Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 februarie 2016


Horoscop 14 februarie 2016, Berbec:

Astăzi hotărâţi să faceţi câteva schimbări în viaţa personală; vă este foarte uşor să faceţi alegerile potrivite deoarece ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Spre seară puteţi primi câteva sfaturi importante de la o persoană de încredere, cu multă experienţă de viaţă.


Horoscop 14 februarie 2016, Taur:

Treceţi printr-o schimbare extrem de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; urmează o săptămână încărcată, însă cu numeroase beneficii neaşteptate, aşa că profitaţi de ziua de duminică pentru a face planuri şi a gândi idei strategice cu care să vă mulţumiţi şefii.


Horoscop 14 februarie 2016, Gemeni:

Astăzi puteţi avea un dialog liber cu o persoană foarte apropiată, cel mai probabil partener de cuplu. Încercaţi să discutaţi cu inimăa deschisă şi să vă spuneţi toate problemele; acum este momentul pentru a pune capăt experienţelor neplăcute din trecut. Seara vă rezervă o surpriză foarte frumoasă.


Horoscop 14 februarie 2016, Rac:

Lucrurile par să fie într-o continuă schimbare pentru voi în această perioadă; de aceea astrele vă recomandă să vă înzestraţi cu mult calm. Deciziile pe care le luaţi astăzi nu mai pot fi de interes pentru ziua de mâine. De aceea trebuie să faceţi un plan care ştiţi că va funcţiona pe mai mult timp.


Horoscop 14 februarie 2016, Leu:

Nu sunteţi în apele voastre şi puteţi da starea de agitaţie şi oamenilor cu care interacţionaţi; mai mult, dacă ajungeţi la o discuţie mai dificilă, vă pierdeţi calmul şi puteţi spune lucruri pe care mai târziu le veţi regreta. Important este să încercaţi să evitaţi întâlnirile importante şi să vă axaţi mai mult pe viaţa personală.


Horoscop 14 februarie 2016, Fecioară:

Încă de dimineaţă, sunteţi destul de agitaţi şi nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru. Pe plan sentimental comunicaţi dificil cu partenerul de cuplu; nu vă gândiţi să faceţi schimbări majore pentru că nu este cazul. Aveţi răbdare, lucrurile urmează să intre din nou pe făgaşul lor normal.


Horoscop 14 februarie 2016, Balanţă:

Este momentul să faceţi câteva schimbări în viaţa sentimentală; relaţia cu partenerul de cuplu poate avea un viitor frumos doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri majore iar, deocamdată, acest gând vă sperie. Voi sunteţi singurii care îşi pot decide soarta aşa că mare atenţie la deciziile pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 14 februarie 2016, Scorpion:

Astăzi puteţi întâmpina probleme în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri; vă este dificil să vă faceţi înţeleşi, de aceea contează foarte mult să vă păstraţi calmul şi să vă puneţi în practică abilităţile diplomatice. În cazul în care nu vă descurcaţi, un coleg de muncă vă poate veni în ajutor.


Horoscop 14 februarie 2016, Săgetător:

Din cauza unei discuţii aprinse, se poate isca un conflict destul de dureros pe plan personal. Dacă simţiţi că nu îl puteţi aplana, cel mai bine este să nu vă implicaţi chiar dacă sunteţi de părere că acest lucru vă priveşte direct. Partenerul de cuplu este de partea voastră şi vă ajută să treceţi peste această situaţie neplăcută.


Horoscop 14 februarie 2016, Capricorn:

Relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă, iar acest lucru vă bucură enorm. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc surprize frumoase; spre seară aveţi şansa să faceţi o cucerire importantă sau să petreceţi momente frumoase alături de o persoană necunoscută.


Horoscop 14 februarie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică pare să fie una cu multe urcuşuri şi coborâşuri; din fericire, voi reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi de toate problemele care apar fără nicio problemă. Spre seară, reuşiţi să petreceţi clipe minunate în compania partenerului de cuplu sau a prietenilor.


Horoscop 14 februarie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte sociabili şi reuşiţi să comunicaţi foarte bine pe plan profesional; sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu şefii şi partenerii de afaceri. Cel mai important eveniment al zilei va avea loc în cursul serii, când o persoană din trecut încearcă să vă recucerească inima.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS