Horoscop Urania zilnic: vineri, 26 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 26 februarie 2016


Horoscop 26 februarie 2016, Berbec:

Sunteţi comunicativi şi deschişi către idei originale, care nu aşteaptă decât să fie puse în practică. Se face lumină şi în zona sentimentală. După o perioadă în care părea că nu aţi avut noroc în dragoste, există şanse să întâlniţi pe cineva special şi să vă aprindeţi rapid. Sunteţi suficient de maturi încât să nu picaţi în plasa oricui.


Horoscop 26 februarie 2016, Taur:

Atunci când vă aşteptaţi mai puţin identificaţi soluţii inedite pentru reglarea situaţiei financiare, cea care v-a dat ceva bătăi de cap în ultima perioadă. Lucrurile intră într-o linie ascendentă, astfel că începând de azi veţi avea bani să vă faceţi toate mofturile. Fiţi practici în tot ceea ce faceţi şi atenţi la fiecare detaliu.


Horoscop 26 februarie 2016, Gemeni:

O persoană pe care aţi pus ochii în ultima perioadă face astăzi primul pas. Vă cam pierduseşi speranţele, dar iată că lucrurile încep să se îndrepte pe calea pe care v-o doreaţi. Încărcătură emoţională este puternică, dar nu lăsaţi să se răsfrângă şi asupra treburilor pe care le aveţi de rezolvat la serviciu şi acasă.


Horoscop 26 februarie 2016, Rac:

Sunteţi plini de entuziasm, iar norocul vă însoţeşte la fiecare pas. Aveţi proiecte ambiţioase asupra cărora este necesar să vă ţineţi îndreptaţi atenţia. Se produc schimbări pozitive atât în plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte relaţiile cu rudele. Doar cu partenerul lipsesc în ultima vreme motivele de bucurie.


Horoscop 26 februarie 2016, Leu:

Aveţi şansa să câştigaţi o sumă frumuşică astăzi, important este să ştiţi să speculaţi momentul oportun. Spre seară, veţi fi brusc în centrul atenţiei, aşa cum vă place. O vizită neprevăzută a câtorva amici vă va alimenta buna dispoziţie şi vă va reda energia pierdută peste zi. Se deapănă amintiri, se fac mărturisiri.


Horoscop 26 februarie 2016, Fecioară:

Azi vi se va propune un nou loc de muncă. Sau cel puţin aflaţi despre o oportunitate interesantă şi deja vă încolţeşte în gând faptul că ar cam fi cazul să mai schimbaţi peisajul. Nu staţi prea mult pe gânduri. Astrele vă sunt favorabile şi aveţi toate şansele să evoluaţi rapid din sau spre noua postură. Şi vor veni şi banii mult aşteptaţi.


Horoscop 26 februarie 2016, Balanţă:

Aveţi parte de o zi agitată, în care aveţi foarte multă treabă la locul de muncă, iar colegii mai mult vă încurcă, ceea ce va complica şi mai tare situaţia. Este posibil să se ivească oportunitatea unei deplasări într-o zonă interesantă sau a unei minivacanţe cu partenerul sau alături de prieteni. Ideea vă entuziasmează mult.


Horoscop 26 februarie 2016, Scorpion:

Ideile voastre sunt apreciate de cei din jur şi, din fericire, ajung exact la urechile cui trebuie aşa încât să vi se propună un proiect interesant din toate punctele de vedere. Cuceriţi prin naturaleţea voastră şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Nu plecaţi urechea la bârfe, pentru că se vor întoarce curând împotriva voastră.


Horoscop 26 februarie 2016, Săgetător:

Situaţia voastră financiară este pe cale să se îndrepte în urma unei colaborări care vi se propune azi. Este indicat să fiţi deschişi spre această ofertă. Şi nu vă temeţi, veţi avea suficient timp să vă ocupaţi de toate treburile. Spre seară, daţi o raită prin magazine, pentru că shoppingul vă place la nebunie. Profitaţi de ultimele reduceri.


Horoscop 26 februarie 2016, Capricorn:

Partenerul de viaţă vă cam ţine în frâu şi asta nu este deloc pe placul vostru. Vă cam lipseşte libertatea şi de aici s-ar putea isca nişte discuţii aprinse. Vreţi să dispuneţi cum vreţi voi de timpul şi de banii voştri. Şi apropo de bani, o mărire de salariu se prefigurează la orizont dacă veţi ştii azi să vă susţineţi cauza.


Horoscop 26 februarie 2016, Vărsător:

Mintea vă este plină de idei confuze, aşa că nu luaţi nicio decizie pripită. Azi, răbdarea este cheia succesului. Nişte cheltuieli neprevăzute vă vor da programul peste cap, mai exact veţi fi nevoiţi să vă petreceţi seara în casă pentru că nu prea mai aveţi bani. Primiţi o veste bună, poate aflaţi de venirea pe lume a unui copil.


Horoscop 26 februarie 2016, Peşti:

Vă remarcaţi la serviciu prin ambiţie şi seriozitate. Profitaţi de impresia bună pe care o faceţi şi plusaţi. Este posibil să obţineţi acceptul pentru a vă mai aduce un om în echipă sau pentru a primi un bonus la salariu. Cu cât abordaţi lucrurile cu o atitudine de învingători, cu atât vă va fi mai bine. Atenţie! Un coleg/ă vă face ochi dulci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS