Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 6 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 6 februarie 2016


Horoscop 6 februarie 2016, Berbec:

Astăzi nu aveţi starea necesară să vă întâlniţi cu prietenii sau să faceţi activităţi care presupun efort fizic. Aveţi nevoie de odihnă, aşa că daţi curs acestei nevoi, însă aveţi grijă să nu vă izolaţi. Vă veţi simţi mai bine în compania colegilor şi a oamenilor dragi.


Horoscop 6 februarie 2016, Taur:

Ultima perioadă a fost una mai aglomerată pentru voi, însă trebuie să ştiţi că voi sunteţi singurii care pot face o schimbare pozitivă în viaţa voastră. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi să vedeţi şi partea frumoasă a lucrurilor. Partenerul de cuplu vă susţine necondiţionat şi vă ajută să mergeţi mai departe.


Horoscop 6 februarie 2016, Gemeni:

Astăzi vă este uşor să ştiţi ce gândiţi; acesta este un moment foarte bun pentru a face schimbări în cazul în care este necesar. Pe plan personal, vă este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet şi chiar ajungeţi să rezolvaţi anumite probleme din trecut de care până acum vă era teamă.


Horoscop 6 februarie 2016, Rac:

Dimineaţa nu aveţi foarte multă energie, iar prietenii voştri încearcă să vă ajute şi să vă scoată din această stare. Nu sunteţi în apele voastre din cauza oboselii sau a problemelor financiare care v-au stresat în ultima vreme. În loc să vă lăsaţi copleşiţi de situaţie, mai bine căutaţi soluţii.


Horoscop 6 februarie 2016, Leu:

Aceasta este o zi minunată pentru a interacţiona cu prietenii şi membrii familiei; vă bucuraţi de comunicarea sinceră cu oamenii dragi, lucru care vă face să apreciaţi şi mai mult aceste momente destul de rare. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment special realizat de o persoană din trecut.


Horoscop 6 februarie 2016, Fecioară:

Astrele vă oferă posibilitatea de a face toate schimbările pe care voi le consideraţi necesare pentru ca evoluţia voastră să fie una frumoasă în continuare. Vă gândiţi serios să vă ocupaţi de un proiect educaţional, care vă va aduce beneficii neaşteptate într-un timp foarte scurt de la lansarea acestuia.


Horoscop 6 februarie 2016, Balanţă:

Astăzi veţi avea foarte multe probleme de rezolvat, dar sunteţi plini de energie şi le veţi face faţă tuturor. Pot apărea unele probleme financiare, dar nu vă stresaţi din cauza lor, pentru că le veţi rezolva. Important este să nu faceţi cumpărături de care nu aveţi nevoie.


Horoscop 6 februarie 2016, Scorpion:

Este momentul să vă mai relaxaţi la muncă şi să acordaţi mai multă atenţie oamenilor dragi. Amânaţi proiectele de afaceri sau activităţile profesionale care au nevoie de mult timp şi implicaţi-vă mai mult în viaţa voastră personală. Sunteţi predispuşi să pierdeţi bani, aşa că fiţi cumpătaţi.


Horoscop 6 februarie 2016, Săgetător:

Relaţiile sentimentale sunt favorizate astăzi şi sunt mari şanse să petreceţi o noapte romantică. Veţi fi nevoiţi să vă confruntaţi cu probleme pe care le-aţi ignorat în ultima vreme. Nu vă lăsaţi copleşiţi de situaţie. Gândiţi pozitiv, iar dacă aveţi nevoie de ajutor, cereţi-l unui prieten.


Horoscop 6 februarie 2016, Capricorn:

Conjunctura astrală de astăzi vă permite să fiţi îndrăzneţi şi să vă asumaţi riscuri la care până acum nici măcar nu vă gândeaţi. Acesta este un moment minunat pentru a începe un proiect sau chiar de a începe propria afacere. Aveţi încredere în voi, puteţi mult mai mult decât credeţi; important este să ştiţi cum să vă canalizaţi energia.


Horoscop 6 februarie 2016, Vărsător:

Sunteţi într-o formă intelectuală de zile mari şi veţi avea foarte multe idei bune. Veţi obţine succesul în activităţi domestice. La muncă, faceţi-vă o listă cu priorităţi, pentru a fi eficienţi. Nu ignoraţi părerea celor dragi, pentru că s-ar putea să vă ajute mai mult decât credeţi.


Horoscop 6 februarie 2016, Peşti:

Prima parte a zilei de sâmbătă pare să fie dedicată vieţii profesionale; după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Pe plan personal pot exista câteva schimbări pe care decideţi să le faceţi cât mai repede cu putinţă; din fericire, persoana iubită are încredere în voi şi vă oferă ajutorul necesar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS