sănătatea voastră este foarte bună. S-ar putea să primiţi o ofertă de job part-time. Nu o acceptaţi decât dacă sunteţi siguri că aveţi timp să vă rezolvaţi toate atribuţiile. Este important să vă rămână timp şi pentru voi, pentru că altfel veţi ceda la un moment dat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS