Horoscop Urania zilnic: luni, 8 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 8 februarie 2016


Horoscop 8 februarie 2016, Berbec:

S-ar putea să aveţi unele probleme cu persoanele care reprezintă o autoritate pentru voi. Unul dintre părinţii voştri sau poate şeful este foarte strict şi aveţi impresia că încearcă să vă controleze. Indiferent de persoana care vă dă bătăi de cap, simţiţi că libertatea voastră este serios ameninţată. Nu trebuie să suportaţi o astfel de atitudine, însă nici o reacţie impulsivă nu este un răspuns bun. Uneori trebuie să faceţi lucruri care nu vă plac.


Horoscop 8 februarie 2016, Taur:

Nu vă lăsaţi prinşi într-o luptă de orgolii. Chiar dacă sunteţi dispuşi să luptaţi pentru ceva ce vă doriţi, la fel sunt şi oamenii din jurul vostru. Ideal este să ajungeţi la un compromis, decât să intraţi în lupte care nu vor duce nicăieri. Uneori trebuie să fiţi persoana mai mare şi mai matură. În plus, o discuţie sinceră s-ar putea să dea rezultate mai repede decât v-aţi aştepta. Faceţi un efort şi încercaţi să îi înţelegeţi şi pe cei din jurul vostru.


Horoscop 8 februarie 2016, Gemeni:

Astăzi încercaţi să fiţi organizaţi în tot ce faceţi şi să nu vă amânaţi proiectele şi sarcinile de la birou. Mintea voastră funcţionează foarte bine şi vă ajută să vedeţi lucrurile foarte clar. Încercaţi să nu vă lăsaţi cuprinşi de emoţii, pentru că veţi fi mai determinaţi în ceea ce faceţi. Sunteţi deschişi la experimente bazate pe propriile voastre observaţii, dar s-ar putea ca şi cei din jurul vostru să aibă idei bune.


Horoscop 8 februarie 2016, Rac:

Schimbarea, chiar şi cea în bine, vă umple de tensiune. Vă place rutina şi preferaţi să urmaţi un sistem pe care îl cunoaşteţi, decât unul îmbunătăţit. Astăzi va trebui, însă, să respectaţi reguli noi şi să acceptaţi idei care nu vă sunt tocmai familiare. În loc să le respingeţi din prima, încercaţi să le daţi o şansă. Singurul pas spre evoluţie este acceptarea noului.


Horoscop 8 februarie 2016, Leu:

Astăzi voi faceţi regulile, atât la birou, cât şi acasă. Aveţi foarte multă încredere în voi şi reuşiţi să atrageţi atenţia şi sprijinul celorlalţi, dacă veţi avea nevoie de el. Vă veţi descurca însă şi singuri, aşa că nu cereţi ajutor decât dacă chiar aveţi nevoie. Reuşiţi să vă concentraţi foarte bine şi desluşiţi probleme destul de dificile. Felul în care vedeţi lucrurile îi ajută şi pe ceilalţi să treacă peste momente grele, aşa că nu ezitaţi să oferiţi sfaturi, dacă vi se cer.


Horoscop 8 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi aveţi un chef de muncă extraordinar. Orice proiect de la muncă vă va îmbunătăţi reputaţia şi vă va ajuta să vă apropiaţi de succes, iar energia voastră este foarte pozitivă. Faceţi tot ce vă stă în putere să daţi ce aveţi mai bun în voi, iar asta este de apreciat. Dacă speraţi să vă impresionaţi şeful, continuaţi cu această atitudine.


Horoscop 8 februarie 2016, Balanţă:

Nu gândiţi convenţional astăzi. Interesul vostru pentru lucruri ieşite din comun îi va inspira pe cei din jurul vostru şi îi va face să îşi dorească să îşi depăşească limitele. Sunteţi fermecători şi reuşiţi să atrageţi atenţia tuturor. Vă veţi distra cu prezentarea unor idei ieşite din comun de dragul celorlalţi. Chiar dacă asta nu vă va duce prea departe, este o zi frumoasă să experimentaţi rolul de lider al grupului.


Horoscop 8 februarie 2016, Scorpion:

Ideea de a munci din greu şi de a face economii vă scoate din sărite astăzi. Dacă, însă, vă concentraţi s-ar putea să treceţi cu bine peste această perioadă. Uneori este indicat să lăsaţi capul în jos şi să luaţi lucrurile aşa cum vin. Cel puţin aşa ştiţi că veţi reuşi să vă creaţi un viitor stabil. Este o zi bună să vă faceţi un plan de economii sau să vă căutaţi un job nou, care să vă aducă mai multe venituri.


Horoscop 8 februarie 2016, Săgetător:

Oamenii din jurul vostru par demodaţi, iar asta s-ar putea să vă enerveze. Apreciaţi energia proaspătă şi vă plac oamenii cu idei noi. Totuşi, astăzi nu ar fi o idee rea să încercaţi metode tradiţionale de lucru. Metodele vechi sunt cele mai bune moduri în care puteţi rezolva o problemă, pentru că au fost testate. Indiferent de ce planuri aveţi azi, fiţi precauţi. Nu cheltuiţi foarte mulţi bani şi nu vă asumaţi riscuri inutile. Lucrurile vor fi din nou amuzante într-o zi, două.


Horoscop 8 februarie 2016, Capricorn:

Preocupările voastre interioare ies la suprafaţă astăzi. Viitorul pare nesigur şi simţiţi nevoia să creaţi stabilitate. Viaţa trebuie trăită pas cu pas şi veţi avea destul sprijin de la prieteni, familie şi chiar colegi de muncă. Aveţi încredere că toate problemele voastre se vor rezolva şi veţi trece mai uşor peste această zi. Iar munca vă va ajuta să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 8 februarie 2016, Vărsător:

Lumea pare un loc rece astăzi. Instinctul vostru este să îi atrageţi pe cei dragi mai aproape de voi şi să îi protejaţi de greutăţi. Sunteţi mai sensibili decât de obicei şi orice incident minor vă enervează. Lucrurile nu sunt, însă, atât de negre precum par, iar voi aveţi o putere extraordinară de adaptare. Fiţi pregătiţi pentru orice, dar nu lăsaţi grijile să vă copleşească. Cele mai multe scenarii neplăcute pe care le aveţi în cap nu se vor îndeplini oricum.


Horoscop 8 februarie 2016, Peşti:

Sunteţi foarte atenţi la cum evoluează relaţiile voastre personale, aşa că nu veţi putea ignora faptul că o persoană din anturajul vostru se îndepărtează de voi. Evitaţi să luaţi lucrurile foarte personal şi nu exageraţi. S-ar putea ca persoana respectivă să aibă doar o perioadă mai grea sau să aibă nevoie să stea singură. Detaşamentul emoţional la care asistaţi este provizoriu, nu vă faceţi griji.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS