Horoscop Urania zilnic: luni, 22 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 februarie 2016


Horoscop 22 februarie 2016, Berbec:

Vorbiţi atât de frumos astăzi încât reuşiţi să atingeţi sufletele oamenilor. Dacă încă nu aveţi un partener de viaţă, este foarte posibil să tânjiţi după o minte sclipitoare şi după o poveste frumoasă de dragoste. Veniţi cu o idee sclipitoare, poate fi un proiect unic care să fie pus în aplicare cât mai rapid cu putinţă.


Horoscop 22 februarie 2016, Taur:

Este agitaţie mare de jur împrejurul vostru şi trebuie să daţi dovadă de spontaneitate pentru a putea face faţă situaţiilor imprevizibile. Vă este testată viteza de reacţie şi aveţi ocazia să demonstraţi că vă puteţi descurca în situaţii de stres maxim. Axaţi-vă doar pe logica voastră şi multe dintre problemele actuale vor fi rezolvate.


Horoscop 22 februarie 2016, Gemeni:

Câteva probleme mărunte care apar încă de dimineaţă la serviciu sunt menite să vă strice buna dispoziţie. Problema este că v-aţi săturat să faceţi compromisuri şi vreţi să fie respectată şi părerea voastră. Astrele au pregătit terenul pentru o întâlnire cu o persoană unică, pentru care sunt şanse să dezvoltaţi o mare pasiune.


Horoscop 22 februarie 2016, Rac:

O discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă vă lasă un gust amar. Ziua este tristă şi vă tot gândiţi dacă meritaţi să continuaţi în acest ritm. Nu luaţi decizii pripite, s-ar putea să fie doar o criză de moment. La serviciu dobândiţi cunoştinţe care vor avea o influenţă pozitivă asupra voastră în viitor.


Horoscop 22 februarie 2016, Leu:

Într-un impuls de moment sunteţi tentaţi să faceţi cheltuieli nechibzuite. Dacă vă epuizaţi tot bugetul, este posibil ca o săptămână de acum încolo să nu mai aveţi bani nici de pâine. Faceţi complimente cu generozitate, dar de asemenea, asiguraţi-vă că sunteţi sinceri când le spuneţi.


Horoscop 22 februarie 2016, Fecioară:

Încercaţi să vă relaxaţi puţin azi şi să nu mai luaţi lucrurile prea în serios. Aţi cam exagerat cu munca în ultimele zile, aşa că oboseala îşi spune cuvântul. Puneţi auto-ingrijirea pe primul plan. Poate vă faceţi o programare la un Spa, la un masaj înainte de a ajunge acasă. Vă veţi recăpăta tonusul.


Horoscop 22 februarie 2016, Balanţă:

Nu aveţi niciun chef astăzi să vorbiţi, vă închideţi în voi fiind destul de reticenţi în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Vă retrageţi în munca pe care o aveţi de făcut şi care vă place. Nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună şi faceţi tot posibilul să treceţi neobservaţi. Spre bucuria voastră şi reuşiţi!


Horoscop 22 februarie 2016, Scorpion:

Cel/ea mai bun/ă prieten/ă vă dezamăgeşte cu atitudinea lui/ei şi cu faptul că nu ţine cont sub niciun chip de sfaturile pe care i le daţi. Nici măcar nu vă mai face confesiunile pe care vi le făcea altădată. Sunteţi preocupaţi şi de cămin, vreţi să faceţi ordine în casă şi în viaţa voastră şi azi daţi startul.


Horoscop 22 februarie 2016, Săgetător:

Aţi ajuns în mijlocul atenţiei unui grup sau cel puţin al colegilor, iar asta nu poate decât să vă bucure. Vă place să credeţi că aveţi un cuvânt de spus şi că sunteţi apreciaţi. Este armonie şi în relaţia voastră de cuplu. Aţi învăţat, în sfârşit, să renunţaţi la nevoia de a avea mereu dreptate şi pur şi simplu ascultaţi.


Horoscop 22 februarie 2016, Capricorn:

Nu mai luaţi în serios tot ceea ce auziţi în jurul vostru. Încercaţi să nu mai judecaţi oamenii în funcţie de ce vorbeşte lumea despre ei. Înainte de a aborda sarcinile la muncă, faceţi-vă timp pentru a vă întreba colegii ce mai fac.


Horoscop 22 februarie 2016, Vărsător:

Aveţi succes în activităţile intelectuale şi în cele sociale. Vă concentraţi doar pe lucrurile pozitive din viaţă. Faptul că sunteţi autentici vă garantează succesul. Încercaţi să nu vă arătaţi vulnerabilitatea, pentru a nu îi întărâta pe rău voitori. Fiţi puternici şi nu vă mai lăsaţi conduşi de emoţii şi sentimente în orice situaţie.


Horoscop 22 februarie 2016, Peşti:

Primiţi o ofertă de serviciu sau apare o oportunitate de afaceri pe care o aşteptaţi de multă vreme. Nu rămâne decât să treceţi la acţiune. Sunteţi avantajaţi şi de faptul că reuşiţi să ieşiţi din tipare datorită creativităţii. Este şi o ocazie bună pentru a vă arăta aptitudinile artistice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS