Horoscop Urania zilnic: joi, 25 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 25 februarie 2016


Horoscop 25 februarie 2016, Berbec:

Trebuie să aveţi încredere în voi pentru a ajunge acolo unde vă doriţi; în cazul în care începeţi proiectele cu pesimism şi credeţi că nu vor avea un rezultat bun, acest lucru va creşte doar şansele de eşec. În cele din urmă, atenţia pe care o primiţi din partea celor dragi vă va ajuta să fiţi mai siguri pe voi.


Horoscop 25 februarie 2016, Taur:

Astăzi vă puteţi confrunta cu o incertitudine în ceea ce priveşte problemele personale; gândurile voastre despre viitor pot fi amestecate cu amintirile din trecut, de aceea este recomandat să evitaţi luarea deciziilor importante. În schimb, concentraţi-vă asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoana iubită.


Horoscop 25 februarie 2016, Gemeni:

Ziua de joi este potrivită pentru experimente minore, obţinerea informaţiilor importante sau pentru compararea opţiunilor din viaţa profesională. Întâlnirile pe care le aveţi sunt de succes doar dacă voi şi partenerii de afaceri sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi planuri asemănătoare pentru viitorul apropiat.


Horoscop 25 februarie 2016, Rac:

Astăzi nu reuşiţi să vedeţi imaginea în ansamblu şi vă pierdeţi în micile detalii; astrele vă recomandă să încercaţi să vă păstraţi calmul indiferent de situaţie şi să încercaţi să staţi departe de şedinţele importante cu superiorii sau de întâlnirile cu posibilii parteneri de afaceri.


Horoscop 25 februarie 2016, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă vedeţi nevoiţi să faceţi o schimbare uriaşă în planurile voastre; superiorii vă trimit într-o scurtă călătorie de afaceri, care vă va ţine pe jar. Se anunţă momente foarte tensionate şi destul de dificile, însă dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul lucruri frumoase apar la orizont.


Horoscop 25 februarie 2016, Fecioară:

Între voi şi partenerul de cuplu lucrurile par să se răcească treptat; sunteţi tot mai concentraţi asupra vieţii profesionale încât nu mai aveţi timp de nimic. O discuţie sinceră este obligatorie, însă nu aveţi dispoziţia necesară şi tindeţi să exageraţi; vă pierdeţi destul de repede calmul.


Horoscop 25 februarie 2016, Balanţă:

Astăzi apar câteva probleme neaşteptate la locul de muncă; acestea pot fi rezolvate cu multă uşurinţă dacă vă păstraţi calmul şi încercaţi să comunicaţi cu partenerii de afaceri. Însă voi tindeţi să faceţi din ţânţar armăsar, iar lucrurile se pot complica destul de mult.


Horoscop 25 februarie 2016, Scorpion:

Indiferent de problemele care vă apar în cale astăzi, ştiţi cum să vă păstraţi calmul; întotdeauna găsiţi o variantă pentru a vedea partea plină a paharului, iar asta vă ajută să rezolvaţi mult mai uşor orice dificultate. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă, în special dacă este petrecută în compania unei persoane dragi.


Horoscop 25 februarie 2016, Săgetător:

Conjunctura astrală favorizează schimbările în această perioadă; este momentul pe care voi îl aşteptaţi de foarte mult timp, aşa că vă recomand să profitaţi din plin de acesta. Aveţi încredere în voi şi puneţi în aplicare planurile gândite până acum; este momentul să fiţi diplomaţi şi să comunicaţi bine cu partenerii.


Horoscop 25 februarie 2016, Capricorn:

De nenumărate ori aţi fost răniţi chiar de oamenii în care voi aveaţi încredere; de aceea v-aţi închis în propria carapace, iar acum vă este tot mai dificil să lăsaţi pe cineva în viaţa voastră. Chiar şi aşa, lucrurile se schimbă şi oamenii la fel. Încercaţi să treceţi peste trecut şi să vă gândiţi doar la viitor.


Horoscop 25 februarie 2016, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să fiţi cu capul în nori, lucru care vă împiedică să vă exprimaţi ideile foarte clar. Indicat este să evitaţi întâlnirile importante sau, pe cât posibil, să încercaţi să le amânaţi până în a doua parte a zilei, când lucrurile se aşează la locul lor şi voi sunteţi mai liniştiţi.


Horoscop 25 februarie 2016, Peşti:

Persoanele cu care colaboraţi nu fac altceva decât greşeli de care voi trebuie să vă ocupaţi; acest lucru vă va irita peste măsură şi de aceea decideţi să aveţi o discuţie serioasă cu superiorii pentru a face câteva schimbări în viitoarele proiecte. Recomandat este să aveţi răbdare şi să rămâneţi concentraţi pe treburile voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS